CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Ozlynn ada kedai runcit senyap-senyap...

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
err rumah acik2 kat kampung pun ada pantry jugak. sebab jauh nak ke kedai .. stok sardin memang mesti ada. ini cerita 40 tahun lepas woii acik kampung dah buat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye lah dah anak berderet mmg la kne beli pukal.. i single je pun dah penuh kabinet..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:51 PM | Show all posts
Nenolen replied at 25-11-2021 11:26 AM
Ramai jer yg ada pantry mcm nie...kenapa dia ingat kaum hawa lain tak mampu ker...

yup, ade je. senang ade pantry gini ...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:53 PM | Show all posts
aku xpaham beli sampai 15 botol kecik2 paling kecik
kenapa x simpan 2 3 botol beso tros?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:54 PM | Show all posts
Berapa byk thread nak bukak pasal pantry dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:55 PM | Show all posts
setakat share gambar pantry pun netizen boleh terkejut beruk ker?
Orang lain jangan kata pantry, walk in wardrobe beg kasut bersusun tu pun xde nak share2 bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun si johan ni selekeh...ozlyn over tapi aku suka cara dorg dgn anak2 ...hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:01 PM | Show all posts
dodol pun ado...mcm tau2 x bleh blk raya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Byknya processed food....
Seram aku....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Normal lah pantry mak2 mcm Tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:32 PM | Show all posts
apo jadah ruang rahsia bagai? hengatkan ko simpan dildo ke vibrator ke hapa nak kena sorok segala? kalau dah penuh satu rak gitu ko nak sorok celah mana? celah tetek hantu kopek gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:32 PM | Show all posts
Aku pulak tak suka tengok banyak2 barang ni. Aku serabut. Tak kesahlah ko organize comel camne pun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon ado..
Kedai runcit
Kedai alat tulis
Haaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 25-11-2021 11:26 AM
Ramai jer yg ada pantry mcm nie...kenapa dia ingat kaum hawa lain tak mampu ker...

Itu yg aku pelik. Apa luar biasa sgt. Memang semua rumah ada ruang mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa sebenar nya ko nk tunjuk ni ozlyn...
Hah...apa....apaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:01 PM | Show all posts
lahhhhhhh rumah mertua meolls siap satu bilik lagi dah macam kedai runcit pakej dengan cikedis gantung2 huhuiiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
asal nak ambil kena paksa doakan dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:09 PM | Show all posts
Rak tu je ke..gelak kalau preppers tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay dia tunjuk tempat simpanan brg2 dapor dia..kang si ozlyn ni tunjuk wardrobe ,koleksi beg kasut mahal2 dia tu acik2 porem merempan jugok eh ozlyn ni geng2 malaysian preppers ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:15 PM | Show all posts
rare kah? rumah i pun ado..

anak2 sedara kalau dtg, siap ktorg kasi diorang amik mcm shopping kt kedai utk bawa balik asrama..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 08:01 AM GMT+8 , Processed in 0.087124 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list