CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Dunia] Dah pandai cakap 'orang putih', Sajat diundang dalam The Ellen Show

   Close [Copy link]
Post time 26-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Class sajat..makin mendunia terus International gitew.. Satu dunia kenal lepas masuk ellen show nanti
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:14 PM | Show all posts
Tunggu je waktu siarannya nanti baru seronok komen
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:22 PM | Show all posts
Alahai.. takde citer lain ker.. bosan la dia dah beghambus dah la.. ni aku yakin bila dia kluar ellen nanti kompom ada rakyat jelata ibu pertiwi yang bangga mencapub...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan sial, sampah sarap
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni tak kapel dah ka dgn abang jadoss dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:40 PM | Show all posts
Punat_button replied at 25-11-2021 01:37 PM
Ellen ni lesbo kan?

Jaga2 takut sheols jatuh chenta dgn bamjadah boleh nikoh dapat anak kokesen. Hu ...

Dh tntu lh Ellen ni pnggil Sajat, kn dorg sejenis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:43 PM | Show all posts
rikiruj replied at 25-11-2021 02:30 PM
Ellen ni tebiat dia suka menganjingkan guest dia, terutama yang tak berapa cerdik.

Iol dh bca mcm2 psl c Ellen DG ni, ttamu dia sbnarnya x d layan dgn baik, audience dlm studio x boleh jdi pndai dri dia, kna ktawa wlaupn x lawak & klau off screen, Ellen ni kta staff dia, sorg yg cold & x pdulikn org lain. Dia cuma buat2 happy dpn camera je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:43 PM | Show all posts
Artemesiaa replied at 26-11-2021 12:14 PM
Tunggu je waktu siarannya nanti baru seronok komen

Comment section kat YT Ellen DG ni klau iol x silap, dh kna ttup.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:44 PM | Show all posts
umbut replied at 26-11-2021 12:09 PM
Class sajat..makin mendunia terus International gitew.. Satu dunia kenal lepas masuk ellen show nant ...

Golongan LGBTQ+ konfem mnyokong bliau dgn spenuh hti.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:52 PM | Show all posts

Amekkaw

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow...Ellen...ok la tu Sajad...cuma masa dlm Ellen show tu nanti jgn la ko menganjing agama mak ayah ko dan negara Malaysia  ye
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
curlastt sajad, moga makin popular nnt
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 26-11-2021 03:05 PM
Wow...Ellen...ok la tu Sajad...cuma masa dlm Ellen show tu nanti jgn la ko menganjing agama mak ayah ...

Takut ellen yg menganjing sajat mcm yg sheols perbodohkan jemputan2 dlm rancangan sebelum ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:28 PM | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2021 01:40 PM
Dh tntu lh Ellen ni pnggil Sajat, kn dorg sejenis.

kalo tak silap butch lesbian la paling allergic dgn gayah patah riuk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:39 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-11-2021 04:36 PM
Takut ellen yg menganjing sajat mcm yg sheols perbodohkan jemputan2 dlm rancangan sebelum ni.

Ellen pilih kasih jugak dgn jemputan dia, kadang2 memek muka dia mcm menghina... tengok org atas bawah, kecik besar kecik besar. dah la suka menyampuk. satu lg pengkid tu suka prank tahap sadis, siapa hari tu Taylor Swift ka, yg sampai tergolek dok psl terkejut sgt. Ellen hanya ketawa terbahak2... itu la personaliti dia paling genuine, bila dpt kenakan org.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Lari dari hutang tapi yg di viral kan dikejar kerana menghina agama. Kalau betul2 nak Cari dia..dah lama interpol bawak balik..tapi tulah apa gunanya bawak dia balik ..buang masa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bontot berkerak tak?:

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2021 01:43 PM
Iol dh bca mcm2 psl c Ellen DG ni, ttamu dia sbnarnya x d layan dgn baik, audience dlm studio x bo ...

Rancangan ni rating pon terok.
Ellen ni nama dah busok kaki buli si lesbian ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 05:39 PM
Ellen pilih kasih jugak dgn jemputan dia, kadang2 memek muka dia mcm menghina... tengok org atas b ...

Mak kim k pon pernah trrgolek kan
Masa tu halloween tahun bila.tah
Jimbit btol
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 06:47 PM | Show all posts
shernazz replied at 26-11-2021 06:25 PM
Mak kim k pon pernah trrgolek kan
Masa tu halloween tahun bila.tah
Jimbit btol

acik Kris tu ka? tak pernah tengok pulak. tp kalau melampau sgt, dibuatnya org tua tu kena heart attack kan ke naya ahahah

satu lg dia main jenga dgn artis jemputan tak ingat pulak nama



mustahil dirancang. retis tu kan pakai dress pendek dan high heels lg... takkan dia setuju jatuh tersembam sebegitu rupa.




tp apa nak heran, bff dia war criminal


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 11:34 AM GMT+8 , Processed in 0.093161 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list