CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 03:32 PM | Show all posts
apa benda la si purit ni. Kalau aku jadi team Mcd koser la nak cooperate dgn dia dia lagi. Hauk gila PR. dah kenapa macam dia pulak yg keluar duit sedekah makanan dari Mcd kat budak2?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by apedehal at 27-11-2021 06:06 PM

Cudnt help to compare...sedapnya mata memandang pasangan fattzura, tgk igs pajura..malang sungguh jahlop,harapkn kawen yustat jadi jadian dipuja puji, cercaan je yg dapat, da la xda aura prince charming
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Fafaaisa replied at 26-11-2021 07:56 AM
Cikgu ganti kot. Selalu cikgu ganti ni yg ganti cikgu bersalin

Cikgu ganti sama makna dgn cikgu sandaran @ guru sandaran tidak terlatih (GSTT)..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 26-11-2021 11:18 AM
Cuols tah2 mak gimau dah memekak. Tak keja kan.

Kemungkinan besor nya cmtu…

“Bakpo mu duk prabih duit love mama?? Mu nok jd gapo duk makea duit minik jah??” Mak ghimau bebel smbil cekak pinggang n cerlung mata yg mmg dh besor cm mata burung antu tu… hihihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Klaula si purit tu bca komen2 achik2 forum ni, msti depression tahap tenuk kan?

Kapel fattzura dh 4 tahun dh hari ni.. still nmpk mewangi n loving..

Yg ni blm lg stahun, nmpk cm dh sorg ke kutub europe, sorg lg ke kutub bangladesh… hihihi…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 27-11-2021 03:53 PM
Klaula si purit tu bca komen2 achik2 forum ni, msti depression tahap tenuk kan?

Kapel fattzura dh  ...

setelah bbrapa bulan kawin

  


setelah 4 tahun kawin

  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 27-11-2021 08:18 PM
setelah bbrapa bulan kawin



Hahahhahah… yg br 8 bulan kwin tu cm belum kwin bdiri jauh2.. time blm kwin bkn main lg nk mnempel2 wpn bniqab bagai.. ni dh sah xnk lak mnempel2.. pelik..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Over nye lah.
Kalah wakil rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 27-11-2021 08:18 PM
setelah bbrapa bulan kawin



I bkn peminat fattzura tp nmpk wangi la mereka lol
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 27-11-2021 08:18 PM
setelah bbrapa bulan kawin



Herlok ya kapel yg ke2

iols baru habis tgk Wanita Terindah.. Waktu shooting drama tu, theyols tgh hot bercinta kan.
Tersengih2 iols tgk. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 27-11-2021 08:52 PM
Hahahhahah… yg br 8 bulan kwin tu cm belum kwin bdiri jauh2.. time blm kwin bkn main lg nk mnempe ...

aku baru perasan lepas tgk ig fans dia. rupanya hrini anniversary monthsary diorg gk eh? 27 jgk ke? lol.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 27-11-2021 08:52 PM
Hahahhahah… yg br 8 bulan kwin tu cm belum kwin bdiri jauh2.. time blm kwin bkn main lg nk mnempe ...

Berpandukn ig fans mereka yg selalu lalu lalang di ig meols ada je menempal2x bergesel2x specily isteri suka sgt menempal2x kalau pu riz ni buat live bagi ceramah mybe or review.meols rasa mcm tak respect pun ada kalau dh suami buat live tu tak pyh lah kacau2x.kalau live tuk fans tu lain lah.apa pun meols harap sekolah memantau lah kelayakan pu riz ni jadi cikgu mcm tak layak
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:30 PM | Show all posts

sian jah....senget badan dia sbb nak dekat2 dgn bini...bini buat dono jer...
fattzura pulak masing2 macam nak melekat jer....heheheh...Happy 4th Anniversary to the gorgeous couple.....May u be each others happiness forever...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Vivagirl replied at 25-11-2021 09:38 AM
Tak larat scroll satu2.. tgk ni.. dia post , dia yang edit sendiri..

sangkut2 aku nak membacanya
teruk sgt ejaannya
ni bukan tahap typo tapi tahap mmg xtau eja
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry ler ai off topic sat. Couple terpaling tu awat ler duk pakai kaler baju sama jer laki bini..bbnu bebenor..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul_007 replied at 27-11-2021 10:06 PM
Berpandukn ig fans mereka yg selalu lalu lalang di ig meols ada je menempal2x bergesel2x specily i ...

Agak2 yg tbaru ke x tu? Rsa cm awal2 dulu je duk mnempel2.. la ni cm dh xde sgt pn..

Lobenak kn suka trobek yg sweet2 wpn bnda tu dr zaman jopun lg.. trobek jela mampooo… hihihi..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 27-11-2021 10:00 PM
aku baru perasan lepas tgk ig fans dia. rupanya hrini anniversary monthsary diorg gk eh? 27 jgk ke ...

Kata seteru.. tp sbuk nk buat bnda sama je cm kapel wangi tu.. kdg2 ksian gak tgk jah ni.. dr byk2 gmbr sweet (knon bak kata lobenak la) dgn bini dia, hanya dia je yg nmpk thegeh2 nk bromantik bagai.. bini cm xdak prasaan pn..

Time mejlis tpaling diorg pn, jah yg g pgg tgn bini.. x mcm kapel wangi, fattah yg duk pgg tgn faz, n siap ngendeng pd faz lg..

Tp yg jah, asik jah je yg mnyenggeng ke bini.. x prnh nmpk lgla kut yg bini duk pgg or mngendeng pd jah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 28-11-2021 12:17 AM
Kata seteru.. tp sbuk nk buat bnda sama je cm kapel wangi tu.. kdg2 ksian gak tgk jah ni.. dr byk2 ...

yg ni??

  
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 28-11-2021 12:22 AM
yg ni??

Cm bgambar adik dgn kakak je ko… hahhahahha..

Dhla bj memasing cm br kluo dr mesin dryer… kihkihkih…
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 27-11-2021 08:52 PM
Hahahhahah… yg br 8 bulan kwin tu cm belum kwin bdiri jauh2.. time blm kwin bkn main lg nk mnempe ...

Peel deyols cenggituhkan
Sebelum kawin spesis bergesel angkut saner sinih sampai bawa masuk rumah
Da kawin jadi dingin semachiam laks
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Sebelum you kahwin dengan your spouse, mcm mana you tau he/she is the one?
Amandaminaj96Sebelum you kahwin dengan your spouse, m
Views : 35775 Replies : 166
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 64682 Replies : 1836
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20822 Replies : 621
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 26887 Replies : 352
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 385 Replies : 14
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9616 Replies : 556
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 694 Replies : 15
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2707 Replies : 286
Doktor beri amaran trend ‘ayam mengantuk’
YgBenarDoktor beri amaran trend ‘ayam mengantu
Views : 1729 Replies : 24



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 11:56 AM GMT+8 , Processed in 0.083255 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list