CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Raline

Isteri Fizo, cantik dan bijak, Netizen bakar line MAWAR ke?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
cruz2 replied at 25-11-2021 04:17 PM
Ramai iras2 wajah mcm ni dari sarawak kan?bini abe joe, pelakon jasmine suraya, bini cousin aku hehe ...

Iols nmpk iras Velvet Af pun ya .
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi yg bagusnya fizo dan nanaz takda burukkan ex bini masa kes cerai..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
yondu replied at 26-11-2021 07:56 AM
muka dia lebar bulat. ada tengok vid dia ckp srwk ke sbh eh, si sskjp ni ckp budu, x la selawa yg di ...

Betul..bila tengok video tu tak selawa dalam gambar2 yang kita tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:26 AM | Show all posts
cantik kt mana tu?so so je...jgn lupa sebab ex hidup penah la jugak senang sebelumni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:52 AM | Show all posts
eh.. mana ada macam mawar.. macam haliza misbun la gambar first tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:10 AM | Show all posts

bekas steward tu aku..hahaha
steward kalo kt hotel bhgn F&B tu ialah kakitangan yg basuh pinggan mangkuk, dulu tahun  90 an ramai budak2 sekolah menengah . lepasan sekolah kerja steward, waiter, waitress, skrg kita kena ambil staff dr bangla desh,  budak2 sekolah skrg sibuk main tiktok ( sebelum MCO )
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pauliza replied at 26-11-2021 07:58 AM
Iols nmpk iras Velvet Af pun ya .

Aah! Velvet pon ada iras2
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen pn.kenapala kn compare..nnt mawar kawen dgn lelaki gendut ke korang mst compare jgk..masing2 dh move on. Let them be
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.070032 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list