CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 29-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 29-11-2021 11:35 AM
Test

Ya allah.. Rasa nak mencarut bila baca.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 29-11-2021 03:44 PM
Actually gender bole thu awal klo pakai ujian darah ke ape
Mcm kt usa sane berapa minggu preggy da ...

Upt  clearblue digital tu kalau kuar 3+ bkn brmaksud dh 3 months, tp 4 to 5 weeks mcm tu. Ade je bnde ni dorg tulis kat kotak.

So xpasti la si tasnim ni brp bulan dh sbb tetibe je buat gender reveal
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 29-11-2021 11:35 AM
Test

Punya lah senang cakap direct to the point kau pusing2 sampai ayat shy pun masuk sekali malu.ni kah cikgu?

Aku cuma nak cakap padan muka lemakssss tengok lah abg ipar kau ni.look look look him look at your family
Tulah menghina orang sangat sekarang kau ber abg iparkan dh buat ayat serupa bangla kuat sentap dan poyo lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon gempakastro buat headline lagi biar sentap pubird ni berkali2
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopaholic70 replied at 29-11-2021 03:40 PM
Cepatnye buat gender reveal.. kalau dia kahwin bulan Oct, kan bleh tahu gender baby masa ngandung  ...

I tgk gambar cousin dia tu, dia kahwin end of august..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Addrianna at 29-11-2021 06:50 PM

Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penjilat janndp pun kau komen sekali tahap sentap boleh tahan.





Hauk gila PR.Mcd boleh lah pikir lepas ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 06:38 PM | Show all posts
Skang ni I musykil mcm mana PU ni boleh pegi belajar di top universiti di Mesir (Al-Azhar) dan Msia (UIAM).

Bukan universiti kaleng-kaleng nie. Pastu masuk plak program PU.

Kalu typo satu dua perkataan/ejaan takpe. Ni nk lengkapkan satu ayat pun mcm tak boleh.

Ke pakai kabel fibre optic???
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 11:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 29-11-2021 06:38 PM
Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penj ...

Hauknya susunan ayat...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 08:28 AM | Show all posts
Addrianna replied at 29-11-2021 06:38 PM
Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penj ...

tak sanggup baca komen dia panjang2 takde substance... sama macam lopak masa dekat international convention apa tah... cakap merapu2 macam high... jaga lah bini ko ni jah...tahap netizen acik kepam fb je
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 29-11-2021 11:35 AM
Test

Aku rasa sah memang marketing statergy neh. Saja nampak bahasa bangla untuk kekal relevant meniti dari bibir ke bibir. Trademark gittuhhh!! Nt kan nurtizen ternanti2 post beliau untuk dicerca. Yang penting view gittuhhhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 29-11-2021 06:38 PM
Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penj ...

Motippp?? Amik aku naikkan nama?? Apooo??  Semua tahu lah Nara tu memang  kaki kipas jahh lop n family.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Sekufu ini makhluk..sama2 x reti cakap english..tarak baca..eksyen je lebih..ckp english konon ada kurlassss..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tgk posts ig heols yg lama2 pun hauk caption dia type, tp mostly dia just letak emoticons jer. Tak sangka teruk benar level bahasa pak ucetat ni. Tak fluent lgsg
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 10:02 AM | Show all posts
satu je nak cakap, lama2 tgk mcm ensem jugak pu riz ni pki kemeja jd cikgu sementara
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:05 PM | Show all posts
Aku percaya bahasa ereb dia pun sebenarnya hancusss. Tapi disebbkan ramai tak tahu ereb bolehlah propa.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:06 PM | Show all posts

oh my allah....

i pula sakit hati ni nk membaca ni...bahasa apa ni ooooiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 29-11-2021 03:44 PM
Actually gender bole thu awal klo pakai ujian darah ke ape
Mcm kt usa sane berapa minggu preggy da ...

3++ mb 3 weeks bkn 3 bln.. hehhehe..

Dasat ek teknologi skrg.. dlm mggu2 pn dh leh tau baby gender..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 30-11-2021 03:09 PM
3++ mb 3 weeks bkn 3 bln.. hehhehe..

Dasat ek teknologi skrg.. dlm mggu2 pn dh leh tau baby gende ...

Hahahaha. Maaf i gune pakai line tu je
Ampunnnn
Bole thu u..
Klo cek darah ke ape..
Sbb kt us pregnancy die mmg cek darah awal tok detect ape2 deficiency..
Bole thu skli gender.

Tasnim I xthu die cek cmne hahaha

Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 29-11-2021 06:38 PM
Dah lah kuat sentap rajin pulak melayan blog hiburan.dengan astrogempak pun komen beautifulnara penj ...

Hahaahaha.
Kt akhirat dosa ko pn byk nk kene hitung setadddd oii.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 04:06 PM | Show all posts
KBW2 replied at 30-11-2021 03:05 PM
Aku percaya bahasa ereb dia pun sebenarnya hancusss. Tapi disebbkan ramai tak tahu ereb bolehlah pro ...

ntah la..hari tu cakap dgn pak arab ok saja...pak arab tu paham dia cakap apa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 11:44 AM GMT+8 , Processed in 0.077899 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list