CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

PU Riz - "my upmost respect", bekerjasama dengan McDonald's Malaysia ?

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
kartieka replied at 25-11-2021 08:42 AM
ni ke hasil edited...edit letak nama mekdi n tag mekdi je ke sbb ayat masih pening2 nk di paham ka ...

Ni post sebelum.. I cuba fahami ayat 'kesebakkan membara menyebabkan jiwa raga ini bersama semangat(sudah dibetulkan ejaan) yang ditiup keluarga terus membara'
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 25-11-2021 07:19 AM
Agak2 acik acik lobenak dan warga lofaland happy Tak dgn jodoh Hajjah?

Bangga tak akhirnya Love me ...

Giler tak hepi lobenak zaman epot dulu gelakkan fattah hokay bila dia dpt buat fast track degree ... Sekarang lihat la dunia laki idolat korang level mcm mana, 1 pencapaian pun xde.. Kalah 100 tiang belakang fattah... Amacam hepi x sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia kan ustaz. Mana penting ilmu dunia. Utmost ke, upmost ke, yang penting akhirat kelak
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Vivagirl replied at 25-11-2021 08:28 AM
Mari kita sebak bersama

kesebakkan
semnangat

?????
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:53 AM | Show all posts
hahahahaa....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 25-11-2021 08:51 AM
Giler tak hepi lobenak zaman epot dulu gelakkan fattah hokay bila dia dpt buat fast track degree . ...

takde ke lobenak masuk sini nak backup dak piyu???
apa malang nasib dak piyu asik kena cerca dgn forumer. hahahahhahahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 25-11-2021 12:47 AM
pu n bini dia sntiasa buat benda mngundang cercaan netizen. x penat ke hidup dorg ni.pelik betul i.  ...

bakat yilek..dgn membuat kontroversi nama akan disebut dan ingati..lobenak pun simpati dan melariskan jualan lakibini tersebut..lakibini jd jutawan..lobenak masih miskin tak sedar diri..hahahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 25-11-2021 08:53 AM
kesebakkan
semnangat


Ayat deep tu susah nk paham...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 benak dia pesbuk semua terharu. Katanya piyu bnyk duit seponser bdk2 sekolah makn mekdi. Piyu org kaya yg suka bersedekah. Piyu ank dato seri katanya . Koserrr la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 25-11-2021 12:51 AM
Giler tak hepi lobenak zaman epot dulu gelakkan fattah hokay bila dia dpt buat fast track degree . ...

Lobenak mestilah happy betingkat2..punai kan handbag love..cuba perati muka lakibini ni kalau jalan bersama sambil berpeganggan tangan..muka masing² bangga dan konfiden lain maciam..mcm lah org heran..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 25-11-2021 08:21 AM
laaaa.. dengan mcd ke. knapa tak berkolaborasi dengan nasik kak wok ke

Dgn nasi goreng gimau pun ok jgk kan. Kasi bdk2 makn nasi goreng . Lg kenyang;
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:06 AM | Show all posts
so sebenarnya cikgu sementara ni cikgu praktikal la kan..kata nama lain...sebab dia tak hbs belajar mcm mn leh jadi cikgu pula kan..senang pula skang ni nk jd cikgu kot ye pun..bahasa nya...hmmmmm baik buat voicenote jela...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:09 AM | Show all posts
yaauloh tercekik roti baca tajuk benang ni ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Piyu piyu konon nak buat ayat panjang2 skema2 tapi ntah apa2 je yg ditaipnya..jah tak check ke duluu buat malu je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:13 AM | Show all posts
Vivagirl replied at 25-11-2021 08:56 AM
Ayat deep tu susah nk paham...

ko g ss satu lagi kt igs dia..

dia dk berpantun peribahasa.
penat sama dipikul, ringan sama dipilih???? PENAT ke berat weh?? hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:13 AM | Show all posts
Sedikit pembetulan berdasarkan ilmu SPM iols





Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:15 AM | Show all posts
isbritneybich replied at 25-11-2021 09:09 AM
yaauloh tercekik roti baca tajuk benang ni ahahaha

yg ni tercekik tak???


Eh ada lagi la warna ni orange seindah minuman mu [color=rgba(var(--fe0,0,55,107),1)]@markaztijaari
Berapa semua kita punya warna ni?




  

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:16 AM | Show all posts
yeos replied at 24-11-2021 03:29 PM
kan... pandangan i bila baca post riz tu macamtu, seolah2 dia nak keluarkan duit sendiri then mcD  ...

hahaha.. sama la aku pn fhm yg ko fhm.. acah2 btl la PURix nie.........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:17 AM | Show all posts
codenamedream replied at 25-11-2021 09:13 AM
Sedikit pembetulan berdasarkan ilmu SPM iols

BAHAHAHHAHAHA. pagi pagi dh buat aku ketawa besar. aku suka benang ni sbb suka tgk dak piyu merapu mcm xg sekolah


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 25-11-2021 01:13 AM
Sedikit pembetulan berdasarkan ilmu SPM iols

Cantik tulisan warna merah tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 05:10 AM GMT+8 , Processed in 0.080925 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list