CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mojarean_X

Dimalukan! Diva AA ‘Sound Direct’ Tetamu Hotel, Bakal Ambil Tindakan Undang-Undang

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau diva AA yg serang dorg yg mengata dia tu, mcm dorg la yg blh saman dia kan?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva AA mendakwa pelakunya abang2 kastam.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:12 PM | Show all posts
yang penting menten caps lock yachhh!

anyway, betullah tu. Dah orang tu tetiba ejek2 heshe tak tentu pasal. Mestilah heshe hangin khuenz. Untuk kes ni lah. Namun apa beza tindakan orang tu dengan tindakan heshe sendiri yang sebelum2 ni pun? sama jurrrrr...whybother3x nyehhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
x puas hati saman ajelah
buat police report pun bkn police leh buat apa
byk lg kes criminal polis nk handle
takat ejek gitu aje pun koyak
Dah tu selalu mempoki dan memvavi kan org blh plk, dgn salah pemahaman bdk perempuan tu sebut menate dikatanya carut ke dia
berubahlah dh 55 tahun kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh ..ko pun sama..selalu sgt tiba2 pokimaakkk kan orang. Bila org buat ko..xboleh pulak....ewah ewah ewah..kalau la sesapa yg sblm ni kena pokimaakkk tiba2 dgn ponen ni buat police report..mau setinggi menara KLCC reportnya. Bawak2 le idup tenang2 dah hujung usia tu oiiiii.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pyh la pak polisi nk layan report case gini.banyak lg kes2 penting yg tertunggak nuh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:02 PM | Show all posts
cruz2 replied at 25-11-2021 04:07 PM
Tak pyh la pak polisi nk layan report case gini.banyak lg kes2 penting yg tertunggak nuh

kann pening polis..
tanya ada bukti tak???
hahahhahaa...

ada video ker? yang kastam tu mengejek...
ada cctv bersuara ker? yang jelas dengar...
hahahhaa...

pening polis nak layan....
paling polis tu ambil gambar jer la dengan AA tu depan balai polis..


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 25-11-2021 02:08 PM
Tapi kalau diva AA yg serang dorg yg mengata dia tu, mcm dorg la yg blh saman dia kan?

Once start naik tangan boleh kena charge…boleh kena charge assault..
Setakat gaduh2 mulut ni minor case jew!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti geng2 jantan yg dok ramai2 kot
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde maknanya police case. @maxim ape citer police case?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 25-11-2021 11:41 AM
Ponen2 selalu perasan mcm org dok ngata diorang kan
Jgn la berbisik, tergelak kalau diorang lalu
Mak ...

I oso ada experience about lelaki dua alam ni. Sedih tau ....

Kebiasaan lelaki dua alam ni, berbadan besar gerga dan tall. Pakai pondesyen dan mascara.

What happened was, I masuk watson, masa nak bayar kat konter, acah ketibah lelaki dua alam ni, tegur I,  (dia kerja watson), katanya my eyeliner tak tepat mean tak cantik I pakai... Lepas itu siap amik fon dia, tunjuk gambar dia mekap sakan jadi wanita.

Lepas itu dia sendiri perasan dia cantik sgt, padahal dia lelaki. Eee sakan.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 25-11-2021 10:29 PM
I oso ada experience about lelaki dua alam ni. Sedih tau ....

Kebiasaan lelaki dua alam ni, berba ...

Hahaha mesti dia perasan cantik lg pandai mekap dr pompuan sejati kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii kena sikitt teruss melompat erkk fondan kertu niee. dah diaa yg selama.nie dukk memfuki n memvavi kan org tu xper pulak erk. Iolss kesiam kat poliss tuu sbb tpksa layann report bodoh si sngkak niee
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:07 AM | Show all posts
Kesiannya dia, tapi tak tahu kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 25-11-2021 07:12 PM
Mesti geng2 jantan yg dok ramai2 kot

Owh kena gang bang ke ?patut la  nak mereport bagai
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:37 AM | Show all posts
diva oh diva... bila nak mampoiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:49 AM | Show all posts
ai kennot klau dia g balai pulis mcm mana yachhhh..
hahahaahha nak sgt2 tgk reaksi pulis2 tu handle kes dia hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 25-11-2021 10:42 PM
Hahaha mesti dia perasan cantik lg pandai mekap dr pompuan sejati kan

Tu lah tu. Ramai ponen perasan depa maha lawa dan maha cantik. Sian jugak kan. Jadi lelaki tak boleh gagah, jadi perempuan pun tak menjadi. Dorang stress tu dgn keadaan diri, tu yg bermulut bising tu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:04 PM | Show all posts
takde bukti apa pun ...mana video?
Skrg nak gelak dgn kawan2 pun tak boleh ke...sebab dia sorang2 dia pulak terasa.
Polis Ipoh dah takde kerja sangat ke ...dah takde penjenayah  yang nak di tangkap ek ....nak pulak melayan pondan ni bergosip.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:05 PM | Show all posts
bluebutter replied at 25-11-2021 10:29 PM
I oso ada experience about lelaki dua alam ni. Sedih tau ....

Kebiasaan lelaki dua alam ni, berba ...

watson cwangan mana tu uols?? camni iols kena standby dicerca kalau singgah ke cwngan ittew.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:38 PM GMT+8 , Processed in 0.083103 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list