CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
  
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 24-11-2021 03:14 PM
To Cikgu Riz.

Ini contoh post pasal CSR or donations in English yg bagus walaupun penulis ini  tid ...

yg ni mmg smooth dan sedap sket bacanya

yg purit punya, sakit ata sakit hati baca kekeranian..wtffff kualiti cikgu gini, malu la sket ngaku cikgu..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:46 PM | Show all posts

serius la?? so maksudnya mmg dak piyu poyo tu acah mcm dia yg keluarkan duit bg sumbangan????
teruk perangai. lol.



Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:52 PM | Show all posts
Cikgu bahasa Inggeris pun salah guna kata. Benar-benar grammar ke laut.

Utmost respect bukan upmost respect.

Facepalm sungguhlah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BarbiePink at 24-11-2021 06:00 PM
Masukkeluar replied at 24-11-2021 05:46 PM
serius la?? so maksudnya mmg dak piyu poyo tu acah mcm dia yg keluarkan duit bg sumbangan????
teru ...


Iye ler chouls
Ada gak instafemes
Paid review up benda neh
Yg tak boleh belah punai neh

“PU Riz, 26, berkata dia bersyukur apabila hajatnya itu turut mendapat tajaan daripada McDonald's Malaysia menerusi program komuniti anjuran mereka.”

Padahal MCD punya Csr apo

Mybe heols teruja kot
Dpt call buat kempen neh
Seteru khenzz penah jadi duta MCD
Heols ingat org tak tahu psl csr neh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol.....uPmost.
Puriz, baca kamus sahajalah dahulu.
Tak payah nak buka kitab lain.
Baca kamus je ya, termasuklah kamus DBP.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:03 PM | Show all posts
Amenda la laki nilopa ni, dia punya sembang, macam dia lah pencetus idea kat McD nak sponsor bfast. eiii.. jantan tak malu, piiii la mabuk jauh2...... perasan jer lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:03 PM | Show all posts
BarbiePink replied at 24-11-2021 05:56 PM
Iye ler chouls
Ada gak instafemes
Paid review up benda neh

hari tu pun dia review panadol uphamol pun caption bulat bulat copy paste dari email client.
sampai address email pn ko tercopy paste. hahahaha. bila follower tegur terus delete post tu.

hahahah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 24-11-2021 08:54 AM
da mcm level alip sukri..

ya lah sama level dgn alip syukri..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:06 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 02:47 PM
apa dia merepek dlm caption ni? dgn ejaan huruf besar kecik. hahahaha

KEKERANIAN GuRu terbelajar up ...

serius lawak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:07 PM | Show all posts
serinegara replied at 24-11-2021 05:57 PM
Lol.....uPmost.
Puriz, baca kamus sahajalah dahulu.
Tak payah nak buka kitab lain.

Ya, cadangkan masuk sekolah balik. Lepastu jangan ponteng-ponteng, upah orang buatkan kerja sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 24-11-2021 10:12 AM
BarbiePink replied at 24-11-2021 09:56 AM
Iye ler chouls
Ada gak instafemes
Paid review up benda neh


Adakah dia sudah berjangkit perangai laki dia yg npd?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 06:03 PM
hari tu pun dia review panadol uphamol pun caption bulat bulat copy paste dari email client.
sampa ...

Homai upmost jimbo.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 06:03 PM
hari tu pun dia review panadol uphamol pun caption bulat bulat copy paste dari email client.
sampa ...

Dh memang kaki meniru
Watduyuespek
Sujud syukur amal
Kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak faham apa yg nak disampaikan. Baca penulisan F, baru clear. Dah lah takde tag Mcd, sibuk tag markazjari tu pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Moyangkucing replied at 24-11-2021 10:03 AM
Amenda la laki nilopa ni, dia punya sembang, macam dia lah pencetus idea kat McD nak sponsor bfast.  ...

Itulah lobai malang kebanggaan lembaga..jelas terbayaang wajah kebangaan lembaga berbinikan mr bean..eh silap hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BarbiePink at 24-11-2021 06:22 PM
Pak.dolla replied at 24-11-2021 06:07 PM
Sudah berjangkit perangai laki dia yg npd?


Lobenak khenzz meratap
Lembaga dezeb better
Betul ler tuh jodoh deyols saling melengkapi

Perangai pun saling berjangkit
Laki bini khenzzz
Kalau nak punai neh sponsor kat skolah tuh
Lamberrrttt lagi ler
Kahwin hari tu pun lembaga yg sponsor
Tu pun nasib punai hadap gak
Setelah dimalukan kaum sskjp


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni ke level bahasa penulis buku??

Sapa laaa beli buku dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Level ni je boleh jadi bini lopa..i pity u acik tini rimau kentut..wakakakakaaka
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:46 PM | Show all posts
so role si punai ni just amik nama sambil tunjuk ibu jari tanda good je ke?

ingtkn ko yg kuar duit...dasarrrr tibaiunta
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:35 PM GMT+8 , Processed in 0.150624 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list