CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Dunia] Dah pandai cakap 'orang putih', Sajat diundang dalam The Ellen Show

   Close [Copy link]
Post time 26-11-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat makin jadi muka jantan duduk kat oz. Anyway, good luck lah sajat. Moga Allah masih lagi bagi peluang utk bertaubat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bamsajat Jaga Muka je....
Bontot berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-11-2021 05:50 PM
Bontot berkerak tak?:

Kenapa kelabu asap?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 25-11-2021 01:04 PM
Islam tetap mulia.

1 keluar, 10 masuk.

Betul sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Punat_button replied at 25-11-2021 01:37 PM
Ellen ni lesbo kan?

Jaga2 takut sheols jatuh chenta dgn bamjadah boleh nikoh dapat anak kokesen. Hu ...


Baca komen ko aku jadi:
Eh? Napa bamjat takyah meneran nak beranak? Bkn dia pempuan?
Eh yelah bamjat jejantz. Tapi ellen pun jantan. Sapa lak nak meneran?
Dan baru tersedar bahawasanya ellen pempuan & bamjat laki hence the sentence “bamjat hanya perlu menekan”
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 26-11-2021 07:05 PM
Sajat makin jadi muka jantan duduk kat oz. Anyway, good luck lah sajat. Moga Allah masih lagi bagi p ...

Ingt aku sorg je prasan. Susah dpt stok kot hormon sbb dkt sana kena jumpa doktor bru bole ccuk ke atau pakai patch
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 26-11-2021 08:26 PM
dani-rox replied at 26-11-2021 06:47 PM
acik Kris tu ka? tak pernah tengok pulak. tp kalau melampau sgt, dibuatnya org tua tu kena heart at ...

Mama I'm in love with a criminal
and this type of love isn't rational it's physical

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
PADA JANUARI TAHUN DEPAN SAYA MERANCANG UNTUK ...

Tak payah nak rambah AKAN dekat belakang perkataan merancang tu. Sebab berlakunya tahun depan & belum terlaksana pun. Saya merancang untuk ke Ipoh pada minggu hadapan. Saya sudah merancang untuk bermain buih bersama kawan-kawan. Bodoh BM kau ni sajad!
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-11-2021 05:50 PM
Bontot berkerak tak?:

Kemurungan akak ko zoom pantat Sajat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 06:47 PM
acik Kris tu ka? tak pernah tengok pulak. tp kalau melampau sgt, dibuatnya org tua tu kena heart at ...

Makcik ni started to be cancelled largely by the netz bila sapa tu Youtuber famous tu, yang trans gak, ha Nikki Tutorial, expose kejahatan belakang tabir heshe semasa jemput Nikki jadik special guest.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:53 PM | Show all posts
Surprisingly English Sajat tak seburuk yg disangka infact bertiang di hadapan average Malays. Bercakap pun takde non words macam 'lah', 'uh', 'ah', 'eh' semua tu.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 26-11-2021 08:53 PM
Surprisingly English Sajat tak seburuk yg disangka infact bertiang di hadapan average Malays. Bercak ...

Tengok mana
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:30 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 02:18 PM
dan2 register sebab terbakar aku pulak dapat first post pfrghh.
Tak takut? Buktikan!

"meluat dgn ummah perasan holier than thou. Mereka yang sebenarnya buat Islam dipandang hina."

aku pun rasa meluat dengan spesis ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:38 PM | Show all posts

itu macam warna kulit kokesen well done

kulit asian lain.


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:43 PM | Show all posts
Cookingholic replied at 26-11-2021 08:14 PM
Baca komen ko aku jadi:
Eh? Napa bamjat takyah meneran nak beranak? Bkn dia pempuan?
E ...

motif lupa senjata terletak di mana?

jgn uols dok imajin pulak kang murung tak tau


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 25-11-2021 02:18 PM
dan2 register sebab terbakar aku pulak dapat first post pfrghh.
Tak takut? Buktikan!


Kan ironi nya islam tu adalah agama ke 2 terbesar ..bukanlah pertama
Tp aku ok je di lahirkan sbgai muslim
Asbab juga moyang aku masuk islam
Yg dtg dgn tongkang dr tanah benua
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 26-11-2021 06:47 PM
acik Kris tu ka? tak pernah tengok pulak. tp kalau melampau sgt, dibuatnya org tua tu kena heart at ...

Haah acik kris
Tak.igt plak nama.dia..mesti dia kedekut..hahaha

Sebab masa.dia terkejut tu mujur ada bodigad.dia..so bodigad la.cover acik tu..
Iols sendiri pu g takajut.okeh
Hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Org.cakap pasal agama islam dipandang hina, terus dicop hina agama ialam pulak. BM dulu dapat berapa arr? Fail ka?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 25-11-2021 01:04 PM
Islam tetap mulia.

1 keluar, 10 masuk.

So kena galakkan org.murtad lah, lagi ramai murtad, lagi berganda2 kapir masuk. Kan ??
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Buatlah ape ko nak bamjat. Aku tetap doakan ko kembali ke ajaran Islam yg sebenar sblm Izrail dtg memanggil.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 04:21 PM GMT+8 , Processed in 0.163062 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list