CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: FOTHER-MUCKER

[Tempatan] Hukum harus guna android box -pejabat mufti​

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp2 takda penjual android+penunggang agama petik sekerat2 kenyataan mufti untuk jual android box.

Yg suka lari topik ni pasal apa? Panas punggung sebab pakai android box ke?????

Komen ikut topik la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:51 PM | Show all posts
mufti cer berani komen isu2 rasuah bermaharajalela ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 25-11-2021 02:36 PM
rasanya lg bagus mufti buka mulut pasal issue besar yg melibatkan negara seperti rasuah dah sebagain ...

I xrasa akal diaorg sampai situ..takleh cakna kalau isu2 'mendalam' ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:25 PM | Show all posts
tak rasa miskin ke pakai android. lagi tgk astro free pulak tu. ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
smlm tetiba server down.. x dapat nak layan gv sendu tu.. .. seb baik ado unifi tv.. bukak wetv tgk citer indon
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 29-11-2021 12:25 PM
tak rasa miskin ke pakai android. lagi tgk astro free pulak tu. ahahaha

lebih kepada rasa tertipu.. sbb dah puluh thn byr.. x de nya nak bagi diskaun kat loyal customer..add / delete ch kena charge.. wpun boleh buat on9.. now anak2 dah besar.. x hengen deme tgk ch astro dah.. aku rasa apa yg aku byr utk iptv tu berbaloi la semata2 tunggu bola time weekend..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 11:28 AM GMT+8 , Processed in 0.072400 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list