CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Tashu

[Negeri Sembilan] Rumah Borak/Meroyan N9 #37

[Copy link]
 Author| Post time 26-11-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 09:58 AM
memang lelap sampai ke pagi lelapnya

so pagi ni semangat baru ke masih rasa serik?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 09:59 AM
no hal lah...



yeker...bunyi mcm nak buat lagi je?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 10:00 AM
haha... insaf lah ni...

lepas ni nak g masuk sambung ayat je

boringnya sambung ayat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 10:00 AM
amboi kat luar pon sempat lagi moyan tu  
penangan ratu kan..

boring2 jenguk sini jap....ni baru jenguk nay bukan betul2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
@novelloverzz arini x masok sini lagi.

ritu janji nk cekin setiap hari kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 08:47 AM
kedai baru buka tu menu apa?

mamee ghostpepper tu uols guna semua ke minyak pedas dia tu?

Kari kepala ikan

Semua diguna...lebihkan air kasi kurang pedas...haha...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:06 AM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 08:40 AM
baru balik brekpes

jjcm ini ari

Japgi kakak mai bawa JJCM gak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 26-11-2021 10:58 AM
Kari kepala ikan

Semua diguna...lebihkan air kasi kurang pedas...haha...

power ah...iols x buh minyak tu pun pedas sampai berayaq mato
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
seribulan replied at 26-11-2021 11:06 AM
Japgi kakak mai bawa JJCM gak

jjcm for lunch ye, iols nk balik dh...tghari masak.

sodapnya kari pale ikan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:55 AM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 10:02 AM
so pagi ni semangat baru ke masih rasa serik?

semangat baru...

hari ni nay ada up benang games baru


kat bod penulisan


boleh masuk sini

sehari nay bagi 5 keyword untuk buat ayat


satu keyword dapat tacang +5


5 ayat dapat +25 lah





Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:56 AM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 10:02 AM
yeker...bunyi mcm nak buat lagi je?

tak ada lah sha


nak spam berilmiah saja sekarang

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:56 AM | Show all posts

kenapa bila nay masuk sambung ayat


tak ada yang nak sambung

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:57 AM | Show all posts
Tashu replied at 26-11-2021 10:04 AM
boring2 jenguk sini jap....ni baru jenguk nay bukan betul2

oh ni jenguk jer lah

hari ni nay sorang2 jer yang aktif



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:11 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:12 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:13 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 07:00 AM
oh akk moyan guna pc ke lappy?
nay kat rumah kadang guna lappy
kadang tu guna phone jer

guna pc la nay

lappy akk x de

ank dgn asben je guna lappy memasing

so pc akk punya la

cuma kekdg derang nk print br guna pc ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:14 PM | Show all posts

bila bebas kita leh bual je pepe

even kalau kita lpa topik pn kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:14 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:13 PM
guna pc la nay

lappy akk x de

oh guna pc.. okay lah tu


nay pon guna pc kalau kat opis


sambil buat keje


sambil moyan

bukan akk kata hari ni ada gath ke

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:15 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 26-11-2021 07:01 AM
terima kasih sebab sentiasa teringat dekat nay

opkos la ingat kannn



nay bekfast apa pagi ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:15 PM | Show all posts
amiraira replied at 26-11-2021 12:14 PM
bila bebas kita leh bual je pepe

even kalau kita lpa topik pn kan

betul...


heaven nay rasa


leh mereply direct macam ni

tak ada notis yang tertunggak


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.081357 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list