CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MRO

Ayda Jebat Semakin Kurus, Letih Jaga Anak

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 05:51 PM | Show all posts
untung ahh sng nk kuruih..i ni bila la nk kuruih xtau laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:01 PM | Show all posts
ank dia dh berjalan kulu kilir ke yg sampai letih nau tu... baru satu... steady ahh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Badan sblm mengndung pun dh kerempeng apa nak heran turun byk.. sembang la ko eda oiii! Sume nk up2 lebih laki bini sama ober.. btw buruk nau dressup anak ko serabut.. nampak murahan walopon versace
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:47 AM | Show all posts
kakakgarang replied at 24-11-2021 10:56 AM
buruknya baju versaceyyyy anak sheolls

mcm baju beli kat shopee from mainland
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:48 AM | Show all posts
takleh tgk la perangai laki bini mcm terencat ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:22 AM | Show all posts
makton replied at 25-11-2021 08:47 AM
mcm baju beli kat shopee from mainland

hahahaahahahahahaaha... terbahak2 aku gelak makton..

euwwwwwwwwwww varsacey la deyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dah lama nak hencap si kapel terencat ni hahaa ada jgk yg bukak thread.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:39 AM | Show all posts
Kurus sebab hari-hari muntah tengok muka laki dia
Tangkap gambar semua muka tak semenggah
Tak selera betul tengok
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:33 AM | Show all posts
bukan ke laki ko nak 11 orang anak...
baru satu yg belum pandai ape dah letih.. ape cer???
dah jadi mak pak ni lain kali matang sikit..
especially bila mengeluarkan bicara...
jangan gelojoh dan childish serupa gambar2 retarded korang berdua...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 24-11-2021 10:47 AM
Takyah la merungut kalau berat turun lepas beranak walau tak dayet.
Dah mcm kufur nikmat plak, norma ...

Dia bukan merungut..nk meriak jer lebihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Letih?kemon,lagi 10 kan?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik Redza Rosli tak kwin Ayda  
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Carcosa at 27-11-2021 04:36 PM

Eeeeee PPRT nya makpak ni. Gegehhh pakaikan anak Versace la, Gucci la (tgk video yg dia kata anak dia tgh berak tu)      Nampak baju imitation murahan yach Takpayah gegeh sgt laaaa. Acah2 socialite baby Budak tu tak bersalah, dia duk terkuit2 gitu je. Ko makpak yg batak. Muka dua2 dahla below par. Pakaikan anak baju gitu, nampak ulu banat baby tu. Anak Kate Middleton relax2 jah pakai baju nampak kemas, takpayahlah beria tunjuk brand sebesar kepala baby tu. Geliiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga bahagia selamanya dgn suami n anak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:45 AM GMT+8 , Processed in 0.069954 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list