CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: CARI-MRO

Baru Umum Nak Kahwin- Alif Muhaimin Ditinggalkan Kekasih, Putus Guna WhatsApp

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lyshafull replied at 26-11-2021 12:25 PM
Iolls nk cita la pengalaman iolls laki zmn la niee kebanyakkan horny bru msej satu dua kali dh ajak  ...

Bini orang. Laki orang. Janda. Duda. Single yg dah xvirgin. Ramai je ngeseks kalau ada peluang. Kopiah ke janggut ke jubah ke capal ke sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:49 PM | Show all posts
anony-mous replied at 25-11-2021 10:44 PM
Yg perempuan pon melayan. Lepas tu bila bawak ke mahkamah acah inesen mcm daik syed tu. Kalau xsuk ...

khen chuols...
iols yakin ada jah pompuan dah serah diri dekat heols ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka. Bagus jugak perempuan tu dump time dekat-dekat nak kawin. Biar ada akal sikit. Dah la kena dump kat ws je, siap tak nak jadi kawan terus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 26-11-2021 12:01 AM
Mula2 nak kesian sbb kena dump dgn awek lawa.
Skali dah baca conversation dia, terus aku cash kan aj ...

Muka macam labah labah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Erghhhh padanla kena dump
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 26-11-2021 08:10 PM
Padan muka. Bagus jugak perempuan tu dump time dekat-dekat nak kawin. Biar ada akal sikit. Dah la ke ...

Sama je dedua sebenarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 26-11-2021 07:49 PM
khen chuols...
iols yakin ada jah pompuan dah serah diri dekat heols ni

Tasty jugak la kan heols ni? Huduh mcm syed tu pon ada yg terbaring. Apatah lg yg ni. Tua buruk mcm yebit n shuk pon ada yg kejar
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:16 PM | Show all posts
sleepandream replied at 26-11-2021 07:49 PM
khen chuols...
iols yakin ada jah pompuan dah serah diri dekat heols ni

sudah tentu la kaka... yang ex heolss ni pun confirm dah kena depan belakang (knowing heolsss nak sepit2 pencungkil gigi heols kat dalam bebontot kan)

dah lobjos dah pun yihhhh... yang laki lagi lah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 01:17 PM | Show all posts
anony-mous replied at 27-11-2021 01:59 AM
Tasty jugak la kan heols ni? Huduh mcm syed tu pon ada yg terbaring. Apatah lg yg ni. Tua buruk mc ...

yer tasty kat tiktok... sebabtu kaka maafin dan reda jah dosa silam beliau... janji herlokkk... takpe aliff boleh move on dan dapat yang lebih baik
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbale replied at 25-11-2021 03:01 PM
Alahai. Rupa n peel mcm bdk turun kelas belakang ja pon

Kan.. Muka camni pun ade yg ckp ensem.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
cer google. wsap tu tahun 2019. fitnah katanya. org edit n aniaya nama dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 48986 Replies : 1729
P. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Malaysian Real Book' compiles music for the masses
sharlenetexasP. Ramlee to Orang Ulu folk: 'The Ma
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier di McDonald's
Uqbah008Bina Karier di McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 126 Replies : 3
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35201 Replies : 596
Tunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman Hassanal Jefri  V2
Burong_HantukTunku Panglima Johor -Tunku Abdul Rahman
Views : 25621 Replies : 210



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 10:27 PM GMT+8 , Processed in 0.198531 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list