CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 02:03 PM

Hilang dah jah yg nie hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo Bondo fesyen ko pakai ni dikk
Ko sama macam kakak ko la
Tibaiunta
Nak acah2 model pun tak jadi
Kejung
Mata tu buka luas ckit dikk
Jangan stimm je
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Erkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:55 PM | Show all posts
kenapa rupa pelarian afghanistan berebut2 nak masuk airport tunggu plane nak take off?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn bini pu pn korg nk harap dia tegur manjang.. Adik ipar je kot. Dia di bawah tgjwb bapak dia. Bapak dia yg wajib tegur dia. Dia ni kejap brtdung elok, kjp seksi, kejap pakai skaf. Pelik btl ko ni diknon xda pndirian
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 23-11-2021 01:50 PM
Torpedo V1.0

Torpedo Kemerrrrtot.


Sakan!.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dorang ni waktu berhijrah kemain canang bg 1 dunia tau.. Lepas tu Tak sampai setahun blakon depan kemera hp berubah balik... Amacam PU retis lain yg xde kene mengena ngan ko tetiba ko tarbiyahkan  yg ni sementara tgh viral ni bgla hujahan hang.. Hang kan suke benda2 viral cenggini..   Aku x rasa dia pakai tudung atas kerelaan hati ..ada yg suruh dia bertudung ..n lofake tgk jer ker..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
isbritneybich replied at 23-11-2021 04:55 PM
kenapa rupa pelarian afghanistan berebut2 nak masuk airport tunggu plane nak take off?

Haha aku pun baru nak cakap. LMK patut pakai tudung bawal lebih elok. Pakai turban dah nampak orang pelarian afghan. Macam illegal coming. Kalau datang mai NY, dah selamat kena tahan kat airport kehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:05 PM | Show all posts
AcikBuncit replied at 23-11-2021 05:01 PM
Bkn bini pu pn korg nk harap dia tegur manjang.. Adik ipar je kot. Dia di bawah tgjwb bapak dia. Bap ...

Dia kan dapat gelaran ustaz, tu dah termasuk category alim ulamak, ada tgjawab utk menegur and bersikap adil dan saksama.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 23-11-2021 02:24 PM
I suka dengan muka dia ni
cantik and fierce


Dia ni patut ikut macam sis dia athisha itu. Sambung belajar apa yang patut. Takde lah otak beku. Tak faham orang yang takmau further, mmg confident hidup complete tanpa ada asas basic. Kazen she qally pun taktau kerja apa. Hidup senang
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:18 PM | Show all posts
mendeluk replied at 23-11-2021 06:05 PM
Dia ni patut ikut macam sis dia athisha itu. Sambung belajar apa yang patut. Takde lah otak beku.  ...

yg ni aku dah lama nk tnya..kazen2 dia semua tu kerja apa? ke ada bisnes sendiri? sbb kt ig bkn main show off, holiday memanjang. dh mcm ank raja je.
padahal sskjp je pun..

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Weeeeyyyy lookkkk...huduhnyoooooo[em:8:][em:29:]
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:28 PM | Show all posts

Terus abam mat bawak keluar peluru berpandu 1.0
kakak borek adik rintik
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-11-2021 06:18 PM
yg ni aku dah lama nk tnya..kazen2 dia semua tu kerja apa? ke ada bisnes sendiri? sbb kt ig bkn ma ...

Eloklah. Aku tanya orang, kau tanya aku balik Aku pun kadang tertanya, kazen dia kerja apa. Takde sape kerja GLC ke. Mcm pet ke, gov ke. Asyik manjang enjoy je. Tania itu nampak lah buat bisnes. Si qally itu. Sekolah pun tak habis en.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Woi! Dia ni sapa woi kat board retis ni!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih menyeksi lmk ni nak tarik perhatian kerabat diraja tuk follow dia kat ig
Tapi nan hado..
Mimi lana juga jadi dambaan this7 dan tunku iman johor tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 23-11-2021 06:18 PM
yg ni aku dah lama nk tnya..kazen2 dia semua tu kerja apa? ke ada bisnes sendiri? sbb kt ig bkn ma ...

Harta atuk lettew...kn lobenak claim pemili jahlop terpaling kaya di golden sand kelate nun
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 23-11-2021 06:31 PM
Gigih menyeksi lmk ni nak tarik perhatian kerabat diraja tuk follow dia kat ig
Tapi nan hado..
Mimi  ...

Siyes kah?last2 pilih sapik blakang sikit ja buat laki
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hypothetically replied at 23-11-2021 06:05 PM
Dia kan dapat gelaran ustaz, tu dah termasuk category alim ulamak, ada tgjawab utk menegur and ber ...

Ustaz n alim ulamak tu jauh beza tahapnya diknon. Lgpn pu ni org je yg gelar dia ustaz kan? Gelaran dia cuma pu je haha
And yes, memang kita sesama islam ni kena tegur benda2 yang salah. Even kita bkn ustaz pun, kita layak n boleh tegur. Mcm netizen semua ni. Bezanya, kita tegur sekali dua je cukup. Dosa dia tak jatuh ke kita.

Tapi ayah ni, wajib menegur, sentiasa, sampai anak berubah, sebab anak tu akan tarik bapak sekali di akhirat nanti. Dosa anak, dosa bapak selagi dia tak kahwin.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
DianaSaksen replied at 23-11-2021 10:31 AM
Gigih menyeksi lmk ni nak tarik perhatian kerabat diraja tuk follow dia kat ig
Tapi nan hado..
Mimi  ...

Kahkahkah..Rajanikan pun x mau sama ini lemak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 10:31 AM GMT+8 , Processed in 0.076180 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list