CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 3056|Reply: 74

[Tempatan] Alhamdulillah belum ada lagi kes zombie walaupun lebih sejuta dos booster vaksin covid diberi secara Percuma

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 09:24 AM | Show all posts |Read mode
https://www.nst.com.my/news/nati ... -shots-administered

KUALA LUMPUR: Malaysia has administered over one million Covid-19 booster shots since it was rolled out last month.

According to the CovidNow website, a total 1,042,234 booster vaccines have been administered as of Nov 15 with 70,274 shots given yesterday.

Health Minister Khairy Jamaluddin said more should be done despite the encouraging numbers for the booster shots.

"We need to do much more to protect the most vulnerable as we are dealing with rising case numbers.

MORE NEWS
Sabah to kick-off Covid-19 booster shots tomorrow
Malaysia to decide on booster shots by end of the month
Over 150,000 Covid-19 booster shots dispensed
Get Covid-19 booster for more protection against virus, says Masidi
"When you get an appointment for your booster, go for it," he said via a tweet earlier today.

The country has been administering Pfizer vaccines as a booster dose since October.

The booster shots will soon be expanded to more groups including pregnant women; people aged 18 and above with comorbidities; people age 40 and above; and, non-health frontliners

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:10 AM | Show all posts
Edited by Ah_Kwan at 24-11-2021 10:12 AM

keh keh keh

adoi la..thread antuvaks cobaan menganjing antivaks...
walau wa bukan antivaks..mari la wa tolong jawabkan secara fakta tentang perkara ini..
yang wa rasa ramai antivaks pun tak faham..


mari mulakan dengan dengar tentang cerita ini....pineal gland..
the 5th sense in human yang membuat semua keputusan



dah faham tentang perkata ini, mari dengar pula cerita ini...



tak faham..baca penjelasan ni pula

The crystals in the brain actually form around the pineal gland. The pineal gland is also known as the 3rd-eye. It literally has the same parts as your other eyes except for the eyeball itself. When you close your eyes and imagine something (visualization of pictures), that is your pineal gland in use. Without that function, you can not think for yourself. You can not form concrete ideas or make plans because you can’t picture them. Fluoride also causes the calcification of your pineal gland but is weaker. The graphene in the mRNA v(axe) is much more powerful and fully crystallizes the gland rendering it completely useless... you too become useless in self guidance. No more dreams. No more ideas. It will take a couple years but eventually you will become a easily manipulated zombie.
This is not conspiracy. It is factually identified and proven by world renowned scientists and doctors.

tak faham?
wa cuba terangkan dalam bahasa simple...
tempat lu buat keputusan..akan di salut oleh crystal...
sedikit demi sedikit..dan akhirnya...akan tertutup sepenuhnya..
selepas itu? arus 5g akan mula menyalurkan maklumat yang diperlukan oleh lu pada kristal itu...
terputus sudah saluran antara hati dan akal....
bagi yang ikut Muhammad s.a.w, kita percaya, semua perkara yang Allah campak pada kita akan jatuh di hati...
dari hati, baru akal akan mula proses...
jadi, bila terputus hubungan antara akal dan hati, maka manusia itu tiada akan dapat hidayatullah sudah..
semua maklumat di hati akan digantikan dengan maklumat dari 5g yang connected to the crystal...

jadi akal lu masih akan funtion seperti biasa...tapi maklumat itu bukan dari hati...
jadi lu rasa lah yang lu yang memilih...lu yang nak...
tapi sebenarnya telah dicontrol oleh pihak yang menyalurkan maklumat itu pada lu...

sekarag ni pun kita zombie sebenarnya...
kita rasa je kita memilih, nak pegi kiri atau kanan...
tapi sebenarya kita dipandu oleh Allah untuk memilih..
melalui barang yang sampai pada hati kita..
sebab tu tok hikam kata...

pilihlah kamu, jangan kamu pilih



tapi selepas dari ini, zombie kita akan bertukar tuan....
dari Allah, kepada sesiapa yang salurkan maklumat pada akal lu...

kita tak rasa pun perubahannya...kerana macam sekarang...
kita rasa kita yang pilih..sedang semuanya bukan kita...
tak rasa pun kewujudan Allah itu dalam hidup sehari hati kita...
sedangkan DIA ada setiap masa....setiap ketika...

jadi bila ianya berubah...tetap kita tak rasa...
haya mereka yang ada perhubungan dengan Allah sahaja akan terasa perkara ini...
kerana pasti jauh berbeza hidayatullah dengan barang ciptaan manusia...

maka sampai bila lu nak nampak perubahan jadi zombie tu?
mungkin sampai bila bila lu tak nampak...
atau mungkin lu akan nampak when they decide to use this as their weapon..

keh keh keh

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:42 AM | Show all posts
Ah_Kwan replied at 24-11-2021 10:10 AM
keh keh keh

adoi la..thread antuvaks cobaan menganjing antivaks...

tq pakcik...info y mnarik...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 24-11-2021 10:10 AM
keh keh keh

adoi la..thread antuvaks cobaan menganjing antivaks...

