CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 10:45 PM | Show all posts
tak nak komen apa... iols masuk blur nak komen apa sebab dah sah2 PATI ... yihhh... rhoper pun tak macam orang sini kan???
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
MyLadyMarmalade replied at 24-11-2021 04:22 PM
I cried on behalf of the kids in SMK  BBSP for having him as the teacher (sadder as he is said to be ...

Apa nak hairan..
Assignment pun meniru
Mamat ni sekolah pondok kan dulu..rasanya pernah baca kat benang dulu2, ayahnya hantar dia sekolah pondok..entah2 spm pun xde ni.
Sama juga Kalau belajar kat International school, BM tak bagus.
Student I yang takde SPM, BM penulisan memang ke laut dalam
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 04:02 PM
Biasa org sebut 'utmost respect'
Greater extend/highest degree

Huruf t dgn p jauh kedudukan dlm keypad.. mcm mana boleh typo? Ke x pandai mengeja
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 24-11-2021 10:33 PM
"Temperaturezah" tu dh mcm nma rapper hahahaha.

nak jugak bertemperature bini jah ronsen nya
Macam 'suhu' tu tak berapa sains
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 24-11-2021 09:23 PM
Teruknye tahap penulisan..bm failed, bi lg la failed..xde org tegur ke..adik beradik bini yg speakin ...

Tak berani nak tegur sebab sama sama haukkkk yihhh, entah2 semuanya rosix yang karang... Masing2 berterabur jugak.... Cakap golden sand jah laju macam bunyi gelanggang futsal
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
boojaat replied at 24-11-2021 10:58 PM
Huruf t dgn p jauh kedudukan dlm keypad.. mcm mana boleh typo? Ke x pandai mengeja

Nak viral kut buat2 bangang
Tapi tak bagus sebab heol cikgu english
Rosak reputasi sbg pendidik
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 24-11-2021 08:46 PM
Makin lama makin nampak betapa besarnya hikmah Amal Tak berjodoh dengan Dia ni… family Amal educate ...

Yg penting jah terpaling bangga blakikan yustat, walaupun~
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Yihhh..staff MCD tak check ke sapa influenza yg dijemput nak menjayakan project car they all? Takkan takde jenguk account socmed, tengok gaya penulisan gimana..atau kalau nak sgt guna si purit ni apsal tak offer text mcd sendiri?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 24-11-2021 11:10 PM
Yihhh..staff MCD tak check ke sapa influenza yg dijemput nak menjayakan project car they all? Takkan ...

Ostat mana lah nak buat proof reading dek.
Ustaz nak cepat buat dhuha dengan nak tolong packing susu esen pisang bini …
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit byk hire la copywriter...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah Jah punya English pun kelaut, dlm IG dia tu pun entah cut n paste dari mna ayat2 tu...tgk masa interview dr wartawan mat salleh..kelaut trus Englishnya ..;....nk banding dgn seteru ..jauh lah ketggalan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 09:46 PM
Betul kakmar
Tolong bagitau laki si rosie ni degil betul sheol bila org tak sependapat. Kata ...

Yes. We agree to disagree..baru la ada check and balance bukan yes tuan aja
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 24-11-2021 10:45 PM
Apa nak hairan..
Assignment pun meniru
Mamat ni sekolah pondok kan dulu..rasanya pernah baca kat b ...

Hairan sbb ada jgk nak ambik dia jadi cikgu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sana sini hebah bagi  bantuan…boleh bertanding next pilihan raya
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius lah penulisan bahasa melayu pun gagal..
Lahir, membesar, sekolah semua kat Msia.
Lepas tu kerja sebagai cikgu? Tak kisahlah cikgu sementara ke apa, parents yg hantar anak kat sekolah ni tak risau.. low quality betul cikgu nya. Silap haribulan anak murid lagi cerdik daripada cikgu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:29 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 24-11-2021 07:50 PM
Mohon kak dib dpt memperbetulkan ayaat tersebut...ada bran?

Kak dib bz, tengah hapal lagu
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:37 AM From the mobile phone | Show all posts
A.l.o.n.g Alonggg
A.l.o.n.g Alonggg
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh lah upmost or utmost ....yg penting itu vocab level Cambridge dan Harvard dictionary. Very the international....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak2 acik acik lobenak dan warga lofaland happy Tak dgn jodoh Hajjah?

Bangga tak akhirnya Love mereka kaweeen dgn Osetad aka Cikgu aka Pelakon Serashi paling popular?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:55 AM
MyLadyMarmalade replied at 24-11-2021 04:22 PM
I cried on behalf of the kids in SMK  BBSP for having him as the teacher (sadder as he is said to be ...


...........

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:01 AM GMT+8 , Processed in 0.074271 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list