CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 02:59 PM | Show all posts
Moyangkucing replied at 24-11-2021 02:35 PM
Kenapa jah dok hotel? Alahan mengandung tak boleh tengok rumah sendiri eh?

@tulip-rain @tulip-rain kata sbb pemalas. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-11-2021 07:38 PM
Kenapa ada yang cakap body sheols letopsss? Dah macam mak anak 4. Teks macam tu kalau buka bra mau l ...

Kalau dah sampai lutut boleh la sepak macam bola takraw
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
masa jah torpedo 1.0, jalan mcm darth vader versi kemetot! berat je nampaknya.. kepala berat, tets sumbat kon pun berat.. ada jugak iras2 kak Ros Jibby jalan.. merayap je.. yaAmpun.. nightmare 7malam haku!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nozot at 24-11-2021 07:54 PM

patutlah ambil gambar mengundang, ada produk baru nak launch...kita tertipu lagi...hahahahahahah...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak ni cam arah tujuan… cam lost tercari-cari identiti.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 24-11-2021 08:01 PM
Budak ni cam arah tujuan… cam lost tercari-cari identiti.

betul, macam cita -cita saya nak kawin tan sri, cikgu. Tak dapat tan sri, datuk pun jadilah..hahahahah..hidup jenis harapkan orang sekeliling @ jantan spedo, tak nak berdikari. Ramai ja orang have-have yang ada disekeliling yang hidup tak nak dibayangi kekayaan family. Tak adventure hidup sebagai Lemak nie..bosan & lame..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 24-11-2021 12:33 PM
betul, macam cita -cita saya nak kawin tan sri, cikgu. Tak dapat tan sri, datuk pun jadilah..hahah ...

Mungkin jodoh dia ni dgn hang kebun baru sesuai..aamiin..jodoh itu rahsia Allah..manalah tau..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:04 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-11-2021 09:33 PM
Buruk betul. Terpaksa lentikkan badan kalau tak perut pun tak nampak. Tapi masih tak dapat menandi ...

Dh nmanya LMK, mmg lh x mnawan hahahaha, iol x suka kat dia psl dia kutuk Samsung dlu tu. Samsung skrg dh standing Apple.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 24-11-2021 07:52 PM
patutlah ambil gambar mengundang, ada produk baru nak launch...kita tertipu lagi...hahahahahahah...

Produck apa? Minyak sapi kashmir untuk senang berak mencangkung ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak minat keluarga ni…  dari yg tua sampai ke muda.. suka buat kontrobesi..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
OyaTonggek replied at 24-11-2021 02:13 PM
kalau lemak cangkung ni bukan retis..abis dia sape bamkurex

Sekadar pompuan pembuat roti mcm ppmpuan pakistan lain.. takde specialnya pompuan ni. Dia terlalu basic persis mira basic yg tak berbakat tu malahan ada pompuan pakistan lain yg jauh lebih lawa
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:22 AM | Show all posts
Edited by Hypothetically at 25-11-2021 10:38 AM
Nozot replied at 24-11-2021 07:52 PM
patutlah ambil gambar mengundang, ada produk baru nak launch...kita tertipu lagi...hahahahahahah...

Betul lah, mesti ada product yg nak launch. Mmg mintak di kecam. Tak gitu tak dapat perhatian. They dont care and couldnt careless what u think of them, good or bad,  as long as it can benefit and enrich them.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:25 AM | Show all posts
ke abang ipar sedap uli adik ipaq? hahahahaha

opssssssssssssss

sedap la bende free.. bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ketipongtipah replied at 24-11-2021 08:01 PM
Budak ni cam arah tujuan… cam lost tercari-cari identiti.

Tula dr pakai tudung, bukak,pakai blk cam takde jgk agensi nk buat jd model. Buat produk sndr pn tak laku. Dia x smbg blaja cam atisha ke? Baikla fokus pelajaran dr nmpk murahan cmni.kesian jgk kat dia.anak raja pn xde nk ngorat dia. Femli jah ni perasan classy tp still perangai kg.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni ngn abg ipar kena sekali sbb biasa kan diri  dgn panggilan usetaz.. kan susah… kga liberal mcm gini susah kalau ada “PU” yg tidak membetulkan panggilan sacred gitu .. kalu sorang buat mende kurang menyenangkan abis satu famili kena caci
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana dia dipilih untuk jadi model international brand eh? Her pose dgn mata steam.. so euwwwww. Got so much money tapi gigi bawah tak boleh buat kasi rata.
She should just stick jadi model for Naelofar brand je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 25-11-2021 02:59 PM
Tula dr pakai tudung, bukak,pakai blk cam takde jgk agensi nk buat jd model. Buat produk sndr pn t ...


Kan..sapa lah yg nak associate dengan dia ni posing mencangkung kalu akak head branding department internesyenel kompani drop terus nama..
Level si King Coco promote kek pandan atau produk timbang kilo boleh lah.
So tacky ..euw!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 11:55 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-11-2021 11:33 PM
Sekadar pompuan pembuat roti mcm ppmpuan pakistan lain.. takde specialnya pompuan ni. Dia terlalu  ...

yeahh..setepek dari bamkurex utk minah cangkung ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 25-11-2021 02:59 PM
Tula dr pakai tudung, bukak,pakai blk cam takde jgk agensi nk buat jd model. Buat produk sndr pn t ...

Umur pun dah 22 kan? Nak ke dia sambung dari bawah. Takkot . I rasa kalau mak dia groom kan lmk ini, pergi masuk skolah. Jaga penampilan. Mesti top . Tapi sayang fame ada, akak femes, tak guna sebaik mungkin. Hala tuju takdak. Identiti takdak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
badan dia burok. bakalan kembang biak mcm geng2 pakistan pny bdn tu. belum beranak da membebek cmtu bdnnya. kang da ada anak sorang mau berketul2 dr dada bawak ke peha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 10:05 AM GMT+8 , Processed in 0.081543 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list