CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Raline

Aikk bukan ke KWSP akan berganda2 dari tahun ke tahun?

  [Copy link]
Post time 30-11-2021 11:11 AM | Show all posts
apa yg nak di sibukkan...duit dia sendiri kan...yg kerajaan susah hati sgt kenapa...kecohhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 11:18 AM | Show all posts
minta kerajaan tolong top up balik duit yg dikeluarkan utk Isinar, Icitra, I itu ini....masuk ke akuan pencarum yg mengeluarkan hari tu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2021 02:19 PM | Show all posts
pu3_rania replied at 24-11-2021 05:51 PM
Ada senior staff berumur 61 tahun yang baru 4 bulan joined company sebelum ni bekerja di salah sebua ...

ini logic yach zaman skang

sedangkan loan rumah pun max 30 year or bila umo pemiutang 70 which ever comes first.. kut umo 60 nak retire tu mmg tak lah kalau utang keliling pinggang

umo mcm tu most ada anak yg masuk u.. kalo 40th anak bongsu baru lahir.. mmg just nice la at 60 tu anak masuk kolej ke uni..

then bila umo 60, carumah kwsp tak banyak dah, on employer side 4% je, on employee side takde caruman dah, unless dia yg pilih nak mencarum itu pun terpulang berapa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 07:29 PM GMT+8 , Processed in 0.069707 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list