CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kluangman

[Tempatan] Alhamdulillah belum ada lagi kes zombie walaupun lebih sejuta dos booster vaksin covid diberi secara Percuma

  [Copy link]
Post time 25-11-2021 10:46 AM | Show all posts
So bila nk jadi super zombie ikut penis gland ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:57 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 25-11-2021 10:46 AM
So bila nk jadi super zombie ikut penis gland ni?

keh keh keh

bodoh terpalit dari politaik tu simpan la sikit untuk anak cucu...
sekarang pun lu dah zombie dah...
tapi jenis tak sedar diri jer la....
sebab tak sedar ada yang menggerakkan diri lu...

tu zombie tak bertuan namanya...perasan...
zombie bertuan, tuannya Allah...
Allah kasi gerak kiri, dia gerak kiri...
Allah kasi gerak kanan..dia gerak kanan..
dan dia sedar, TUANnya yang gerakkan dia...

yang tak sedar diri, macam lu lah...
ingat sendiri boleh fikir..
sendiri boleh gerak..
sendiri boleh berak..
semua ada kuasa sendiri...
tu yang jadi dua SE tu...

lain kali, baca tu kasi habis, nampak sangat pekat taik politaik kat kepala tu...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:17 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:46 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayaba



Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:51 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:54 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:38 AM From the mobile phone | Show all posts
kelaut23 replied at 25-11-2021 07:54 PM
samee im also using the top load because my space is not as big to use the front one. and im just  ...

Agen mesin basuh ke sis?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp tiba2 pasal mesin basuh ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Akak terima panggilan utk booster 30hb ni...tapi baca thread KJ tu buat akak rasa was was jika tolak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:09 AM | Show all posts
Ah_Kwan replied at 25-11-2021 10:57 AM
keh keh keh

bodoh terpalit dari politaik tu simpan la sikit untuk anak cucu...

Cukur ahcik kwan belum jadi jombie lagi walaupon dah dicucuk 2 vaksin. Penis gland pon xdpt menghalang mutasi gene jombie ahcik kwan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 09:48 AM | Show all posts
dodolgemok replied at 26-11-2021 08:09 AM
Cukur ahcik kwan belum jadi jombie lagi walaupon dah dicucuk 2 vaksin. Penis gland pon xdpt mengha ...

keh keh keh

kebodohang tanpa batasang...
suspected kesang dari berkecimpung dalam taik sekiang lama...


keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:08 AM | Show all posts
noor2 replied at 26-11-2021 05:48 AM
Akak terima panggilan utk booster 30hb ni...tapi baca thread KJ tu buat akak rasa was was jika tolak

amik jahh booster tuh. kajian mmg dah menunjukkan yg antibodi ni menurun. ni usaha utk pastikan ada antibodi selagi pandemik ni ada. kat negara omputih, deme saspek bilangan kes bakalan byk masa musim salji nih..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:10 AM | Show all posts

hang caya ka?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:26 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:08 AM
amik jahh booster tuh. kajian mmg dah menunjukkan yg antibodi ni menurun. ni usaha utk pastikan ad ...

keh keh keh

kelakar cerita lu...
selepas memasukkan virus corono yang lemah ke dalam badan, antibodi akan naik..
kemudian ia akan menurun....

bila masukkan virus tb melalui bcg pada darjah enam, antibodi menaik...
dan ianya tiada pernah menurun....

samada ia menurun atau tidak, bukan lah satu persoalan dalam vaksin ini...
kenapa masukkan virus lemah dalam badan? atau lu orang panggil vaksin  ni?
sebab nak sel darah putih mengenal musuuhnya....dan bersiap sedia dengan strategi musuhnya...
jadi bila sel darah putih dah kenal, bila datang yang kuat, badan akan trigger lebih banyak sel untuk melawan virus itu..
bila takde virus itu dalam badan, memanglah tak banyak antobodi..tiada kegunaan....
tapi point nya satu sahaja..dah kenal ke belum?
dah kenal, bila datang, maka satu batalion akan dicipta untuk mengatasi apa yang datang itu....
tak de itu virus, dah kenapa nak kena ada satu batalion?

aman aman sudah....

samalah juga macam vaksin2 yang lain...
point pertama untuk memperkenalkan virus itu apda badan...
jangan nanti terkujat, tak sempat buat apa apa..dah kiok...tak sempat..sebab baru nak kenal...


and apa yang wa tepek itu berlaku pada tahun 1995 ya..bukan 2020
masa itu, corona pun tak tahu apa kejadahnya lagi..
2020 baru release..means selepas 25 tahun..bila manusia sudah lupa..

so terpulanglah, mahu jadi apa...mahu jadi hantu...mahu jadi buaya...


keh keh keh




Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:29 AM | Show all posts
Ah_Kwan replied at 26-11-2021 11:26 AM
keh keh keh

kelakar cerita lu...

ahkwan, iols speku hang nih bkn aliran sains. maka jgn la nak komen bab sains nih.

kalau iols bg penerangan pun, umpama iols tarbiah mosus.. baik iols tuang ayaq atas daun keladi. lagi berpekdah. giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:53 AM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:29 AM
ahkwan, iols speku hang nih bkn aliran sains. maka jgn la nak komen bab sains nih.

kalau iols bg ...

keh keh keh

aliran?
wa tak follow aliran mana2 maaa...
tapi dulu masa wa sekolah spm adalah kena ambil exam kimia, fizik bio...
dulu masa sekolah bangga jugalah mak ayah wa bila anaknya yang macam tiada masa depan ini masuk sekolah jauh...
yang hari ni kena join semua geng2 mukhriz dalam ansara...

so, tak payah lah teruskan...betul apa lu cakap...
seperti mencurahkan air didaun keladi nanti...
yang wa tepek tu pun maybe lu tak bley hadam..tak sama aliran dengan wa...

keh keh keh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:10 AM
hang caya ka?

Ilmu Allah luas. Ada yg diluar kotak pemikiran. Bukan semua org dikurniakan ilmu yg sama.
So gue raikan pelbagai ilmu, pendapat. Sudut pandangan setiap org memandang   info  yg sama pun berbeza.
Siapa yg benar? Dlm Qur'an dah kata . diakhirat nanti Allah akan terangkan apa yg kamu selisihkan semasa di dunia.
Jadi setiap org akan bergerak ikut apa yg dia percaya, Ada lalu jln A, ada ikut lorong B. Nanti judgement day baru tau sapa benar.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:08 AM
amik jahh booster tuh. kajian mmg dah menunjukkan yg antibodi ni menurun. ni usaha utk pastikan ad ...

Akak percaya je antibody makin menurun sb factor usia...jadi akak percaya kena la ambil
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:08 PM | Show all posts
Perawankota replied at 26-11-2021 03:02 AM
Knp tiba2 pasal mesin basuh ni..

adoi tau takpe naik tergelak aku baca komen tiberrrr lak pasal mesin basuh..benyai betul..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:53 PM GMT+8 , Processed in 0.095427 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list