CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Abahmung

[Tempatan] Projek Digital Mall Mara gagal

[Copy link]
Post time 26-11-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 01:23 AM
kayanya kaka, baju masih bertailor bagai.. iols beli baju bundle jahh..

bukan buat baju utk pakai sendiri nyah.tp buat bende lain la
iols mmg minat menjahit la .
tp tak minat memasak
menjahit ni bukan stakat baju je...tp cross stitch,knitting, buat sarung kusyen ke, baju kucing ke etc etc
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
monreyes replied at 26-11-2021 12:32 AM
mmg lama btol x jejak area situ..
masa beli laptop kat DM tu la jln2 sat..
Dulu pun kalau g Sogo  ...

akak pi DM tu ms zmn sblm covid
ada la aku pi skali kedai ustaz dlm tu
pastu dh covid, WFH kan..smpi skang tak pi lg sana.
sudahnya pi ke pertama je sbb nak gi kedai jahit
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kemaruk replied at 25-11-2021 06:55 PM
sejak kalah PRN melaka, boss DAP suruh RBA kerja lebih keras

RBA kena marah sekor2 sebab dah kur ...

Selama ni diorg menghilang bergosip tempatan pasal retis.
Tup2 lepas prn melaka timbul pulak saka2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 01:16 AM
patut laa.. anak buah iols pun suka MSI.. iols pun beli utk diri sendiri sbb nak fefeeling gamer g ...

ok la tu..
self reward..
game ni setakat brick ok lah..lain2 trus berpinar mata.. donno y..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-11-2021 07:00 AM
akak pi DM tu ms zmn sblm covid
ada la aku pi skali kedai ustaz dlm tu
pastu dh covid, WFH kan..s ...

those days kat tingkat atas ada tempat borong baju kurung.. dulu time raya ada pergi beli baju utk anak2 sedara.. now dah xde kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:49 AM | Show all posts
area tu tak berapa menarik untuk dikunjungi..punca kesenduan???
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:12 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-11-2021 06:56 AM
bukan buat baju utk pakai sendiri nyah.tp buat bende lain la
iols mmg minat menjahit la .
tp tak m ...

kok ye pon, kain gulatis tuh tak menahan... bkn ke mahai namatey?
dolu2 iols pun fefeeling nak jadi mcm peserta projek runway.. tapi takde masa nak buat.. verangan jahh voley..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:13 AM | Show all posts
monreyes replied at 26-11-2021 08:21 AM
ok la tu..
self reward..
game ni setakat brick ok lah..lain2 trus berpinar mata.. donno y..

iols takat main zuma dan minesweeper online jahh.. giteww gamer iols..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:13 AM
iols takat main zuma dan minesweeper online jahh.. giteww gamer iols..

Oittt,  ko berkongsi game feveret dgn aku ni.... Aku pun kalau main game minesweeper jer lah aku belasah.... Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:26 AM | Show all posts
axl_bach replied at 26-11-2021 11:19 AM
Oittt,  ko berkongsi game feveret dgn aku ni.... Aku pun kalau main game minesweeper jer lah aku b ...

takpe.. sesama fefeeling gamer... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:40 AM | Show all posts
kalau nak kata faktor lokasi..bgunan lowyat lagi la tersorok compare dgn Mara digital yg betul2 tepi Jalan besar,jalan TAR  pulak tuu..terima je lah hakikat yg MD buatan Mail Saberi ni dah gagal sbb buat dulu pun atas dasar politik perkauman dgn nak tolong kroni jah bukannya nak tolong melayu berniaga sgt pongg..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:13 AM
iols takat main zuma dan minesweeper online jahh.. giteww gamer iols..

game brick yg aku main tu pun versi hitam putih je mampoo...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:47 PM | Show all posts
monreyes replied at 26-11-2021 03:21 PM
game brick yg aku main tu pun versi hitam putih je mampoo...

alahai... sedih pulak dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 05:47 PM
alahai... sedih pulak dgr..

game kaler2 ni ai is kenot.. pening
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:58 PM | Show all posts
monreyes replied at 26-11-2021 05:54 PM
game kaler2 ni ai is kenot.. pening

jgn main zuma.. bola2 yg nak ditembak tuh kaler2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:33 PM | Show all posts

br nk ckp benda sama..tp parking kt lowyat pon masalah jugak..tp lowyat tu lubuk..yg mara digital mall ni byk kroni pmalass..tu la jd senduu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:42 PM GMT+8 , Processed in 0.107141 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list