CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 08:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Salam jummat semua..ini hari kalau pakdol solat jummat pakai kurta pun okay tak..hahaha..baju melayu jugak hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:49 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 26-11-2021 08:14 AM
Salam jummat semua..ini hari kalau pakdol solat jummat pakai kurta pun okay tak..hahaha..baju melayu ...

salam jummat... semoga jummat memberi sribu keberkatttan.. kesebakkan pagi ini teringat anak2 tak datang sekolah.. you tak datang sekolah next time ada rezki you
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Yiiihhhhh.. Hauknya penulisan bini jah nii.. Penulisan dulu cukup2 makan je ke.. Tak paham apa yang dia tulis.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 26-11-2021 09:16 AM
princessmiang replied at 26-11-2021 08:49 AM
salam jummat... semoga jummat memberi sribu keberkatttan.. kesebakkan pagi ini teringat anak2 tak  ...


hahahahahah hahahah saiya ta paham itu percakappan cangkap apa tu jummat? hahahahhahah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:38 AM | Show all posts
kalo jadi dgn pak hans, nampak la segak 2 2 bila berganding berjalan tapi pilihan my ustaz akhirnya

ini baiya..saya pun tarra tahu, nasib ini hari jummat. Selamat sembahyang jummat dari saia mengucap terpada samua...


Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesebakkan daku hari ini di pagi Jummat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:44 AM | Show all posts
Dia nak ajar budak darjah 1 boleh la, gila kau nak ajar budak spm
Budak bjiak terus jadi benak sebab dia, lepastu salahkan budak tu sebab tak khusyuk belajar
Alasan ralit tengok muka dia yg hensem sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:45 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 26-11-2021 09:13 AM
hahahahahah hahahah saiya ta paham itu percakappan cangkap apa tu jummat? hahahahhahah

langit yitu jugak kesebakkan pagi inni.... hujjan turun ke mukka bummi...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:02 AM | Show all posts
Salam jummat. Semoga semua peroleh keberkattan
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:09 AM | Show all posts
cikmouse replied at 25-11-2021 12:23 PM
Bahasa Sanskrit gamaknya...sbb tuu susah lvl2 kitaaaa nieer nk hadam...

morse code kak dude @dudaberhias lg mudah nk paham dri bahasa sanskrit die nie
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:09 AM | Show all posts
princessmiang replied at 26-11-2021 08:49 AM
salam jummat... semoga jummat memberi sribu keberkatttan.. kesebakkan pagi ini teringat anak2 tak  ...

hahahahahahahha...ada rezki you,kahkahkahkah....adoiii...x lh btl la struktur atay dia xde connection dgn yg sebelum tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:10 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 03:27 PM
laaa..kiranya ni charity CSR sponsored by mcd ke??mati mati aku ingatkan dak piyu yg sponsor sbb t ...

hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:12 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 26-11-2021 10:09 AM
morse code kak dude @dudaberhias lg mudah nk paham dri bahasa sanskrit die nie

at least morse code kak duda tu ada gk intipati lain selain isu yg di utarakan..dpt gk ngekek2 ketawa...

ini dh la berkerut2 membaca dh abes baca x paham pulak...dh jd kje nk pk apa ko nk citer ni bhai
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:25 AM | Show all posts
kartieka replied at 26-11-2021 10:12 AM
at least morse code kak duda tu ada gk intipati lain selain isu yg di utarakan..dpt gk ngekek2 ket ...

kite plak yg naik membara - bara sbb nk paham kn ayat sanksrit die
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:28 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 26-11-2021 10:09 AM
morse code kak dude @dudaberhias lg mudah nk paham dri bahasa sanskrit die nie

khennn... yihhh... jangan kata sanskrit... tulisan melayu kuno yang di tulis pada berhala dekat lembah bujang tu lagi boleh di baca dan di tafsir oleh penyelidik dan acik kampung...
ni yihhhhh bangla dan paki pun belum tentu dapat terjemahkan apa yang ingin di sampaikan... padahal adik beradik sesama pertalian darah kot....mantra sihir penunduk bagi agen2 kambuihhh pakat join jual kucate dan mask ke apa tu?...



Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Post yg dia bagi projector tu, katanya untuk "peelajar" tingkatan 5 khusus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:43 AM | Show all posts
cikkuntum replied at 25-11-2021 11:56 AM
"kesebakkan membara menyebabkan jiwa raga ini bersama semangat yang ditiup keluarga terus membara" ...

HAHAHAHAHAHAHAHA DEKAH LAHHHHH
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah..akit peyut pakdol di ini harri jummat bacca komen iolls..lepaas sembahyang jummat pakdol mau makan ayem masa lemah cili api..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:06 AM | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 11:02 PM
nak jugak bertemperature bini jah ronsen nya
Macam 'suhu' tu tak berapa sains

Btul gak, klau "Suhuzah" bunyi nya mcm agak kg dot com hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 26-11-2021 07:52 AM
Slalu cikgu gnti ni pn diorg amik sbb dh xde org nk.. mklumla gaji pn bkn byk sgt… kdg2 tu lmbt d ...

Cuols tah2 mak gimau dah memekak. Tak keja kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Sebelum you kahwin dengan your spouse, mcm mana you tau he/she is the one?
Amandaminaj96Sebelum you kahwin dengan your spouse, m
Views : 35775 Replies : 166
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 64682 Replies : 1836
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20822 Replies : 621
Thermomix
AfnaThermomix
Views : 26887 Replies : 352
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 385 Replies : 14
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9616 Replies : 556
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 694 Replies : 15
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2707 Replies : 286
Doktor beri amaran trend ‘ayam mengantuk’
YgBenarDoktor beri amaran trend ‘ayam mengantu
Views : 1729 Replies : 24



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 12:46 PM GMT+8 , Processed in 0.103635 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list