CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Dunia] Dah pandai cakap 'orang putih', Sajat diundang dalam The Ellen Show

   Close [Copy link]
Post time 27-11-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-11-2021 03:26 PM
Sape pondan bangsa Cina, India kat Malaysia ni?

Cina tatau. Indian, heshe ni ja ai ingat sebab penah masuk surat kabar.

https://www.malaymail.com/amp/ne ... ut-on-trans/1304805
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 27-11-2021 08:09 PM
chazey replied at 27-11-2021 04:29 PM
Cina tatau. Indian, heshe ni ja ai ingat sebab penah masuk surat kabar.  

https://www.malaym ...


Iols pernah baca novel lily haslina pasal life wartawan. Cite tu ada selit pasal vvip berkenan dgn sorang model. Pastu ada yg pecah lobang kata model tu pondan. Terus rijek tak jadi wat mistress. Novel terbit tahun 2000an. Dah lama dah.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
caprut replied at 25-11-2021 12:53 PM
Kan dia larikan diri sbb tipu duit org

Itula kan.. Bodo punya reporter asik sebut ulang2 pasal pihak berkuasa agama..... Yg kes tipu duit orang, kes palsu ic apekes??
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 27-11-2021 07:54 AM
Buatlah ape ko nak bamjat. Aku tetap doakan ko kembali ke ajaran Islam yg sebenar sblm Izrail dtg me ...

Itupun kalu betul nama Malakul Maut tu Izrail, dibuatnya bukan Izrail nama sebenarnya, sampai ke sudah lah tak dipanggil-panggil
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa show montot je ke bamjat..  in life, is not all about body sexy, kecantikan luaran... 20 tahun hadap benda tu je tp akhlak ke laut.. dgn cara lari ke sana ke sini maybe la dpt penyelesaian sementara, but one day you will notice what you've lost... your family and friends
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-11-2021 06:52 PM
Itupun kalu betul nama Malakul Maut tu Izrail, dibuatnya bukan Izrail nama sebenarnya, sampai ke s ...

Yakin pada rukun Iman. Beriman kepada malaikat. Aku yakin. No doubt.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 27-11-2021 08:16 PM
Yakin pada rukun Iman. Beriman kepada malaikat. Aku yakin. No doubt.

Akak takkan yakin dengan dalil-dalil Israiliyyat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 27-11-2021 03:26 PM
Sape pondan bangsa Cina, India kat Malaysia ni?

Kalo bangsa Cina, yang femes Dr Jesse Chung. Dia founder Natural Health Farm yg jual produk kesihatan. Mase dia kawin, kecoh jap satu Msia. Tapi sbb dia non-muslim, so tak teruk kene kecam. Heshe aman2 berbisness & siap menyanyi lagi.
Kalo bangsa India, aku tak tau yg femes melainkan aktivis Pink Triangle.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-11-2021 01:55 PM
Tu lah...bontot dia mak oiii

Tgh makan boleh muntah keluar balik...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 27-11-2021 08:23 PM
Akak takkan yakin dengan dalil-dalil Israiliyyat

Loorhhh.. aku sebut nama Izrail bukan sbb aku terjebak dgn dalil2 Israiliyyat. Mmg dlm al-Quran xde mention nama malaikat Izrail melainkan sbg Malak al Maut. Org melayu panggil Izrail as reference je kan. Unless ko ada ur own panggilan Malak al Maut, silakan by all means.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2021 08:42 PM
Tgh makan boleh muntah keluar balik...

