CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5734|Reply: 56

Dimalukan! Diva AA ‘Sound Direct’ Tetamu Hotel, Bakal Ambil Tindakan Undang-Undang

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 27-11-2021 10:33 AM

Menyentuh perihal selebriti terkenal Diva AA, sudah pasti umum mengetahui akan kelantangannya berbicara mengenai sesebuah isu dalam dan luar negara. Tidak terkecuali,perkara yang melibatkan dirinya sendiri.



Terbaru, penginapannya di sebuah hotel di Ipoh,Perak telah mencetuskan sebuah isu apabila sekumpulan tetamu yang menginap di hotel yang sama dikatakan telah mengejeknya beberapa kali.


Menurut pemilik nama sebenar Azwan Hj Ali ini, sejurus selepas itu dia telah menegur tetamu tersebut secara terbuka dan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka.


“It’s a police case sebab ada selonggok melayu bab* pok*mak tengah melantak dekat coffee house ini menyalak by the time diva masuk 2-3 kali menyalak. Telinga aku belum pekak lagi. So its a police case sebab ada yang kurang ajar dekat hotel ini. Its not the hotel tapi the guest. So jangan main-main dengan aku aku viralkan video ini baru ko tau siapa aku

“So what i did? diva aa pergi serang balik dekat meja diorang. “apa masalah korang is there any problem” terus diam

“so dah panggil security and its gonna be police case” tegas Diva AA di dalam sebuah video yang dimuatnaiknya

Puji Tindakan Hotel

Dalam pada itu, Diva AA memuji tindakan pihak hotel yang memastikan keselamatan dan keselesaan dirinya sepanjang menginap di hotel mereka.  Difahamkan, tujuan Diva AA berada di Ipoh adalah bagi menjayakan promosi sebuah kedai emas di sana.

Sumber: murai.com



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:24 AM | Show all posts
Klo de video lagi best.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:07 AM | Show all posts
yang kau bangsat pukimak kan orang tak apa pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Orang malukan dia pandai lak hangin. Dia malukan orang boleh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:19 AM | Show all posts
ponen tk habis lagi.. tk penat ke panjat balai polis so n so hahahhahaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:22 AM | Show all posts
Yang selalu dia malukan orang tu. tak pernah pulak kena tindakan ek.. kwn2 retis dia pun selalunya maaf kan ajer apa benda dia hamunkan..

ke... depa berbaik diam2.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Sudehla ponen
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Jadi polis nak buat apa dengan kes ni? Nak dituduh dengan tuduhan apa? Mengejek di khalayak ramai? Dia ada rekod bukti ke mereka tu menyalak or video dia cakap tu just video dia merempan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:28 AM | Show all posts
hahahaa padan ler muka, kau yg terpaling sangat kan, meraaasaaaa lah!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Ponen2 selalu perasan mcm org dok ngata diorang kan
Jgn la berbisik, tergelak kalau diorang lalu
Maka akn pecah la mulut bontot ayam diaorang
Ni bkn aku nak mengata ye
Dah byk kali jadi
Yg behave kurang perasan tu bagus la, tulisan di ats bkn utk anda ya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:04 PM | Show all posts
dah tua2 ni bawak2 la berubah diva oiii
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:20 PM | Show all posts
Makan diri lettew...mulut asyik maki hamun je.
Kalau perangai elok org pun buat derk atau berselpie je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Diam la kau ponsu (pondan sunyi)
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:37 PM | Show all posts
perangai 7 kali pergi umrah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:41 PM | Show all posts
mizruncing replied at 25-11-2021 12:37 PM
perangai 7 kali pergi umrah

errm,

ini lah hasilnya...



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:42 PM | Show all posts
selayaknyalah dan padan muka dekat ponen kertu hiv ni...
yihhhh... dia menyalak2 macam babee dan anjing dekat orang hari2 boleh pulak...
lepastu kena salak balik mengamuk tak boleh terima... 2x5 5xbabee...

its time for diva aa berambus ikut sajat ke aussie... kan duit heolss kepuk2 yang anak jemin jaga tu di laburkan ke sana...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 25-11-2021 11:24 AM
Jadi polis nak buat apa dengan kes ni? Nak dituduh dengan tuduhan apa? Mengejek di khalayak ramai? D ...

Polis akan menangkap pengejek pengejek itu lalu mengikat mereka di pokok kayu di tepi sawah di bawah panas di tebing parit di tengah  benua yang tiada manusia langsung. Kemudian polis itu pulang ke rumah semula
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:58 PM | Show all posts
yang memaki hamun orang tu kau tak sedor diri ye...divak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:58 PM | Show all posts

kann... baru ler ada bukti...

pergi balai polis...
AA: tuan polis, iollsss nak buat report nih..
TP: iya report apa ya.. jenayah?
AA: ioollsss kena ejek dengan mulut2 puaka jahanam tadi tauu....
TP: kriikk... krikkk....

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:05 PM | Show all posts
teringin nak baca laporan polis dia.. adakah berbunyi begini: " Saya Azwan bin Ali pada tarikh sekian sekian di hiotel sekian2 telah dihamun oleh selonggok melayu bab* pok*mak tengah melantak dekat coffee house hotel tersebut menyalak by the time diva masuk 2-3 kali menyalak.."  agagagaga

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.117563 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list