Thanx for the info.

Persoalannye....mereka ni percaya ker tidak that PCR test dan Vial itu mengandungi bahan yang membuatkan jadi Crystalize or Magnetize?

Persoalannye....mereka tidak percaya lansung dan anggap all this infos hanya propaganda dakyah.
Jadi even nak faham end game or mid game pun susah kerana tidak percaya the first early game itu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Memasing pakat2 keluar sarang dah.
Anti vaxx dah mula gerakan membawa spanduk Penganti Sakaratul Maut dah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 23-11-2021 09:00 PM
Memasing pakat2 keluar sarang dah.
Anti vaxx dah mula gerakan membawa spanduk Penganti Sakaratul M ...

Aku kasihan KKM tip... KKM sanggup bayar cari malaysians talent untuk buat obat dan vaccine untuk covid...tapi yang banyak ngaku pakar science covaxin semua haprak... Recycle remedy gang depa juga... Jual airliur lagi laris dari products..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:06 PM | Show all posts
tak jadi zombie tapi jadi sheep mmmmbeeeekkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:27 PM | Show all posts
slavehunter replied at 24-11-2021 12:37 PM
Thanx for the info.

Persoalannye....mereka ni percaya ker tidak that PCR test dan Vial itu menga ...

keh keh keh

itu bukan persoalannya....
telah pun Allah tetapkan kita semua ini dalam golongan mana...
persoalannya pada antuvaks dan antivaks adalah...

adakah kita memandang pada Allah dan Muhammad di sebalik setiap peristiwa yang terjadi...
atau masih memandang pada kehebatan akal yang dikurniakan oleh Allah pada kita...

Allah izinkan mereka buat virus..
Allah izinkan mereka buat vaksin...
Allah izinkan mereka sekat antara hati dan akal...
Allah izinkan mereka yang ambil vaksin sembuh...
Allah izinkan mereka yang tak ambil vaksin mati..

point nya satu sahaja....Allah izin dan perbuat...
tetapi persoalannya KENAPA?

azazil pun makhluk Allah cipta juga..
syaitan pun makhluk Allah cipta juga...

jadi KENAPA Allah izin dan perbuat?

semata mata untuk makhluk itu memandang kembali kepada Allah..Tuhan Seru Sekalian Alam....
rebahkan diri..sujud ..tunduk..patuh dan taat...

antuvaks kah..antivaks kah...
selagi tak sampai ke tempat yang Allah kehendak ini, bagi wa sama sahaja....
kerana masing2 rasa diri mereka lebih bijak dari yang lain....
keAKUAN diri itu lah sampai di masyhar nanti akan disambar oleh api....

apa mau gaduh pun...duduk diam diam sudah...
Muhammad tak ajar berpecah belah pasal makhluk ciptaan ni...

jadi terpulanglah....mahu jadi apa...mahu jadi hantu..mahu jadi buaya...



keh keh keh

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:27 PM | Show all posts
Dwdrum replied at 24-11-2021 01:05 PM
Aku kasihan KKM tip... KKM sanggup bayar cari malaysians talent untuk buat obat dan vaccine untuk  ...

covaxin ol' skool punya teknologi...inactivated kan...mur mur hanya beli patent sajor.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mai dah lebai Seru
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 23-11-2021 09:27 PM
covaxin ol' skool punya teknologi...inactivated kan...mur mur hanya beli patent sajor.

Itu forumer scientist ada cakap malaysia ada yang boleh buat... Sekarang phase trial... Depa cari boleh buat genetic engineered dan mrna vaccines... Thai ada experts mampu buat....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah_Kwan replied at 24-11-2021 10:10 AM
keh keh keh

adoi la..thread antuvaks cobaan menganjing antivaks...

Welcome back AhKwan????????
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
gue replied at 24-11-2021 06:54 PM
Welcome back AhKwan????????

Info yg sgt menarik
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana ada free. Tu duit cukai rakyat lah
Untung sangat free.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:10 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:41 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
manager pengkid  kt opis cucuk arini..tp jd zombie pg td sblm cucuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
antivac ialah sheeple of mr bean
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:27 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:05 AM | Show all posts
gue replied at 24-11-2021 06:54 PM
Welcome back AhKwan????????

keh keh keh

not realy back...
lalu lintas sahaja....
terasa kelakar, maka campak satu batu lah..mau kasi hilang bayang...

dan tergelak tengok budak bangang mengaji agama lalu google menyibuk gak kat sini..
wali Allah semua sebut seru..dia sebut sarwa...
mungkin dia rasa darjat dia lagi tinggi dari wali Allah kot..

tak tahu bertanya..jangan tanya sama pokok...




keh keh keh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2021 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.096126 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list