CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:54 AM
dudaberhias replied at 24-11-2021 10:45 PM
tak nak komen apa... iols masuk blur nak komen apa sebab dah sah2 PATI ... yihhh... rhoper pun tak m ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:54 AM
Nozot replied at 24-11-2021 07:26 PM
Dia ingat orang terpedaya kah...sekolah tu kalau tak ada dia boleh ja belanja sarapan mcD,  lagi-lag ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
bila mahkamah nak jatuh hukum
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:53 AM
captainQUE replied at 24-11-2021 08:46 PM
Makin lama makin nampak betapa besarnya hikmah Amal Tak berjodoh dengan Dia ni… family Amal educate ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:01 AM | Show all posts
Cik_jantung replied at 25-11-2021 07:41 AM
Teringin nk tau parent Amal sape... Aman bahagia je Amal skrg..  wanita berkerjaya... Besar rahmat ...

bapak dia hakim

syukur lah tak bermenantukan my ustaz yg upmost terbelajar
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:01 AM | Show all posts
ok ..ayat yg hujung tu.. 'Tulis now saya cari' tu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 24-11-2021 11:09 PM
Yg penting jah terpaling bangga blakikan yustat, walaupun~

Bangga ke?? Ke Tunggu masa je kena tendang Sebab Tak mendatangkan hasil? Bukan apa Sebab Asyik Jah dengan adik Dia je sekarang ni ke mana2… dulu Asyik berdua… tanya je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 25-11-2021 12:26 AM
Alah Jah punya English pun kelaut, dlm IG dia tu pun entah cut n paste dari mna ayat2 tu...tgk masa  ...

Tetiba teringat ayat Dia “don’t make me change your plan”
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:19 AM | Show all posts
Bukankah beliau 'ustaz' yg dtg mengajar neelofa sekeluarga mengaji dan tazkirah bagai di rumah sblm ini? dah kenapa tidak teruskan sahaja? tiba2 mengajar di sekolah.. mcm mana dia dpt jwtn cikgu sementara ni? Mama dulu2 nak jadi cikgu sementara kemaain susah... isi borang, naik tangga antor borang, interview bagai ... tapi iyelah bukan rezeki kite...  cuma jgnlah sbb beliau suami artis... terus dpt gelaran cikgu... ustaz bagai... ermmm nanti tiada nilai
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 25-11-2021 07:41 AM
Teringin nk tau parent Amal sape... Aman bahagia je Amal skrg..  wanita berkerjaya... Besar rahmat ...

Eh kat thread lama ada parents Dia… ayah Dia hakim I lupa nama.. ingat muka je
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:21 AM | Show all posts
laaaa.. dengan mcd ke. knapa tak berkolaborasi dengan nasik kak wok ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Mari kita sebak bersama

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:29 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-11-2021 10:07 PM
Udoh bergaduh pulak pasal bahasa penjajah

Kita dok tepi kira duit kepok ke idokkkkk
Agitewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wolfheart at 25-11-2021 03:50 PM
Nozot replied at 24-11-2021 07:49 PM
itulah, kenapa dedicated untuk cikgu..sepatutnya terus tag McD ler..sebab sponsor makanan untuk mu ...


Cikgu pelesu?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 24-11-2021 11:19 PM
Agak2 acik acik lobenak dan warga lofaland happy Tak dgn jodoh Hajjah?

Bangga tak akhirnya Love me ...

Of course lah Lobenak happy..janji love berlaki..kalau laki love hang kebun pun..lobenak happy..kalau lobenak x happy masakan punai bole menang anugerah sherashi yg diundi oleh lobenak..jgn miang² dgn lobenak hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:29 AM
Kita dok tepi kira duit kepok ke idokkkkk
Agitewwwww

Kurang 5sen ni cik nk cukup 8juta
Jap nk tansper ke asb nk kalahkan acik
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:42 AM | Show all posts

ni ke hasil edited...edit letak nama mekdi n tag mekdi je ke sbb ayat masih pening2 nk di paham kan tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:46 AM | Show all posts
Nozot replied at 24-11-2021 07:29 PM
Maybe...tapi kadang McD yang offer kat sekolah, nak bagi breakfast @ time sukan dia siap offer fre ...

ohh sebab dia suami nelopa.. jadi mcd pun oklah hantar kat sekolah dia...tp dia yg over posting nye
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 25-11-2021 12:17 AM
Tetiba teringat ayat Dia “don’t make me change your plan”

Sungguh jahat org itu..? Hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
pu n bini dia sntiasa buat benda mngundang cercaan netizen. x penat ke hidup dorg ni.pelik betul i. tgk faz aman2 je hidup dgn bby timoh comel2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 03:55 AM GMT+8 , Processed in 0.075965 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list