CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulip x nak suruh adik lofake ni bukak tudung ker.. Dah teruk sangat tgk dia ni..malu baca komen jantan2 kat fb..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Torpedo jadi jadian
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa ada yang cakap body sheols letopsss? Dah macam mak anak 4. Teks macam tu kalau buka bra mau labuh sampai ke lutut boleh buat libasss
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-11-2021 11:38 AM
Kenapa ada yang cakap body sheols letopsss? Dah macam mak anak 4. Teks macam tu kalau buka bra mau l ...

Cis haha..pakdol tgh makan papaya hampir tersedak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengkak susu mcm kakak dia.

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni ke dia ‘bertudung’ yg family dia  dok cakap Alhamdulillah dulu tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa dia duk pakai pesyen tutup kepala balik?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 01:50 PM
Torpedo V1.0

Gambar ni terpahat dlm sejarah.... I tak pernah tengok sampai habis the video..malu as a woman pun i rasa segan tengok esp dada. And .rasa too heavy for a small frame... Tulonglah jgn berangan lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkn seksi seksa, rupa2 nya biasa2 je. Netz Meleis pun stu, cpat sngt trangsang, wtf.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak dan piyu akan berlakon balik... Sunnahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 23-11-2021 07:38 PM
Kenapa ada yang cakap body sheols letopsss? Dah macam mak anak 4. Teks macam tu kalau buka bra mau l ...

Trbayang2 iol d buatnya lpas bca komen uol ni hahahaha lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
winky1 replied at 23-11-2021 11:57 AM
Lopak dan piyu akan berlakon balik... Sunnahahaha

Betul ke ni? Mesti lobenak akan kasi letop box office..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:14 PM | Show all posts
abang ipar nak nasihat? dia makin galak lagi ada......ntah2 si Little Bitch Khan ni dah merasa BBC si PURit ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:11 PM | Show all posts
AcikBuncit replied at 23-11-2021 07:23 PM
Ustaz n alim ulamak tu jauh beza tahapnya diknon. Lgpn pu ni org je yg gelar dia ustaz kan? Gelara ...

Dia boleh pulak tegur artis bab bersentuhan hingga keluarkan hadis dayus. So, he obvious thinks he is at that level already ok. Patut yg dekat tu betul kan dulu. Pakai tudung pun tak melambangkan org Islam, padahal dorang dari keluarga yg berniaga busana muslimah dan benda2 yg berteraskan agama. So ada percanggahan di situ in my opinion.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
AcikBuncit replied at 23-11-2021 05:01 PM
Bkn bini pu pn korg nk harap dia tegur manjang.. Adik ipar je kot. Dia di bawah tgjwb bapak dia. Bap ...

betul bukan tanggungjawab pu.tp dkt org luar pu kemain berdakwah keluar hadis dayus semua tp tang anak beranak terdekat,gagal ke nak mengingatkan suruh tutup aurat.tu yg buat netizen menyampah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 23-11-2021 07:45 PM
Cis haha..pakdol tgh makan papaya hampir tersedak..


Nanti keluar berita
"kerana Ameera Khan warga emas maut tersedak papaya..."
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 07:57 PM
Trbayang2 iol d buatnya lpas bca komen uol ni hahahaha lollll.

Buruk betul. Terpaksa lentikkan badan kalau tak perut pun tak nampak. Tapi masih tak dapat menandingi Mendozah la
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah dia pki tudung camni. Ala2 leluhur paki sana
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 12:50 PM
Torpedo V1.0

Terpaling tajam! Hahhaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka sek sek malas aje dia ni bila posing dgn henbeg branded.. sedih yach masih dipandang sepi.. minah2 influencer dubai qatar yereb sana kalau posing effortless je but bkn main menyerlah rasa memang nak beli henbeg yg diorang gayakan tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:28 AM GMT+8 , Processed in 0.080185 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list