CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Dunia] Dah pandai cakap 'orang putih', Sajat diundang dalam The Ellen Show

   Close [Copy link]
Post time 29-11-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 10:42 AM
Yang betul2 buat Muslims tanahair triggered habis dengan Sajat ni adalah apabila heshe and gang pi m ...

Betul gak tu padahal bersepah2 je pondan lain kat malaysia ni takde plak org lain kesah walaupun tau salah apa dorang buat tu tp org buat taktau terutama MUA tu hah sbb dorang tu buat hal sendiri dan tak provok org.

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 28-11-2021 07:04 PM
zaman 90an dulu kat sini, transwomen pergi kerja opis pakai female clothing, bermekap dan buat ram ...

Yeap. Actually till now hada ja cikgu trans di daerah ai. Cikgu SK. No one cares. Sebab heshe tak bodoh kuat mencapub, penipu duit orang, kaki membongak macam Nur Sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:24 PM | Show all posts
ketipongtipah replied at 26-11-2021 06:00 PM
Rancangan ni rating pon terok.
Ellen ni nama dah busok kaki buli si lesbian ni.

Ha'ah, sjk dh pcah rhsia & staff pun bgithu psl hal yg sbnarnya, rmai yg dh x suka pastu Ellen DG ni pun dlu bff dgn Eipstein yg kki pedo dh mti tu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:28 PM | Show all posts
Minami2013 replied at 26-11-2021 07:05 PM
Sajat makin jadi muka jantan duduk kat oz. Anyway, good luck lah sajat. Moga Allah masih lagi bagi p ...

Klau uol chck psl pnyanyi transwoman Kim Petras, awl2 mmg nmpk pompuan. Dh nak dwasa ni, nmpk jejantz puleks.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:29 PM | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 06:47 PM
acik Kris tu ka? tak pernah tengok pulak. tp kalau melampau sgt, dibuatnya org tua tu kena heart at ...

Mariah Carey dlu smpai kguguran sbb Ellen DG pksa dia minum arak kat show tu, gila2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:30 PM | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 05:39 PM
Ellen pilih kasih jugak dgn jemputan dia, kadang2 memek muka dia mcm menghina... tengok org atas b ...

Ellen DG tu mmg dh join Illuminati, sbb tu dia suka klau tngok org lain tngh susah or ksakitan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 01:33 PM | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 05:28 PM
kalo tak silap butch lesbian la paling allergic dgn gayah patah riuk

Butch lesbo ni hape? Mcm2 btul terms smpaikn iol x thu apa mknanya hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 06:50 PM | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2021 01:29 PM
Mariah Carey dlu smpai kguguran sbb Ellen DG pksa dia minum arak kat show tu, gila2.

Terang2an kaki buli. Mcm mana lah Portia de Rossi bole tahan hidup dgn bitch tua tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 06:55 PM | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2021 01:33 PM
Butch lesbo ni hape? Mcm2 btul terms smpaikn iol x thu apa mknanya hahahaha.

kalau kat sini org panggil pengkid, sis
btw tingat persatuan LGBT cawangan nusantara kat San Francisco thn 90an dulu. Kreatip betol bg nama hahaha



Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:17 PM | Show all posts
dani-rox replied at 1-12-2021 06:55 PM
kalau kat sini org panggil pengkid, sis
btw tingat persatuan LGBT cawangan nusantara kat San ...

Ada2 je puak dorg ni hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:17 PM | Show all posts
dani-rox replied at 1-12-2021 06:50 PM
Terang2an kaki buli. Mcm mana lah Portia de Rossi bole tahan hidup dgn bitch tua tu

Bukannya dh brcerai ke?.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:23 PM | Show all posts
gideoncross replied at 1-12-2021 07:17 PM
Ada2 je puak dorg ni hahahaha.

tbh ai ok jah dgn LGB dan sekali sekala T cuma tak suka spesis play victim, tak kira seksualiti dan gender.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 07:24 PM | Show all posts

dah ke? dulu gosip nak bercerai tu pernah la dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2022 11:40 PM | Show all posts
Closed ...thread November....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:27 PM GMT+8 , Processed in 0.072736 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list