CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 24-11-2021 07:41 PM
Upmost respect tu x kena..patut utmost sbb dia nak convey degree of something.

Upmost tu nak guna u ...

itulah, kenapa dedicated untuk cikgu..sepatutnya terus tag McD ler..sebab sponsor makanan untuk murid..haiyoo....jauh benar lari context dia..tiber kaitkan dengan kerja cikgu..suami kak lina tu relax je tak flex jadi cikgu..dia nie yang terlebih nak flex jadi cikgu dah kenapa???..dah lah cikgu pelesu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 24-11-2021 11:41 AM
Upmost respect tu x kena..patut utmost sbb dia nak convey degree of something.

Upmost tu nak guna u ...

Mohon kak dib dpt memperbetulkan ayaat tersebut...ada bran?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 24-11-2021 07:49 PM
itulah, kenapa dedicated untuk cikgu..sepatutnya terus tag McD ler..sebab sponsor makanan untuk mu ...

kn betul aku ckp dari dulu lg dia ni poyoo nak mati..terpaling me me me. mmg nk org puji, gila pujian mcm bini dia. hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 24-11-2021 07:49 PM
itulah, kenapa dedicated untuk cikgu..sepatutnya terus tag McD ler..sebab sponsor makanan untuk mu ...

Itulaaaaa..ini semua poyooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 24-11-2021 07:50 PM
Mohon kak dib dpt memperbetulkan ayaat tersebut...ada bran?

Hehe kak dib busy sound check GV la uolssss..satg ketor lutut pulak nak nyanyi ahad ni.

At times i mmg let it slide je la salah grammar sikit² but u portray yourself as an english teacher tapi ape ke hauk bena typo dok dekk? Terus grammar nazi in me kicks in
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah ayat bm pn btabur hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 24-11-2021 11:56 AM
Hehe kak dib busy sound check GV la uolssss..satg ketor lutut pulak nak nyanyi ahad ni.

At times  ...

Kak dib dulu cikgu BI kan? Kak dib tgh bz pulok..tp mana boleh biarkan cikgu buah salah berulang²..kalau dia mengajar kat luar bandar pun x patut jg guna bahasa yg salah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap ada lah wartawan astro gempak post pasal ni...bagi bebird sentap lagi.... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 24-11-2021 08:12 PM
Kak dib dulu cikgu BI kan? Kak dib tgh bz pulok..tp mana boleh biarkan cikgu buah salah berulang² ...

Haah kak dib cikgu BI tapi udoh busy la pulek kak dib pun..mmg high time kena tegur ni. Tapi sentap plak mamat kuat sentap ni
Buat malu je. Kena dpt students 2 3 org yg power english, mau terkebil² students. Mungkin gelak dlm hati jelah tiap kali cikgu hancus berbahasa yinglish. Nak tehur kang rasa berdosa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:19 PM | Show all posts
Ko utmost pn dah upmost, terus turn off aku nak baca
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:22 PM | Show all posts
BBNU sangat huruf besar .... kecik...campor ....apoooooo?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:28 PM | Show all posts
missfaz punya posting meols baca pun respect...susun atur dia tulis statement..dan aku teruja baca..

yang ko nih purit?? nak jugak terpalingg mcm ko laa yg sponsor mekdi tu! baghal betui bini jah ronsen ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
sape ada akaun shopee, pi le tengok jah n lmk tgh live kt shopee live

hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 24-11-2021 08:29 PM
sape ada akaun shopee, pi le tengok jah n lmk tgh live kt shopee live

hihihihi

sekarang tgh live
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni BM & BI pun selalu salah eja

Bhs Arab hebat tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 24-11-2021 12:29 PM
sape ada akaun shopee, pi le tengok jah n lmk tgh live kt shopee live

hihihihi

Tak hingin..mesti kerap usap.perut kan?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin nampak betapa besarnya hikmah Amal Tak berjodoh dengan Dia ni… family Amal educated & bukan calang2 dari segi pendidikan nak2 bidang undang2 ni Mesti bahasa teratur & tersusun… betapa cantiknya aturan hidup Allah swt ni Kan, takdelah jadi keja Amal nak betulkan ayat Dia ni Kalau jadi suami dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 02:47 PM
apa dia merepek dlm caption ni? dgn ejaan huruf besar kecik. hahahaha

KEKERANIAN GuRu terbelajar up ...

Apa benda yg dia merepek ni? Dengan ejaan BM pun tunggang langgang. Guane jadi cikgu gini? Sekolah taknak suh dia ujian mengeja ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 03:50 PM
hahahaha dia kan bangla..dia nk bgthu yg dia akn dtg cari cikgu utk bg mcd ahhahaa.
aku xboleh la  ...

Tak payah susah2

Antor diva aa je senang keje
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebak juger kerr
Nak bermarketing, jangan ler usik hal pendidikan budak sekolah
Terdesak sangat ker
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 56608 Replies : 1900
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 313 Replies : 31
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6407 Replies : 121
Renovation and plumbing
MarifRenovation and plumbing
Views : 1380 Replies : 3
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 4795 Replies : 85
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 2385 Replies : 88
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1865 Replies : 45
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 1156 Replies : 27



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 11:27 PM GMT+8 , Processed in 0.078159 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list