CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Acah Pro, Macam Dia Seorang Pandai Jaga Anak,"- Ramai Menyampah Dengan Hanis Zalikha?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 24-11-2021 08:42 PM
Berangan la ucop tu 6 bulan..xde maknenye... Silap2x mase pantang saja.. Sebab mase die flex jadua ...

Takda sapa2 tau ke kenapa keknis taknak continue bf
Takut layut ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:13 PM | Show all posts
mmg ramai menyampah kot dgn dia. padahal tips dia tuh biase2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 24-11-2021 11:53 AM
I juz nak cakap yang nak follow Dr SMS, Keknis ni semua kalau sekufu okayla. Sebab mereka ni cukup s ...

Yg ni aku setuju.. lain hokay emosinya.. kalo yg t20 ni ade bibik, ade babysitter.. of course ade me time.. rumah pon bersih, cantik, kemas.. kalo pnt pon bibik msk.. mampu la ko nk mrh ank pon suara lemah gemalai.. cuba kalo rakyat marhein.. ko la nk msk, ko la nk uruskan ank, ko la nk uruskan rumah, ko la nk bekerja.. ank pulak asek nk bergayut je dgn ko.. lepas tu pulak, budak, biasa la kn.. perangai nk membesar ni mmg menguji kesabaran.. mana tak jd singa? So ikut la mana yg mampu.. asalkan kita tak depression semata-mata nk jd perfect mom n perfect wife..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-11-2021 12:08 AM
Bodow gila netizen. Biasa je share dia tu. Dia xpaksa pon. Dlu i menyampah jugak keknis ni , tp la ...

Kita boleh je meraikan perbezaan..cara masing2 la kann..tapi tak perlu la sampai komen menyakitkan hati org macam tu. Benda elok kot..ilmu.

Bagi I, berlakon jadi baik atau jadi bagus ni penat..lama2 akan keluar jugak warna sebenar.
Orang dewasa mungkin la pandai cover, pandai berlakon depan camera, tapi budak2 tak pandai..apa yg diajar, itu yg dia buat secara natural.


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by bungarose at 25-11-2021 12:56 AM
matjerk replied at 24-11-2021 02:26 PM
Dulu masa raya tahun bila ntah.. ada karsinah rostam post video anak cucu dia dok bergambar.. si kek ...


Cara kekkek2 cari makan memang dengan tarik perhatian netizen..........terpaksa ler jaja contents mommy terpaling didunia cyber
karang takder siaper nak beli produk sampaah sheolss
MO kebanyakkan retis......cari 1 content yang dekat dengan netizen aka potential buyers yg sanggup berhabis demi retis pojaann
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:50 AM | Show all posts
Even anak sorang pun senang aje sebenarnya. Tak perlu semua naik ikut orang, boleh pikir sendiri tanpa perlu si polan polan aje itu ini...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:39 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-11-2021 12:17 PM
2tahun baru nk train potty lemah!!

Minum susu dlm cwn baru nk potty train..anak aku myusu guna botoi lg dh berjaya potty train,hahaha..konsep potty train kita buat,bila anak dh pandai berckp,paham arahan bukan bila anak pandai minum susu dlm cawan,hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:46 AM | Show all posts
samshik replied at 24-11-2021 08:38 PM
Ank ko mmg comey tp sbb mak bapak die kuat berangan.. So kebengapan tu mgkin bakalan efek kt anak... ...

hahhaha iols percaya teori uols ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 17-1-2022 07:50 AM

...........
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:51 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 01:55 PM
Iols ingat penting beauty supplemen ni sebab kulit jadi mulus, bibir merah, otak pun cekap skt mak ...

Dear.

If nak makanan kesihatan or minuman kesihatan tak yah beli dari ponder gelek gelek tik tok ni. Kayakan deme buat ape. Harga barang asas murah tapiiiii mark up tak setinggi atap langit jadi harga dia.

If for jamu kesihatan, beli je herba rempah di kedai tu jenis serbuk. Dalam kotak ada. Kat haniffa textiles kl ada. Or if susah nak kesini beli je online tru choppee or lajada.
Bukak kotak dan campur all dgn air coway ke cuccoo ke (mean air yang boleh diminum terus bukan air from tap.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:51 AM | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 02:56 PM
Tapi founder ramai yg ada isu ni sis
Macam sis bluebutter cakap, tak elok naikkan hormon kita dari ...

tkut beauty drink nie blh jd punca buah pinggang rosak...mcm pakcik iols dok sibuk minum air ntah pape...last2 detect buah pggang rosak & now dh dialisis...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 01:55 PM
Iols ingat penting beauty supplemen ni sebab kulit jadi mulus, bibir merah, otak pun cekap skt mak ...

sambung balik sebab susah nak taip. Pakai fon. Laptop tak ada sebab charge.

