CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Baru Umum Nak Kahwin- Alif Muhaimin Ditinggalkan Kekasih, Putus Guna WhatsApp

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 25-11-2021 12:50 PM
Sian ah mamat togeh ni. Minah tu nak tumpang populariti je kot. Dapat berlakon terus dibuangnya toge ...

Dia ambil actuarial sc kt uni mana eh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 nak kesian sbb kena dump dgn awek lawa.
Skali dah baca conversation dia, terus aku cash kan aje. Dasar jantan horny manjang. Padan muka kena dump. Awek tu lawa gila kot. Boleh dpt orka. Drpd ko? Muka mcm labah2, gatal pulak tu. Berlakon kayu jati. Semoga lepas ni, melingkup
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 25-11-2021 11:00 PM
Dia ambil actuarial sc kt uni mana eh

Uitm. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan la kena tinggal. Pastu acah2 baik suci murni ko yerrr. Btw pompuan tu kt tv bese2 jeee banding kt ig
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:26 AM | Show all posts
Blastoff? Ehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:26 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:28 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 25-11-2021 03:17 PM
zizik sangat kan chuolss? lepas tu heshe pernah mengaku tak pakai spender yachh masa menari bideo  ...

baka kita??

org ckp yg selalu mengaku nalla ni sejenis pensel 2b.
elok la sara putus dgn mamat ni. ada potensi nak ikut jejak langkah alep ajez dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dia ni forumer ke? macam pernah nampak nick blastoff yang selalu bukak thread tak provaksin tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 10:44 PM
Yg perempuan pon melayan. Lepas tu bila bawak ke mahkamah acah inesen mcm daik syed tu. Kalau xsuk ...

laa.. dgn perempuan ke?. iols ingatkan chatting dgn ponen nak main bontot. pastu ingatkan meratib kena tinggal gf padahal gayah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:45 AM | Show all posts
belakon pun suam2 kuku cagu..
perangai pulak tak semengah, mencelup sana sini..
muka pon cukup makan je..
ape je yang ko ade Alip oii...
mintak jauh la jantan spesis gini dari keturunan keluarga aku....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:55 AM | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 10:44 PM
Yg perempuan pon melayan. Lepas tu bila bawak ke mahkamah acah inesen mcm daik syed tu. Kalau xsuk ...

yg ppuan pun acah2 inesen konon, padahal ske jer sbrnya.. tp heols ni muka jer ok tp conversation tu mcm turn-off..  
ye laa bak kata uols, ala2 kisah daie sorg tu, tup tup kes dah senyap. iols tgu kes uel ni, apa cite la agaknya polis pun berbolak balik ke camne ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
makton replied at 25-11-2021 11:28 PM
baka kita??

org ckp yg selalu mengaku nalla ni sejenis pensel 2b.

tapi chuolss alep ajez sejak jadi juara minggu 1 gv lepas terus nampak makin wangi dan dimaafin acik2 porem yachh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 26-11-2021 08:55 AM
yg ppuan pun acah2 inesen konon, padahal ske jer sbrnya.. tp heols ni muka jer ok tp conversation t ...

Yg wasap tu jelas la perempuan melayan. Yg dm tu mcm bangang jugak ckp pasal bontot. Kes uel i plg xpuas hati sbb ada video tp klau terlepas tu mesti sbb perempuan melayan. Kes mamat ni xkan nk ckp kena groom jugak kot? Patut istilah groom ni ada had umur sama mcm istilah ank yatim. Ko dah tua banga umur 30-40 jadahnya kena groom lg?? Dah tau mana betul mana salah kan? Melainkan mmg dari kecik sesat mcm pengikut al arqam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:35 AM | Show all posts
doubleharmonic replied at 26-11-2021 08:58 AM
tapi chuolss alep ajez sejak jadi juara minggu 1 gv lepas terus nampak makin wangi dan dimaafin ac ...

hahaha sebab tu i cakap alep ajez dulu2..

skrg ni sejak alep ajez goyang2 pinggul kat GV aritu terus acik2 nurtijen nampak heols wangiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:39 AM | Show all posts
Fly_over replied at 26-11-2021 07:59 AM
laa.. dgn perempuan ke?. iols ingatkan chatting dgn ponen nak main bontot. pastu ingatkan meratib  ...

khennn... iols pun ingat benda sama sebab tweet tu dari peponen... soo ingatkan peponen lah yang dia nak sontot tu sampai berangan nak tersepit bagai walaupun hanya pencungkil gigi jah pun... rhopernya pompuan yach
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:50 AM | Show all posts
anony-mous replied at 26-11-2021 09:30 AM
Yg wasap tu jelas la perempuan melayan. Yg dm tu mcm bangang jugak ckp pasal bontot. Kes uel i plg ...

yaaaa chuols, kisah nya sehari dua lepas pulis dok kata dlm siasatan lagi.. haiyooo banyak dah bukti apa lagi sbrnya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 09:39 AM
khennn... iols pun ingat benda sama sebab tweet tu dari peponen... soo ingatkan peponen lah yang d ...

itulah.. akibat lambakan gayah coverina kt ig. dia pn semacam bontot hunter je. awasss
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
memang patut dijauhi. apaaaa mesej cenggitu. kot ye pun, iron la dulu kemeja hijau tu. geram mata nengok nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
pape pun, tergelak terbahak bahak mengekek iols baca komen forumers semua hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls nk cita la pengalaman iolls laki zmn la niee kebanyakkan horny bru msej satu dua kali dh ajak main tanpa segan siluu yachhh tu je laa … semoga ade llagi laki yg baik dlam dunia ini
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 07:31 AM GMT+8 , Processed in 0.071444 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list