CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
dkt rmh ckp bhsa apa agak nya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 24-11-2021 05:35 PM

Mesti ada rakan artis yg perasan bini jah ni pnye caption cm dia keluar duit poket dia kan. Nasib ko la jah. Bini ko pun nk jadi terpaling cm ko
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:31 AM | Show all posts

serupa baca caption post paki/bangla yang orang buat meme hohohoe
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 25-11-2021 07:31 AM
Harap ada wakil sek tu yg bacala tulisan ko ni...

Tak tau la klu dorang suka sangat sbb bini lop ...

Mayb sebab cable sama kot. Kawasan tu kan area rumah parents dia. Kot la bapak dia prominent figure kat situ, so ambik la anak tu jadi cikgu WALAUPONNNNN
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 25-11-2021 09:20 AM
Cantik tulisan warna merah tu..

Nama font : More Sugar
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 25-11-2021 09:13 AM
ko g ss satu lagi kt igs dia..

dia dk berpantun peribahasa.

Tak larat scroll satu2.. tgk ni.. dia post , dia yang edit sendiri..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat berSPM
Selamat berDiploma
Selamat berIjazah la lps ni .....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:41 AM | Show all posts
Vivagirl replied at 25-11-2021 09:38 AM
Tak larat scroll satu2.. tgk ni.. dia post , dia yang edit sendiri..

ko ambk kt mana ni???knp aku tak pernah tgk post yg ni? hahahahha
JUMAT tu apa??? dia ni mmg bangla la..bahasa sebijik org bangla.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:51 AM | Show all posts
bini terpaling pandai 10A's haduiiiiiii....camno ngajar nih...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:52 AM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 25-11-2021 09:22 AM
dkt rmh ckp bhsa apa agak nya...

erebbbb la chuolssss.... bini #myownostad khennzzz... harus lah ana antuma antunna ana nahnu!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
I selalunya tak nak jadi grammar nazi kalau benda2 online ni sebab biasalah kekadang kita punya jari tak synchronized dgn otak tapiiiii dia ni bukan setakat typo ye tapi memang direka2nya pulak perkataan sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:59 AM | Show all posts
Public relation punyalah teruk, dah dapat sponsorship patut attributes some credit to McD first and foremost,  tengok artis2 lain semua ada initiative to write words of appreciation to McD.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Vivagirl replied at 25-11-2021 08:28 AM
Mari kita sebak bersama


Sebelum post, tolonglah semak ejaan n penggunaan perkataan yang sesuai, tanda baca huruf besar kecik (kalau orang x tahu ada nama tempat nama Kg Melayu Tambahan, pembaca ingat 'tambahan sekali sekala kita bantu orang'), narrative flow n tolonglah gunakan tanda baca @ punctuation (noktah, koma dll) dengan betul.

Hajah tu BM BI SPM dia A1 kan, apa salahnya mintak tolong dia proofread.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:05 AM | Show all posts
akuchenta replied at 24-11-2021 03:34 PM
Apa tu kekeranian? Ada ke kekeranian dlm BM?
Perkeranian tau la ada.. Ke level BM aku tak sehebat ...

sepatutnya...

pengkeranian atau kerja2 pentadbiran

pokoknya..dia tak layak jadi cikgu!

kita duk marah budak2 tak menulis dgn elok kat sosial media..tp ada jugak bakal bapak org, laki org, selebriti, dan self claim ustaz dan cikgu lak tu...bila tulis kat socmed teruk!

dia sengaja nak menganjing ker apa..

nak forumer selalu buka thread pasal dia dan dihentam berpage2 kat sini...(termasuk la aku tumpang sama kecam).so nama dia selalu la disebut

bukan x tau MO family jahlop ni, buat benda tak elok,bg netizen kecam pastu berminggu2 la nama disebut..

bad promotion is still a promotion...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:13 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 06:03 PM
hari tu pun dia review panadol uphamol pun caption bulat bulat copy paste dari email client.
sampa ...

sayang lak yg tu x ada yg save..

klu ada..sampai jahlop dapat cucu pun kena hentam kat forum...

haha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:24 AM | Show all posts
SedihPedih replied at 25-11-2021 08:01 AM
ok ..ayat yg hujung tu.. 'Tulis now saya cari' tu apa?

Kepada anda yang membaca ini
Boleh bagitahu
Siapa nama cikgu yang anda rindui dan apa kenangan yang tidak boleh dilupai,
Minggu ini saya dan team akan pergi beri hadiah kepada guru yang anda tuliskan di ruang comment
3 yang terbaik


@markaztijaari

Tulis now saya cari
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg terserlah bahasa abangla nya piyu ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Upmost ape bangang
Utmost aku tau la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Vivagirl replied at 25-11-2021 01:38 AM
Tak larat scroll satu2.. tgk ni.. dia post , dia yang edit sendiri..

Sekejap daku..sekejap aku..sekejap jummat..sekejap jumaat..cengitu katanyeh..haha..menurut psikologi ini maciam xda pendirian betui ka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:10 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 03:12 PM
dia yg mengaku. ada kt komen bila fans dia tnya mengajar apa. dia jwab BI. ahahhahah

oh my... as an English teacher, saya risau sangat jika betul dia mengajar BI

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 03:46 AM GMT+8 , Processed in 0.087212 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list