CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Bersanding Berambut Perang Dan Bersolek, Bapa 4 Anak Dipandang Serong- Isteri Pun Kena Kecam

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 12:14 PM | Show all posts
sengaja nk create kontroversi so sales n produk dikenali ke mcm mana ey??
dh mmg ponen kan skang..
dedlu2 ade je crita diorg ni..
eh lme2 mkin mnjadi2 plak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:35 PM | Show all posts
tengok gambar hengatkan indon?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok le tu.  Macam ada bestie gigirl dalam umah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:12 PM | Show all posts
Dia ni ada masalah jiwa ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:27 PM | Show all posts
terjun je la bangunan!
buruk nauzubillh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:09 PM | Show all posts
Bukan deyols dah pernah viralkah sebelum ni. Ni cobaan semula utk dpt kecaman utk naikkan nama kah? Apakah founder2 gini nak marketing produk pun bagi viral yg sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada yg menjadi pelakon mengikut watak di byar ..tapi ada yg kena berlakon senantiasa utk jadi ikon
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mcm pnh viral la tenuk dua org ni. tp x ingat psl ape. rs psl laki dia jgk la. knp anak smpai 4 org.nk mmbuktikan ape tu.hujung2 kecelaruan juga
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tabah betul bini dia melayankan peel laki mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dah 4 dah... kesian kat anak kalau kena ejek.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Pentingkan diri sendiri

Anak2 kena ejek trauma buat mereka, dia tak pikir pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereng ke apa jantan ni..tak hensem, cantik lagi la jauh api dari panggang. Wife tolong simbah air yassin kat muka laki mu itu, biar lari setan kuning
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan viral. Tu yg dorg ni nak

Ada 1 lagi kapel kt tiktok. Lupa nama. Yg laki bini pun mekap tebal mcm opera cina. Lakinya suka pakai lens besar.. Pakaian pun alahai.. Serabut tgk
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 3-12-2021 10:59 PM
Asalkan viral. Tu yg dorg ni nak

Ada 1 lagi kapel kt tiktok. Lupa nama. Yg laki bini pun mekap teba ...

Zmn skrg ni content bodoh pun xpe aslkn famous wlaupn lpas tu d cerca2.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan nafsu x serong sudahla..  cantik si suami dari bini nya hahahaah.... Alah kalo nk diikutkan mcm ala2 jantan kpop lah...bermekap..rambut panjang ok jer bagi aku
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat iols tgk live laki bini yang page kaki shopping tak silap
Laki dia pakai baju pompuan.siap.mekap lg
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:55 PM GMT+8 , Processed in 0.075181 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list