CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 02:15 PM | Show all posts
dak piyu tak tegur ke??? tak taip tazkirah pnjg mcm ko sound astro gempak??
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-11-2021 01:02 PM
Torpedo V2.0

Btw Sepol.. sheol ni tak layak duduk bodgos laa

Sepol tak kisah, jadilah seperti sepol
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:23 PM | Show all posts
yihhh biar la dia nak pakai ketat metat begitu... kan target acik tini nak anak terpaling dia dapat anak raja tak kecapaian... atleast anak yang ni dapat anak raja candi lembah bujang yang dah pupus tu pun cukup lah...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka dengan muka dia ni
cantik and fierce

kalau berlakon watak perempuan jahat penggoda mesti best … xpun Diva yang kekwat … or anak orang kaya yang sombong

mesti sesuai ….
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:34 PM | Show all posts
piyu tolong sedekahkan baju kat adik ipar kau..beli bra tali baru..kendur sngat dah tu nak cecah pusat dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal die suke buat muka bitchy cenggitu eh? Euwwww
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hypothetically at 23-11-2021 03:40 PM

Tumpang tanya, dia ni selalu pose pakai benda2 berjenama, di taja directly from these brand or taja diri sendiri?  Just curious.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Piyu terlupa nak tegur ipar sendiri
Tak habis2 menayang body
Ader lagi ker jantan bodow terperangkap dengan modus operandi puak2 nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 01:50 PM
Torpedo V1.0

Time ni jah nmpak plg buruk antara pesen2 buruk dia..ya ampun apa la yg nk dibuktikn masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia punye fesyen tudung macam masa i balik ngaji zaman tadika dulu..
Anak tudung tarik kebelakang..

X pose cangkung nak berak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 23-11-2021 02:42 PM
Tumpang tanya, dia ni selalu pose pakai benda2 berjenama, di taja directly from these brands or taja ...

Nampak macam dia yg nak memancing brand tu jadikan dia model or brand ambassador ke..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:29 PM | Show all posts
Beg sponsornya tayang sikit je, yang lebih tayang betik. Dengan muka paki pekatnya tu. Cabut je lah turban tu...sama je pakai tak pakai pun...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:34 PM | Show all posts
ke ntah bra pad dia or push up bra kot tu.. punya laa iols nk husnuzon..
sbb in real life xde laa besau as besau pun rsenya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:40 PM | Show all posts
becir replied at 23-11-2021 03:19 PM
Nampak macam dia yg nak memancing brand tu jadikan dia model or brand ambassador ke..

Tulah hati itam i pun kata mcm gitu. Sibuk showoff barang2 jenama, so i wonder whether dia ni mmg di taja atau bukan? On one hand, abang ipar selalu preach ttg akhirat, but on the other hand, sekeluarga sibuk tunjuk harta dunia. ???????  
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:46 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 01:54 PM
Ya Allah tinggi kan Darjatnya, qabulkan doa2 nya, sempurnakan hajatnya, capaikan cita2 nya.
Tetek  ...

penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:54 PM | Show all posts
so called ustaz dah sindir adik ipar belum ni ??? netizen is watching......
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
harap Lemak boleh tekel pami bakal ex hasben ninot
sama2 paki
sama2 bau bawang
sama2 leluhur mohenjo daro konsepnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif la serkup kt kepala tu hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 23-11-2021 02:24 PM
I suka dengan muka dia ni
cantik and fierce


Basically berlakon jadi diri sendri lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 01:50 PM
Torpedo V1.0

Hahahahah
Buruk nya nyahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 08:59 AM GMT+8 , Processed in 0.085824 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list