I beli herba {ginger halba lada hitam}. Jenis powder. Campur all dgn air putih. Jadi bentuk dough. Makan pagi dan malam. Semua herba tu ada khasiat untuk badan. Makan dua tiga ketul kecik setiap pagi dan malam. Badan jadi heat mean good for urat. Urat kita kan kendur menjelang umur ortu (orang tua).

Or if mahu beli je apa apa herba rempah u buat je sendiri. Boleh google rempah apa good for body kita.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 09:32 PM
Takda sapa2 tau ke kenapa keknis taknak continue bf
Takut layut ke

Abestu.. Diekan terpaling.. Body lawa... Pandai jaga badan... Pastu pakai ketat2x.. Die kan terpaling semue.. Renyah2x xnak buat... Nak nampak lawa ja.. Wangi ja... Pastu sejenis nak me time dgn kawan2x... Nak dating dgn shuben... Hahaha.... Iolss tgk keknis jenis yg xmo renyah2x kerje parenting ni... Nak purfect saja.. Mudah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 24-11-2021 01:55 PM
Iols ingat penting beauty supplemen ni sebab kulit jadi mulus, bibir merah, otak pun cekap skt mak ...

sambung lagi he he he.

For beauty drinks lak.
Blend je apple hijau (make sure peel off skin apple tu, wax apple tu tak bagus sebab berapa lama imported green apple tu tetap segar kan, haha).

Apple hijau, pegaga, carrot. Blend. Minum pepagi.
Or apa apa buahan u suka.
Limau, strawberry, buah berry ke.
Sayur boleh tukar tukar, sayur bayam or kangkung ke, janji warna hijau.

Susah le nak taip panjang pakai mode baru ni.
Tak nampak lines.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 25-11-2021 08:56 AM
sambung balik sebab susah nak taip. Pakai fon. Laptop tak ada sebab charge.

I beli herba {ginger  ...

Ohh boleh yea jadikan doh?? U jadikan doh then simpan... Atau time nak makan baru jadikan doh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 25-11-2021 09:01 AM
Ohh boleh yea jadikan doh?? U jadikan doh then simpan... Atau time nak makan baru jadikan doh...

Hi Nham22.

Boleh. Sebab kan serbuk campur air. Cam tepung gandum. Campur air jadi dough. Letak dalam fridge. Colek dgn sudu supaya tak basi. Ini my campuran ginger halba dan lada hitam. Sukatan semua sekotak each.

Sorry U lelaki ke perempuan ?.
If lelaki boleh habaq kat wife or adik kakak.
If u perempuan hah!, [ halba sgt bagus for firming buah dada, tak jadi besar tapi jadi ketat dan tegang ]. Dulu lepas bersalin lama tau sampai anak umur 15 tahun my boobs leper cam roti pong, now tambah exercise dan minum halba, jadi firm my boobs.

Aduh susahle nak taip tak nampak lines.
Selamat mencuba Nham22.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 25-11-2021 09:11 AM
Hi Nham22.

Boleh. Sebab kan serbuk campur air. Cam tepung gandum. Campur air jadi dough. Letak da ...

Eh gambar tak keluar le.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 25-11-2021 09:12 AM
Eh gambar tak keluar le.

Ohhh kena tekan insert.
Laaa baru tahu ha ha.

Inilah my gambar rempah I tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 09:44 AM | Show all posts
nellyberry replied at 23-11-2021 02:24 PM
Keknis ni kan mmg pro, semua org tanya tips dia.
Tips memasak, tips jaga anak, tips kemas rumah semu ...

tp i tgk deko rumah dia xdelah wow sgt.. byk gak lipas kan rumah baru ni huhu... acanner boleh warganet mintak petua dari dia pulak ni huhu


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:11 AM | Show all posts
bluebutter replied at 25-11-2021 08:51 AM
Dear.

If nak makanan kesihatan or minuman kesihatan tak yah beli dari ponder gelek gelek tik tok  ...

Chuolls tau dak adik Iris yg suka mekap2 tu. Allahu umur baru 12 ke 13, tapi sibuk promot sachet utk putihkan kulit. Dia cakap kalau nak kulit putih gebu, boleh telam serbuk sachet tu. Siap claim ibu mengandung boleh consume. Padahal, dia sex pon tak penah agaknya.

Apo lah bodoh bebenor si mak Iris tu. Iolls rasa mmg tak lama la tu, rosak buah pinggang budak tu. Mau rosak sekali rahim sbb muda2 dah hadap makan benda2 macam tu.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-1-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.083259 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list