CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Dunia] Dah pandai cakap 'orang putih', Sajat diundang dalam The Ellen Show

   Close [Copy link]
Post time 27-11-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-11-2021 01:50 AM
Bontot berkerak tak?:

Hahahaaha.. Sekali bontot dia tunjuk.... Ber kerak sebab dia tidak pakai oil /mosturizer selepas tanning..... Ada good sun tanning oil skin glittering/shiny cantik.... Sajat baru lagi jadi ozzie nanti dia sudah pandai skin jadi cantik lah...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-11-2021 05:50 PM
Bontot berkerak tak?:

Bukan ke dia tauke kosmetik, mesti dah putihkan satu badan kan? Sorry tak follow langsung mamat ni other than kadang2 je klik baca thread dia kat forum (emphasis on kadang2 sebab menyampah so selalu avoided).
Takkan lah dia yang kaki media sosial tak filter dulu gambar dia. Rasanya ni sengaja orang nak pekena dia kot edit bagi berkerak?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 26-11-2021 09:06 PM
Tengok mana

Dalam benang ni pg belakang yg dia buat mock interview dgn alep sokri tu. You could see the difference.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:40 AM | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 01:26 PM
sembang. dah tau 1 keluar 10 masuk kenapa Melayu paling takut orang murtad? ada masalah keyakinan k ...

Apo cakap macam gini. Islam ni agama dengan Iman. Tak sama dengan agama2 lain.

"Engkau dengan agama engkau, aku dengan agama aku".
Umat Islam perlu menghormati agama lain dan sebaliknya. Plus "MURTAD" tak dipakai untuk agama lain.

Agama lain nak menggelupur kalau ada yg convert masuk Islam pon buat apa?? Iman on tarak!


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Terganggu tengok gambar sajad
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 25-11-2021 03:53 PM
euuww ellen...problematic...

sesuailah kaki scammer bertemu kaki buli..

Exactly. Not really an achievement pon masuk Ellen punya show. She's such a bully. Good luck la bamjat masuk show sheols
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 26-11-2021 09:43 PM
motif lupa senjata terletak di mana?

jgn uols dok imajin pulak kang murung tak tau

Mental block sekejap mana satu jantan mana satu tino
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:36 AM | Show all posts
edee_91 replied at 26-11-2021 09:30 PM
"meluat dgn ummah perasan holier than thou. Mereka yang sebenarnya buat Islam dipandang hina."

ak ...

Sajad do things in his personal capacity apesal plak Islam yang dipandang hina.
JAKIM, JAWI tu yang dah tentu bawa panji Islam. Wasting taxpayers' money pergi ramai2 berjemaah tangkap pondan tu buat Islam dipandang mulia kot.


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:37 AM | Show all posts
Ada pula yang tersajat dengan populariti sajat ye!

Apa apa pun semoga dia berbahagia dengan kehidupan baru dia di australia.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 27-11-2021 10:44 AM

Yang betul2 buat Muslims tanahair triggered habis dengan Sajat ni adalah apabila heshe and gang pi menayang pi umrah dengan berpakaian saperti wanita siap masuk saf wanita lagi beribadat di sana sambil flexing di socmed. Ai yang separa liberal pun triggered tengok gambar2 heshe di sana. I mean, kau nak hidup aman2, tapi kenapa tak henti provok umat Islam tanahair seperti Manak the Pug yang tak berhenti provok porumer tapi bila dikecam sentap hati tisu pehtu bila dibanned kutuk2 Mod? Bodoh punya Sajat. Bodoh punya Manak. Ni la contoh anak2 fail hasil didikan mak pak fail.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chazey at 27-11-2021 10:49 AM

Ingatlah bahawa ponen2 seperti Riz Ulala yang jauh lagik santek dari Sajat hidup aman damai takda pun netizens atau JAKIM nak kisahkan sebab tak kaki provok iya...Inilah beda umat Borneo dan Melayu Semenanjung.

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:38 PM | Show all posts
tazzabar nak tengok Muhammad Sajat flex dia punya new inggerish skills speaking OZ dgn Ellen de generous sambil acik2 ketap bibir di bucu katil

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 27-11-2021 09:43 AM
Terganggu tengok gambar sajad

Tu lah...bontot dia mak oiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 10:47 AM
Ingatlah bahawa ponen2 seperti Riz Ulala yang jauh lagik santek dari Sajat hidup aman damai takda pu ...

Cantiknya....
Rasa rendah diri tgk ponen lawa2...iols yg pompuan ori pun tak selawa ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
MoneyMatters replied at 27-11-2021 10:17 AM
Exactly. Not really an achievement pon masuk Ellen punya show. She's such a bully. Good luck la ba ...

Kalau sesama lgbt mcm dia, dia takkn buli...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 27-11-2021 01:57 PM
Cantiknya....
Rasa rendah diri tgk ponen lawa2...iols yg pompuan ori pun tak selawa ni

Heshe rasanya hada darah Tagalog sis. Biasanya if lawa gini musti hada DNA Tagalog.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:53 PM | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 10:42 AM
Yang betul2 buat Muslims tanahair triggered habis dengan Sajat ni adalah apabila heshe and gang pi m ...

louder sis!
hidup sebagai ponen and segala lgbtuvwxyz di malaysia ni paling2 pun kena kecam setat setazah jadian kat internet..takpun JAWi panggil bawa pergi kursus..

tapi selagi hidup aman damai 'you do you' konsepnya tanpa buat provokasi bangsa/agama, majoriti kita bolayan aja golongan ni..

masalah sajat mula bila dia perlekehkan agama..
kemudian play victim..
itu pun masih lagi ada yang kata umat islam mudah sentap..Hoi!! mesti lah sentap bila tengok agama dipermainkan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak lalu tengok punggong sajat... Mpk nau fake, karat pulak tuh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat montot sejat dah mcm ubi badakkk?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 27-11-2021 10:47 AM
Ingatlah bahawa ponen2 seperti Riz Ulala yang jauh lagik santek dari Sajat hidup aman damai takda pu ...

Sape pondan bangsa Cina, India kat Malaysia ni?

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.178048 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list