CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 04:22 PM | Show all posts

Bahasa bangla rojak melayu enggrish kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang betul immigrant yg taktau bahasa melayu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dekat jah je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduh commeny ig limited pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:27 PM | Show all posts
ekceli aku nak tny, knp pu riz jd cikgu sementara ye? pastu die sambung amek tesl? jd yg die jadi cikgu sementara tu sbnrnye tgh praktikal ke ? umur pu riz brape kenapa mcm lmbt je sambung blaja?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:27 PM | Show all posts
zeetot replied at 24-11-2021 04:25 PM
Aduh commeny ig limited pulak

aku pernah komen " kenapa bahasa tunggang langgang ni cikgu, mtk wife check please" terus kena delete. hahhahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:28 PM | Show all posts
annehuda replied at 24-11-2021 04:27 PM
ekceli aku nak tny, knp pu riz jd cikgu sementara ye? pastu die sambung amek tesl? jd yg die jadi ci ...

3 kali tukar kos, 2 kali tukar universiti
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Perkeranian laa teruk noo ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Upmost respecttttt baaaaahahahah *laughing in yahudi* eh tapi bukan set set ni boikot McD ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah la kuat sentap, suke perli org,  cari pasai ngan netizen, cari pasai ngan wartawan.. Ayat pun tunggang langgang Rupe pun biasa,  pencapaian xde,  koje xtau ape.. Aku nak kesian kat sape ni lofake ke lobenak ke lemak ni,  sebab dia cakap  look at his dulu kat fattah   arghhh ghisau
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 08:07 AM
kesian la niqabis terpaling dpt laki taraf mcm ni je ke???
ni ke yg dibanggakan lobenak??? hahahaa. ...

Hhaahaha lobenak mana paham english..yg lobenak tau terpaling lakibini ni tulis english dah kira berabuk giler la tuh..lakibini ni perlu org yg bodo mcm lobenak utk kelangsungan hidup dan pd lobemak lah boleh tunjuk hebat..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
da mcm level alip sukri..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa benda upmost berbelit belit mcm bukan org malaysia yg tulis caption tue
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke memang dia sajeeee buat2 salah eja, salah tanda bacaan. So that orang akan terus bercakap pasal dia?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nie namanya lembu punya susu, sapi dapat nama

Tak malu agaknya claim macam dia yang kasi makanan itu..dia cuma approach mcd bukan keluar $ pun

Language habis hancur berderai lagi mau panggil cikgu & ostad
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk punai SHADAP
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 02:47 PM
apa dia merepek dlm caption ni? dgn ejaan huruf besar kecik. hahahaha

KEKERANIAN GuRu terbelajar up ...

X sangka pulak lembam mcm ni can fit to jah family. Skrg baru i tau kenapa mamatin xnak patah. Sbb patah too good for them hat ni mcm bodoh2 alang. Ejaan pon mcm 3 suku, basic english gagal, no wonder dpt fit in
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:29 PM | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 05:26 PM
X sangka pulak lembam mcm ni can fit to jah family. Skrg baru i tau kenapa mamatin xnak patah. Sbb ...

hahha ko ni jgn..kan ada yg meroyan si bunga tulip tu. tak habis habis dk mengatur jodoh org. hahha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa punya berbelit2 heols neh
Sembang kari serupa bangla
Poyo gilerrrrrrrr

Meh iols tepek psl benda neh
Retis laen relax jer ckp direct to the point
Punai all about me kekadahnya

  


  


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
  


  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:35 PM GMT+8 , Processed in 0.242610 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list