Bolehlah berdiet kalu sebegitu, setiap kali nak makan jah tengok bontot Sajat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:55 PM | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 10:47 AM
Ingatlah bahawa ponen2 seperti Riz Ulala yang jauh lagik santek dari Sajat hidup aman damai takda pu ...

wah siap nya heshe sekarang... Sajat dan bontot berkerak dia jauh tinggal bertiang2

Ai syak self hatred lahir sbg Melayu Islam yg beria2 sokong apa saja attention seeker mcm Sajat ni buat. Gitu jugak bila jd atheist... dia org la paling kecoh dan paling ter-atheist sekali... self loathers baru nak up gitu hahaha BTW bisnes ponen2 ni korang tahu siapa yg paling byk customer? Malay women yg korang panggil acik kepam haters tu la. kalau dia org benci dan anti sgt, masakan Sajat mampu berbisnes dgn jayanya. Nak harapkan geng liberal yg pefeeling tinggi darjat, malam sikit ekk transgender kat Borneo ni bahagia dan normal jah hidup dia org... siap berfamily dan ambik anak angkat. yg penting ko buat hal sendirik. entah kenapa kat Malaya, geng T pefeeling teraniaya sepanjang masa  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:29 PM | Show all posts

Nur Sajat Kamaruzzaman has a huge social media presence

Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
smlm tgk bamjat live ngn habibi..pastu ada org tegur psl tetek..heshe ckp saja nk bg laki heshe si jados tgk..jados tu mmg bethol syg bamjat ke nk duit eh...jados asik telan air liur jer masa ckp ngn bamjat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
oh ye english bamjat sungguh hauk tp ok laa..i just ckp gini sbb tajuk tu jer..i ok jerr psl english org..xde la nk kutuk english org berterabur ke apa..sama jgk xsuka bila org kutuk bm org lain
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 28-11-2021 03:08 PM
djzara81 replied at 27-11-2021 08:31 PM
Kalo bangsa Cina, yang femes Dr Jesse Chung. Dia founder Natural Health Farm yg jual produk kesiha ...


Oh ya sheol. Baru ingat.

Actually kalau ko dok dendiam, ok ja hidup sebagai trans di tanahair. Kenalan mak ai trans, Melayu Brunei (orang Sabah keturunan Brunei). Aman2 ja hidup sebagai trans, siap kerja di JPN, kawin, ambik anak angkat. Takda pun mengalami oppression maha dahsyat hingga perlu pindah negara. Macam @dani-rox kata la.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 06:47 PM
acik Kris tu ka? tak pernah tengok pulak. tp kalau melampau sgt, dibuatnya org tua tu kena heart at ...

Eh melampaunya tolak orang camtu..sure sakit terantuk ngan Jenga..takde manners betul ellen..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 07:04 PM | Show all posts
chazey replied at 28-11-2021 03:05 PM
Oh ya sheol. Baru ingat.

Actually kalau ko dok dendiam, ok ja hidup sebagai trans di tanahair. K ...

zaman 90an dulu kat sini, transwomen pergi kerja opis pakai female clothing, bermekap dan buat rambut kepok2. Malah dia org berkawan dgn straight ppl jua. Dan ai selalu jumpa acik2 trans nih bawak anak2 dia org jln2 kat taman. Nobody batted an eye. NO. BODY. Kat Malaya jah yg kagum Sajat sbg jantan first buang jambak dan pejuang hak geng T... padahal dah puas sexualize dan fetishize dirinya sendiri sbg pompuan jadian, dan tipu duit org. Mcm manusia lain, kalau buat jenayah tak kira ko straight atau LGBT, terimalah hukumannya. Konar dan tuduh org transphobic is soooo yesterday
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
ELLENNN?
The hated, exposed Ellen???
Good luck jelaaa
Kokesen dah lama boikot ellen kecuali gundu sekandar si botak konon paling kelakar di donyaaa tu jeee yang still support ellen
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:22 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 28-11-2021 09:36 AM



https://m.youtube.com/channel/UCruM3lAiL70HM9seRwPSS4A

Arab Saudi semakin terbuka tetapi di Malaysia adalah sebaliknya. Betulah apa yang saya cakap Selma ini manusia akan menjadibosan dengan agama anuti mereka yang sekian lama di amalkan maka sedikit demi sedikit akan menjadi seperti penganut Christian.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 04:24 PM GMT+8 , Processed in 0.076692 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list