CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: R2D2

[Dunia] 600 kakitangan Google bantah syarat nak kembali ke pejabat mesti lengkap vaksinasi

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 25-11-2021 07:21 PM
Nampak sangat perempuan betina tak boleh jadi CEO, habis reta Yahoo! digunakan untuk shopping acqu ...

Tapi gaji dia memang tinggi... Ada lah talent dia yang mungkin kita tidak tahu sis kaki... Selalu nya begini... Seperti banyak software engineers do someting untuk company depa kan dapat priviledge ... Bukan sekadar makan gaji...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 25-11-2021 10:05 PM
chuols keja gugle eh?

meols ada gak kawan ikut laki nya kerja microsoft ke mana tah

Tidak....tiada job position i di sana... Apply tealady/janitor boleh  lah... Hehehe...

Hubby dia commute dari elk grove ke microsoft campus sini yea sis....jauh juga... Tetapi ramai yang buat... Coz some of them fikir tidak ber baloi sewa or beli rumah mahal sangat.... I pernah rasa....

Kawan sis jalebi baby kah?.... Sini malaysians ramai jalebi... I Cuba recce hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 26-11-2021 11:21 AM
Nampak sangat perempuan betina tak boleh jadi CEO, habis reta Yahoo! digunakan untuk shopping acqu ...

Kesian yahoo. Dulu masa microsoft nak beli jual mahal. Micorosoft offer $44 billion tak nak.Kesudahannya jual kat Verizon pada harga $5 billion.

Marissa mmg digelar failed CEO. At least dia run legit business. CEO perempuan paling teruk so far adalah Elizabeth Holmes, Steve Jobs wannabe yang scam orang dengan company dia, Theranos. Suara pun fake. Kes dia tengah dibicarakan skrg di mahkamah.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:22 AM | Show all posts
ultra78 replied at 27-11-2021 07:32 AM
Kesian yahoo. Dulu masa microsoft nak beli jual mahal. Micorosoft offer $44 billion tak nak.Kesuda ...

hahaha elizabeth holmes hahaha , u make my day .....ni yg dalam drama Vincenzo yg Ok Taecyeon memainkan watak Junwoo suruh adik dia ambik elizabeth holmes sebagai role model hahahahahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
i sanggup dicocok kalau dpt kerja gugel..
opismate skrg ada sorg ex gugel..xtau napa heols resign dan masuk kerja sini..i baca kerja kt gugel ok sbb opis cantik..environment ok...
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:27 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 27-11-2021 07:20 AM
Tidak....tiada job position i di sana... Apply tealady/janitor boleh  lah... Hehehe...

Hubby dia  ...

ntah meols tataw le sheols berkecimpong porom ke dak
and sheols pon tataw meols masuk prom semata2 nak troll orang neh

mmg unsangakrable la kut sheols tawwwwwwuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 27-11-2021 07:27 PM
ntah meols tataw le sheols berkecimpong porom ke dak
and sheols pon tataw meols masuk prom sema ...

Hahahaha... Selalu nya malaysian sini depa cool saja sis..... Banyak buat hal sendiri... Depa balik malaysia collab dengan KPM few years ago tidak bising pun.... Ada yang kerja boieng dan honeywell juga join sama buat tour dengan nasa dan US embassy berita tidak havoc depa quite diff
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 08:18 AM | Show all posts
tak nak vaksin berhenti kerja...habis cerita
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 10:04 AM | Show all posts
Dwdrum replied at 25-11-2021 12:36 AM
Antivax sanggup ambil 3 doses sekali if depa dapat kerja dengan google

keh keh keh

wa pijak2 je dulu geng google malaysia dan google singapore masa mereka present google box mau install dalam app wa...
and lu cakap sanggup 3 dos cucuk pasal mau kerja dengan mereka? OMG...
bahlol tahap apa pun tatau...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 28-11-2021 06:04 PM
keh keh keh

wa pijak2 je dulu geng google malaysia dan google singapore masa mereka present googl ...

Tak kan lu trigger dengan bbnu mahu masuk kerja google... Lu perlu bangga kecerdikan Lu sehingga sekarang orang masih guna google gitewww....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 03:36 PM | Show all posts
mbhcsf replied at 27-11-2021 10:22 AM
hahaha elizabeth holmes hahaha , u make my day .....ni yg dalam drama Vincenzo yg Ok Taecyeon ...

hahahaha i pun trigger cite vincenzo laa baru tau psal elizabeth ni.. tp kes tgh berjalan lagi, konon nya sheol claim ex-lover dia yg fraud kan semua kes2 dia. dlm vincenzo lps2 pun kan adik dia ckp elizabeth tu not a good CEO.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 63747 Replies : 1807
TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
ZORRO5555TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
Views : 54688 Replies : 141
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2695 Replies : 282
Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??
hell0jennieMakcik Neelofa spill the tea pasal Fazur
Views : 49913 Replies : 183
CSR Racing 2 se centra en las carreras callejeras en Android y iPhone (iOS)
alexjameCSR Racing 2 se centra en las carreras c
Views : 709 Replies : 4
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9575 Replies : 554
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29657 Replies : 504
BULLET TRAIN (2022)
SY_MumiBULLET TRAIN (2022)
Views : 640 Replies : 5
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 286 Replies : 13



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 09:41 AM GMT+8 , Processed in 0.117808 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list