CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Isteri Fizo, cantik dan bijak, Netizen bakar line MAWAR ke?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik kejadah ah muka petak camgitoh
Lawa lg mawar
Mgkn taste aku suka tgk muka keling2 paki seangkatan dgn nyer kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Netz ni pun. Baru mmg le wangi. Cuba lama sikit keluar segala hapak kahaknya. Jgn memuji lebih2. Doakan je semua yg kawin kekal aman bahagia hingga hujung nyawa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:35 PM | Show all posts
siapa ada baca stiry kat IF Mawar aritu yang dia cakap
Maream je yang tahu


hahahaha
jaga2 abe jo jangan sampai Mawar bongkar semua
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pebende beauty with brainnya? Agaknya yg ckp tu yg bodoh sesangat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:39 PM | Show all posts
married to dik, bukan married with
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah mawar ni confirm x heran ngn wife baru fizo. Bukan dia yg kene tinggal dek fizo. Dua2 mmg dh sepakat xnk teruskan perkahwinan. So yg mawar nak terbakau kenapa kan. Tah2 dia tgh duk layan drama fizo n the family huhu!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:13 PM | Show all posts
aku tgk xde pun cam muka rose....muka bini mawi tu adalah..or mcm muka yg model baru brsalin tu..somi dia pelakon tu..angeljolie ape ntah

baru lagi semua wangi ler...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
brown_pupil replied at 24-11-2021 10:49 AM
Awal lagi nak compare netizen oiii... ko tunggu few years dulu..

Silap2 sekarang ni Mawar tersenyum ...

Itulah awal sangat nak puji pun. Tunggu la lagi 3/4 tahun kot jadi mawar 2.0
Mawar agaknya gelak mengilai
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:27 PM | Show all posts
boleh pinned tak post ni atas sekali supaya mudah nak komen di masa hadapan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:34 PM | Show all posts
bam pijo ni kemain cari binik semua bijok2 belaka tapi dia pun bisness hauk n gulung tikar sokmo.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu dah abis kena cukur dik fizo baru iols masuk mengadap...hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:43 PM | Show all posts
pejo ni buat la apa2 pun

still nampak busukkkkkkkk

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:33 PM | Show all posts
lepas 3 thn kite saksikan lah..smoga aman2 dan berlapang dada
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Harapnya intelligent utk control pijo n maknya.

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fasa hanimun... Yang bughoknpun wangi jerrrr... Hah gituhhjj
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:40 PM | Show all posts
Raline replied at 24-11-2021 10:45 AM
ko rabun ke? ni pattern lain la muka dia

Cantik  lagi si Azah tu....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 24-11-2021 12:35 PM
siapa ada baca stiry kat IF Mawar aritu yang dia cakap
Maream je yang tahu


Ya kaka.. Iols ada tepek SS yang mawar post kat igs  kat benang pijo lagi satu. Panjang lebar sheols bebel
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
org tu dah bercerai. apa benda la dok kaitkan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-11-2021 12:28 PM
Cantik kejadah ah muka petak camgitoh
Lawa lg mawar
Mgkn taste aku suka tgk muka keling2 paki seangk ...

Eh ..makadek ke yg pernah guna dp hero filem Kahaani dulu? Kalau betul, mmg betul la taste chuols cenggitu yek
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
auza_chiyoko replied at 24-11-2021 01:13 PM
aku tgk xde pun cam muka rose....muka bini mawi tu adalah..or mcm muka yg model baru brsalin tu..som ...

Aku tgk cam muka bini dato eizlan jah..ke mata ku kero..bau2 bacang borneo sana kut
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-1-2022 06:35 AM GMT+8 , Processed in 0.069945 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list