CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 15019|Reply: 139

Pakai Baju Ketat, Adik Neelofa Dituduh Buat Payudara- PU Riz Pula Yang Kena

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 12:59 PM | Show all posts |Read mode
Adik Neelofa, Ameera Khan dikecam dan dikritik hebat selepas memuat naik gambarnya di Instagram.


Dalam foto tersebut, kelihatan Ameera sedang mempromosikan beg jenama mewah dengan memakai baju berwarna coklat.




Foto: IG




Pakaian tersebut didakwa ketat sampai menonjolkan benda-benda yang tak patut.


Meninjau di ruangan komen, ramai yang mempersoalkan pemakaian selebriti cantik itu.




  



Ada juga yang mengaitkan tindakan Ameera berpakaian mencolok mata itu dengan abang iparnya, PU Riz.


"Abang ipar tak nasihat ke?" antara komen yang ditinggalkan.








Malah ada yang mendakwa Ameera melakukan pembedahan payudara kerana ianya kelihatan besar.










Alamak, semua ahli keluarga pula terkena tempiasnya.


Harap Ameera dapat mengambil kritikan ini sebagai sesuatu yang positif ya. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Apola hok komen pon...
Tapi dok gentayangan pon salah la jugok
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:02 PM | Show all posts
Torpedo V2.0

Btw Sepol.. sheol ni tak layak duduk bodgos laa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:04 PM | Show all posts
awat badan lemakss macam mak anak 3?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:12 PM | Show all posts
wow body ameera letops gituh..

kalah lopa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:13 PM | Show all posts
pasai tek pun gaduh kaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-11-2021 01:12 PM
wow body ameera letops gituh..

kalah lopa..

øøøøøøøø
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
voluptuous....keturunan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Jual beg ke jual maruah dek...naik segan acik tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:27 PM | Show all posts
Selagi tak dapat kawen dengan anak raja
Selagi tu la menjual
Mama kurap dah berkehendak sangat bermenantukan anak raja
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. Tu je. Ingatkan nampak skin..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:29 PM | Show all posts
makin menjadi adik jah nengok
kak tak dpt cakar yistana dulu
sekrg turn adik pulak gamaknya
sian mamatini kemponan menantu ank yistana
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:48 PM | Show all posts
muka mcm org tua.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:50 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-11-2021 01:02 PM
Torpedo V2.0

Btw Sepol.. sheol ni tak layak duduk bodgos laa

Torpedo V1.0







Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:51 PM | Show all posts
mmg tek dia besaq pun kan sebab gen2 paki. tu kt kepala tu tudung ke selendang. nak pakai ke taknak pakai. taknak pakai cabut jelah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:54 PM | Show all posts
  


Ya Allah tinggi kan Darjatnya, qabulkan doa2 nya, sempurnakan hajatnya, capaikan cita2 nya.
Tetek je yang tinggi ......



Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang buat payu daranya? Memang heshe ni gemuk pendek pun in real life hasil mencekik kucate, daging kentut, susu basi semua tu...

Tengok la keluarga2 dia yang lain semua gemuk gedempol sampai kena berhimpit dalam rumah teres Jah haritu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dorg ni mesti xpernah tahu less is more..sebab tu gigih show off.Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:03 PM | Show all posts
  



Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik jahkobis retis ke? TT asal bukak thread iya dok?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:16 PM GMT+8 , Processed in 0.108551 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list