CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 04:22 PM | Show all posts

Bahasa bangla rojak melayu enggrish kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang betul immigrant yg taktau bahasa melayu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dekat jah je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh commeny ig limited pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:27 PM | Show all posts
ekceli aku nak tny, knp pu riz jd cikgu sementara ye? pastu die sambung amek tesl? jd yg die jadi cikgu sementara tu sbnrnye tgh praktikal ke ? umur pu riz brape kenapa mcm lmbt je sambung blaja?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:27 PM | Show all posts
zeetot replied at 24-11-2021 04:25 PM
Aduh commeny ig limited pulak

aku pernah komen " kenapa bahasa tunggang langgang ni cikgu, mtk wife check please" terus kena delete. hahhahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:28 PM | Show all posts
annehuda replied at 24-11-2021 04:27 PM
ekceli aku nak tny, knp pu riz jd cikgu sementara ye? pastu die sambung amek tesl? jd yg die jadi ci ...

3 kali tukar kos, 2 kali tukar universiti
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Perkeranian laa teruk noo ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Upmost respecttttt baaaaahahahah *laughing in yahudi* eh tapi bukan set set ni boikot McD ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la kuat sentap, suke perli org,  cari pasai ngan netizen, cari pasai ngan wartawan.. Ayat pun tunggang langgang Rupe pun biasa,  pencapaian xde,  koje xtau ape.. Aku nak kesian kat sape ni lofake ke lobenak ke lemak ni,  sebab dia cakap  look at his dulu kat fattah   arghhh ghisau
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 08:07 AM
kesian la niqabis terpaling dpt laki taraf mcm ni je ke???
ni ke yg dibanggakan lobenak??? hahahaa. ...

Hhaahaha lobenak mana paham english..yg lobenak tau terpaling lakibini ni tulis english dah kira berabuk giler la tuh..lakibini ni perlu org yg bodo mcm lobenak utk kelangsungan hidup dan pd lobemak lah boleh tunjuk hebat..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
da mcm level alip sukri..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda upmost berbelit belit mcm bukan org malaysia yg tulis caption tue
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke memang dia sajeeee buat2 salah eja, salah tanda bacaan. So that orang akan terus bercakap pasal dia?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nie namanya lembu punya susu, sapi dapat nama

Tak malu agaknya claim macam dia yang kasi makanan itu..dia cuma approach mcd bukan keluar $ pun

Language habis hancur berderai lagi mau panggil cikgu & ostad
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk punai SHADAP
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 02:47 PM
apa dia merepek dlm caption ni? dgn ejaan huruf besar kecik. hahahaha

KEKERANIAN GuRu terbelajar up ...

X sangka pulak lembam mcm ni can fit to jah family. Skrg baru i tau kenapa mamatin xnak patah. Sbb patah too good for them hat ni mcm bodoh2 alang. Ejaan pon mcm 3 suku, basic english gagal, no wonder dpt fit in
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:29 PM | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 05:26 PM
X sangka pulak lembam mcm ni can fit to jah family. Skrg baru i tau kenapa mamatin xnak patah. Sbb ...

hahha ko ni jgn..kan ada yg meroyan si bunga tulip tu. tak habis habis dk mengatur jodoh org. hahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa punya berbelit2 heols neh
Sembang kari serupa bangla
Poyo gilerrrrrrrr

Meh iols tepek psl benda neh
Retis laen relax jer ckp direct to the point
Punai all about me kekadahnya

  


  


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
  


  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 56608 Replies : 1900
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 313 Replies : 31
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6407 Replies : 121
Renovation and plumbing
MarifRenovation and plumbing
Views : 1380 Replies : 3
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 4795 Replies : 85
rak telur ayam kosong,pengguna resah,peniaga penin kepala
YgBenarrak telur ayam kosong,pengguna resah,pen
Views : 2385 Replies : 88
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1865 Replies : 45
Bank Sotong alami masalah teknikal.duit pelanggan tiba tiba berganda dan dibekukan.Netizen berang
YgBenarBank Sotong alami masalah teknikal.duit
Views : 1156 Replies : 27



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 11:40 PM GMT+8 , Processed in 0.078043 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list