CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 7431|Reply: 67

Isteri Fizo, cantik dan bijak, Netizen bakar line MAWAR ke?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 10:37 AM | Show all posts |Read mode

ISTERI Fizo, Fazeera dipuji netizen.

Isteri Fizo, cantik dan bijak – Netizen

SEJAK bernikah buat kali kedua, setiap gerak geri Fizo Omar semakin menjadi tumpuan ramai.

Baru-baru ini, isterinya, Fazeera Nazri Azrai pula mencuri perhatian apabila video yang dimuat naik sekitar Ogos lalu kembali tular dalam aplikasi TikTok.

Dalam video tersebut, Fazeera membincangkan topik perbezaan sikap dan tingkah laku manusia.

  


Menarik topik yang dikupas Fazeera kerana masih ramai yang tidak tahu tentang perbezaannya.

  


Sempat jugalah Diva menjengah ruangan komen untuk melihat reaksi netizen dan hasilnya seperti dijangka!

“Bertuah Fizo mengahwini seorang isteri yang bijak,” komen pengguna TikTok.

“Inilah yang dikatakan beauty with brain. Wanita cantik dan bijak!” Puji seorang lagi netizen.

Apapun, semoga hubungan kalian berkekalan dan dikurniakan anak secepat mungkin. Bolehlah teman Cik Yam main nanti.

Sumber:https://www.kosmo.com.my/2021/11 ... -dan-bijak-netizen/

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:39 AM | Show all posts
awal sgt masuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:40 AM | Show all posts
moga dengan kebijaksanaan tu xlah jadi mawar 2.0

rose tengok sambil flip tudung jeh bebeh!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:40 AM | Show all posts
kita masuk balik nanti.. awal lagi ni...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 10:43 AM | Show all posts
miemiecha replied at 24-11-2021 10:40 AM
moga dengan kebijaksanaan tu xlah jadi mawar 2.0

rose tengok sambil flip tudung jeh bebeh!!


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:44 AM | Show all posts
mmg muka iras mawar btol. pndai fizo cari
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 10:44 AM | Show all posts
mamaazim replied at 24-11-2021 10:40 AM
kita masuk balik nanti.. awal lagi ni...

awal2 baru x terlepas TRAIN...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 10:45 AM | Show all posts
mizruncing replied at 24-11-2021 10:44 AM
mmg muka iras mawar btol. pndai fizo cari

ko rabun ke? ni pattern lain la muka dia


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:49 AM | Show all posts
Awal lagi nak compare netizen oiii... ko tunggu few years dulu..

Silap2 sekarang ni Mawar tersenyum sinis gelakkan si bini baru.. your time will come.  
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:55 AM | Show all posts
nok. kau tunjuk dkt netizen ni.. yg kau akan kekal selama nya dgn abang joe. baru aku puji kau melambung
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 AM | Show all posts
ada tengok video tiktok binik baru pijo ni. mata beliau nampak tak natural nampak macam baca skirp ,telepromt di camera ja..hihi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 11:04 AM | Show all posts
brown_pupil replied at 24-11-2021 10:49 AM
Awal lagi nak compare netizen oiii... ko tunggu few years dulu..

Silap2 sekarang ni Mawar tersenyum ...

hok alorhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo Mawar lead a successful company kot. Tak bijak celah mana
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:07 AM | Show all posts

bukti kerusi urut dah ada... - zaman Rose la..
Hat ni tengah nak honeymoon pun di angkut satu rombongan.. apakah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:11 AM | Show all posts
Masih fasa wangi...

Wife baru pijo ni, still keja stewardess ke?


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:23 AM | Show all posts
biasa yang bijak2 ni dia pandai menilai perilaku manusia..yang mana anak mak..yang mana sskjp
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-11-2021 12:02 PM | Show all posts
mewo replied at 24-11-2021 11:11 AM
Masih fasa wangi...

Wife baru pijo ni, still keja stewardess ke?

BEKAS stewad
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jap jap isteri dia takde sape kata lembam dan bodo pun kan? Yang lembam tu sskjp, sampai mak pun ko nak angkut merata, yihhhhh entah2 sampai nak melambung ke syiling pun mak ada kat sebelah heolsss ada rhoperrr intelligent ke selama ni? Bisnes semua terkambuihhh, bisnes air liur tak pakai modal besar pun boleh terkambuihhh... Yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting Rose boss lady,  ada prinsip and self respect, ada ambition..  yang hat ni baru lagi.
Wait and see jach
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak kate imranbard... Cinta xselame cinte... Sayang xselama sayang... Sambung sendiri la noksss.... Iolss nak tgk depa sampai x hingga hujung nyawa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 01:56 PM GMT+8 , Processed in 0.085690 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list