CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Isteri Fizo, cantik dan bijak, Netizen bakar line MAWAR ke?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 24-11-2021 08:36 PM
Eh ..makadek ke yg pernah guna dp hero filem Kahaani dulu? Kalau betul, mmg betul la taste chuols  ...

Tak pernah guna dp hero jejanzzz..dp kajol jah ...
Sinonim dgn i
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya kalau bijak, tak kawen dgn pijo.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Brain maybe but beauty? Mcm x jah. Lawa lg la ex dlu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar pun bijak apa...dendiam je dia x heboh2 psl problem rumahtangga..tau2 angkat kaki terus..flip hair jah sheols..no ‘asal berlaki’ punya konsep..out you go! gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Abe jo ni skrg hidup bersumberkan apa ye
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-11-2021 12:28 PM
Cantik kejadah ah muka petak camgitoh
Lawa lg mawar
Mgkn taste aku suka tgk muka keling2 paki seangk ...

I xsuka muka pesen mawar ni pon rasa jauh la mawar lg lawa. Yg baru ni xminat muka besau talam n jenis muka cpt nmpk tua
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:10 PM | Show all posts
Memanglah dia cantik freehair plak tu berisi..mawar tu tek pun rata je..ya ampun.
Tu pasai netizen heran sgttt awat pijo kawin dgn mawar.
Dah tau dah taste pijo mcm bini skrg & ex ex gf.
Jwpnnya pijo suke menumpang mawar jeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa kata mawar tak bijak..
Dia bijak  jugak la jaga company
Takda la kena tendang keluar dgn laki mcm budak si migha tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Log in class google meet bukak camera bagi cikgu nampak dulu, pastu tutup camera, hehe... Hujung2 class nak habih baru bukak camera sebab cikgu nak amik kedatangan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 24-11-2021 09:41 PM
Abe jo ni skrg hidup bersumberkan apa ye

Review makanan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:54 PM | Show all posts
wait and see..seven year itch...kalau sempat la
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:57 PM | Show all posts
auza_chiyoko replied at 24-11-2021 01:13 PM
aku tgk xde pun cam muka rose....muka bini mawi tu adalah..or mcm muka yg model baru brsalin tu..som ...

ooo mamat yg claimed baby dia digilai nurse tu ehh..sampai digomol2..
a ahh.. ade laa muka pesen2 wife dia tu dgn wife pijo ni..
jenis rahang besar macam Puteri Ecah jugak...



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai iras2 wajah mcm ni dari sarawak kan?bini abe joe, pelakon jasmine suraya, bini cousin aku hehe..bini abe joe ni ada sikit2 iras avaa vanja versi muda
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hapooo netizen. skrg fasa kentut masih wangi lg. tggu la bile fasa tak kentut pn dh busuk

mawar flip bawal je tu. ade ku kisah? dlm hal ni, mawar dlu angkat kaki. so ko rase mawar heran ke dgn ex die? kalau heran, dh tentu takde die nekad nk tglkan bam pijo
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa iouls rasa muka dia iras si pinggan bini model spenda putih yg anaknya digomol nurse itu.... ke mata i rabun?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 24-11-2021 11:10 PM
Memanglah dia cantik freehair plak tu berisi..mawar tu tek pun rata je..ya ampun.
Tu pasai netizen h ...

Wah dasyat chuols boleh tau tek mawar rata. Tapi mmg pun.. kot. Takde beza actly pakai tudung n tk pakai tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok lagi mawar.Walaupun I tak berapa suka dengan mulut dia tapi I suka je dia sbb jenis yg tekad dan berani
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawen ngn pijo ni ko xperlu bijak sgt diknon.. Biasa2 pn ok. Asalkan ko bijak ambik hati mak pijo je.. Tu yg lagi penting kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok kot org kata selalu perkahwinan kedua ni bertahan lama. Lebeh kurg normiang n memey. Hope mawar pon jumpa pasangan yg serasi. Bleh cik yam dapat daddy baru pulekk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
muka dia lebar bulat. ada tengok vid dia ckp srwk ke sbh eh, si sskjp ni ckp budu, x la selawa yg digembar gemburkan. Harap seksi je cm bini keprit semoga berbahagia dek dgn fmly camtu, klau i dr awal2 kwn i da blah, mls nak acah2 heroin blh ubah pndirian masing2 lps kawen
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.175583 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list