CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 4631|Reply: 62

Tak Boleh Makan, Muntah Berterusan- Jannna Nick Masuk Hospital

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 01:40 PM | Show all posts |Read mode
Selepas kekasih hatinya dimasukkan ke hospital minggu lalu, pelakon dan pengacara sensasi Janna Nick turut menerima nasib sama apabila disahkan menghidap vertigo.


Janna ketika dihubungi Kosmo Online! memberitahu, dia dimasukkan ke hospital sejak Sabtu lalu selepas tidak berapa sihat dan muntah berterusan.




Foto: IG




“Doktor kata saya menghidap vertigo. Sebelum ini memang tak pernah ada simptom-simptom sebegitu.


“Sudah empat hari saya tak boleh makan, muntah berterusan, tak boleh berdiri dan tak boleh imbang badan dengan betul.


“Bila berdiri lama sikit saja rasa nak pitam, kepala rasa sakit dan tak selesa. Rasa seperti di awan-awangan,” katanya.




  



Tambah pelakon Marry Me Senorita itu, doktor sudah pun memberinya sejenis ubat tahan sakit bagi mengelakkan dirinya daripada terus muntah dan mengembalikan selera makan.


“Sekarang ini doktor dah check (periksa) dan bagi saya ubat yang sesuai dengan apa yang saya hadapi. Tadi pun dah selesai buat ujian Pengimejan Resonans Magnetik (MRI), jadi masih tunggu keputusan.


“Bila saya boleh keluar dari wad itu belum tahu lagi. Sebab doktor masih pantau dan beritahu saya perlukan rehat secukupnya,” ujarnya.




  



Janna menerusi Instagram turut memuat naik hantaran memaparkan dirinya ketika ini berada di sebuah hospital sambil menikmati hidangan sarapan pagi.


“Selamat pagi. Saya baik tiada apa-apa perlu dirisaukan. Tirus kan muka? makan muntah, makan muntah. Itulah korang selalu kata saya gemuk sangat,” tulisnya.




  



  



Tidak lama dahuluu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner, 26, turut pernah dimasukkan ke hospital kerana jangkitan paru-paru selepas mengalami batuk selama seminggu.


Baru-baru ini, selepas bekas pengacara Melodi itu meraikan kejayaan sebagai Bintang Paling Popular, buah hatinya Dini Schatzmann terpaksa dimasukkan ke sebuah pusat perubatan akibat demam dan terkena jangkitan kuman. -CARI


Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Siyan diaaaa gws
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:11 PM | Show all posts
bulimic / aneroxia kot

sbb ramai kata dia bam bam bam
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:51 PM | Show all posts
gws dear....and cepat2 kurus
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu bf sakit, lepas tu kau pulak.. 26 tahun tapi persis muka lewat 30an
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:19 PM | Show all posts
tak lain tak bukan... mesti @Acikgomen @Kurex @Normabaru yang hantar ain dekat sheols ni... cepat mengaku pendosa2 sekalian...

iols jengil2 sikit jah... takde la hantar banyak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:26 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

choiii vertigo tu pening2 yg berpusing tu.. motip sakit kulit?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

Apa lari jauh sgt ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:31 PM | Show all posts
hahhahahah hoiii sakit kulit celah mana dtg nya!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Die tension org kutuk tembam smpi makan ubat utk muntahkan mknn ke ape ni..done prasangka buruk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:42 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

tu vitiligo sis
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh makan 4 hari tapi badan still bambam....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:00 PM | Show all posts
jiwakacau06 replied at 23-11-2021 03:23 PM
vertigo tu kn sakit kulit... pregnant kot...

Ko serious arrr ???? Aku terhibur tau ...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 03:19 PM
tak lain tak bukan... mesti @Acikgomen @Kurex @Normabaru yang hantar ain dekat sheols ni... cepat me ...

Halooooo acik presiden fanclub sheols yach
Sape yg hantaq2 ain kat baby j wacautttt acik hantaq santau
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
No wealth like health. Gws
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ketambangkang replied at 23-11-2021 03:42 PM
tu vitiligo sis

ha...yg ni sakit kulit...sorry la...terkeliru...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah preggy
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Preggy kot... Hahaha... badan naik semacam ja....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-11-2021 04:36 PM
Tah preggy

i speku mcm tu jgk...ntah2  nnt ada pc mcm rr-aidil atau nk smbung study mcm dd...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 03:49 PM GMT+8 , Processed in 0.094925 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list