CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Tempatan] Warganet lepaskan geram minta penjawat awam HENTIKAN ‘budaya’ keluar minum pagi

  [Copy link]
Post time 27-11-2021 01:41 AM | Show all posts
solution mudah, kasi report direct pada JPA.
kalau dapat nama lagi baik

semua bakal panas bontot kalau nama jabatan naik direct di JPA.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sweetpea911 at 27-11-2021 09:20 AM
ninjago replied at 25-11-2021 05:29 PM
tau tak, org awam datang beratur kt dpn govt agency nie ada yg dari pukul 3pagi ok nak dptkan turn u ...


Agency mana tu.. i sampai jpn di utc dlm jam 8 masih aman2 lg.. rela yg jaga depan pintu pun baik.. staff jaga kaunter pun baik.. i pergi atas urusan lain tapi ic i dah rosak sebab plastik blkg tercabut, terus pegawai tu offer buat sekali harung.. x perlu amik nombor lain.. dlm jam 9++ dtg balik nk collect ic dah panjang queue dan ada yg start marah2..

Bulan ni i berurusan dgn jpn & kwap, alhamdulillah sgt lancar urusan dan pantas.. mana yg bagus kita puji lah.. x salah pun nk pegi minum,mesti dah ada giliran takkan 1 ofis gi minum pagi serentak
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:07 AM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 23-11-2021 07:36 PM
@caprut suka topik ni

Baru prasan
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Penjawat awam majoriti molayu ni melantak je keja nya. Patut ler banyak yg.obese. Bila dah obese otomatik jadi kepam & busuk
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Orenn1 replied at 26-11-2021 10:24 PM
Boleh jadi sbb mmg aku dah jumpa manusia shaithonirrajjimm pakaii tudung, hutang taknak bayarr suk ...

Maaflah sis jumpa org mcm tu.. sepatutnya buat baik, tutup aurat, solat etc tu semua kena seiring.. i’m so sorry rezeki kau terjumpa org yg mcm tu.. tp jgnlah feel so proud org yg tak tutup aurat lbh baik drp yg menutup.. msg2 ada part msg2… kau ckp org gomen so pprt.. tp your mentality pun sama.. maybe opposite of it.. so secular.. can i say that? Generalisation is no-no… as an urban secular thinker, u should know better…????
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:03 PM | Show all posts
nurkasih74 replied at 28-11-2021 11:35 AM
Maaflah sis jumpa org mcm tu.. sepatutnya buat baik, tutup aurat, solat etc tu semua kena seiring. ...

Klu ko bukan acik kepammm pakaiii tudung jahh tp perangaiii lainn nan hadooo tak perlu sentappp pepagii ni n klu ko bukan acik gomen pprt low class jenis keja lebih kurang tak perluu sentapp jugakk. Postings aku tu khas utk yg sebegitu sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
pyropura replied at 28-11-2021 03:36 AM
Penjawat awam majoriti molayu ni melantak je keja nya. Patut ler banyak yg.obese. Bila dah obese oto ...

Busuk-busuk pun orang kita!
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Isu tak pernah berkesudahan. Kejap lagi ada hanat yg terasa masuk sini back up
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-1-2022 05:46 PM GMT+8 , Processed in 0.077009 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list