CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 09:41 AM | Show all posts
Tudungpink replied at 24-11-2021 09:28 AM
Hish ko ni lemak ni kan look at his nant dia cakap kat bakal cikgu  Org yg dikata dulu k ...

ko tak tahu ke niqabis dgn lakinya pun dk hotel skrg..suite grandhyatt tau..hahahaha.

tak nak kalah. hari hari niqabis buat ig story tunjuk klcc ya. nk bgthu netizen yg dia dk hotel.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:05 AM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 09:41 AM
ko tak tahu ke niqabis dgn lakinya pun dk hotel skrg..suite grandhyatt tau..hahahaha.

tak nak kal ...

nak lawan seteru ker dgn harapan nak sign mou dgn Grand Hyatt pulak?
mmg xleh aman2 eh dia hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 24-11-2021 02:32 AM
Qally pun skolah tak habis???
Dahsyat fmly ni.. pakat ramai2 tak hbs sekolah

Tania n tasnim tak habis sekolah. Quit school pada umur 16. Tapi tasnim after dah kahwin, nampak ok sikit. Kalau tak asyik enjoy manjang. Orang2 macam ini memang aim sambar lelaki kaya to complete their life. Sebab asas basic pun takde. Tapi dorang lupa lelaki2 tau menilai kot

And paling tak boleh blah asyik menempel nama lofa. Haha. Qally itu paling musykil la. Asyik lah menempel dekat event mana2, tapi taktau buat apa. Dia paling obvious kejar glamour much.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:44 AM | Show all posts
muka macam budak lembam je...
untung ade org kenal gak sbb ade kakak..
kalau tak, whoareyouss....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:46 AM | Show all posts
mendeluk replied at 24-11-2021 10:27 AM
Tania n tasnim tak habis sekolah. Quit school pada umur 16. Tapi tasnim after dah kahwin, nampak o ...

laa tak habis sekolah rupanya. kaum kerabat niqabis ni mmg xde satu pun keje profesional?? xde yg bijak pandai ke?
hidup nk glemer je la ni..patut la kaum kerabat dia dpt laki pun biasa biasa je. takde yg boleh dibanggakan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:47 AM | Show all posts
mendeluk replied at 24-11-2021 10:27 AM
Tania n tasnim tak habis sekolah. Quit school pada umur 16. Tapi tasnim after dah kahwin, nampak o ...

dulu kekecik pernah ada idea, nak kawin lelaki kaya la, tak payah kerja etc. To this date, alhamdulillah la idea tu tak lekat.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:04 AM | Show all posts
Piramida replied at 24-11-2021 09:39 AM
Ooo sekolah tak berapa nak habis lah masing2?

Dan bila speaking... sskjp ni punyalah nak slang b ...

Adik beradik si qally yg dok australia tu pun kemain weh cakap bunyik orang sana dah
Padahal baru dok setahun
Memang mengada puak2 nelopak ni
Perasan je lebih
Padahal asal dari ceruk kg kelantan sana
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:08 AM | Show all posts
missHaidiD replied at 24-11-2021 09:18 AM
Jgn nti hujung3 lemak jodohnya dgn cikgu jgk sudah

Murung la mama kurap
Itu satu2 harapan dia nak jadi menantu diraja
Kempunan la kalau tak jadi
Esok mati mata tak tutup rapat pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:32 PM | Show all posts
Tudungpink replied at 24-11-2021 09:28 AM
Hish ko ni lemak ni kan look at his nant dia cakap kat bakal cikgu  Org yg dikata dulu k ...

siapa kawen ngan set2 derang ni akan dapat aura busuk
cantik lagi kepala lutut aku
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:41 PM | Show all posts
wowww  dasattt
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 09:41 AM
ko tak tahu ke niqabis dgn lakinya pun dk hotel skrg..suite grandhyatt tau..hahahaha.

tak nak kal ...

dia mana nak kalah
Mesti dia pemalas kan sebab tulip plastik cakap sape duk Hotel pemalas
Perlu ke nak tunjuk klcc tu sama jer laki binik... Fattzura dah lama duk hotel xde buat perangai mcm dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tudungpink at 24-11-2021 12:58 PM
awex^returns replied at 24-11-2021 12:32 PM
siapa kawen ngan set2 derang ni akan dapat aura busuk
cantik lagi kepala lutut aku


Weiii kejamnya statement chuols Nant fanatik dia dlm porum ni kata hang suka fitnah dorang... Dorang suci hokayy..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara lmk pakai tudung macam style pelakon movie seram turkish tulah jadi inspirasi kot...acik nenek kat siccin tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 01:24 PM | Show all posts
apa dia merepek kt caption ni?? tulisan huruf besar kecik berterabur dgn ejaan salah.

  

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:10 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 05:24 AM
apa dia merepek kt caption ni?? tulisan huruf besar kecik berterabur dgn ejaan salah.

abis da tau jd cikgu susah..yg ko blajar x abis nape natt? assigment pun meniru..mmg mintak di puiii kan aje ko ni purittlakibini sama je terpesong kelaku







Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:13 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-11-2021 01:40 AM
Ni bukan artis nak bodgos la ngok

kalau lemak cangkung ni bukan retis..abis dia sape bamkurex
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:33 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 01:24 PM
apa dia merepek kt caption ni?? tulisan huruf besar kecik berterabur dgn ejaan salah.

Ini sesi bagi derma apa lagi kat sekolah ni? Trying hard nak mengalahkan cikgu2 lain dari segi apa ni???
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:35 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 09:41 AM
ko tak tahu ke niqabis dgn lakinya pun dk hotel skrg..suite grandhyatt tau..hahahaha.

tak nak kal ...

Kenapa jah dok hotel? Alahan mengandung tak boleh tengok rumah sendiri eh?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:47 PM | Show all posts
DianaSaksen replied at 24-11-2021 01:14 PM
Cara lmk pakai tudung macam style pelakon movie seram turkish tulah jadi inspirasi kot...acik nenek  ...

hahhahaaa tersedak getuk ubi aku oiiiii hahaaa
tp mmg betui la, ghope siccin dabbe segala cerita seram turki tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 02:51 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 24-11-2021 01:24 PM
apa dia merepek kt caption ni?? tulisan huruf besar kecik berterabur dgn ejaan salah.

pening aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
caca marba mcm yg menulis jee

apa teruk sgt gaya penulisan dia niiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:20 AM GMT+8 , Processed in 0.082789 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list