CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Acah Pro, Macam Dia Seorang Pandai Jaga Anak,"- Ramai Menyampah Dengan Hanis Zalikha?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 23-11-2021 04:11 PM
Macam anak ned nora. Sifir pun dah pandai. Suka tgk neyney tu

ND nampak gitu tapi akademik anak2 berhasil.
Mak non malay ni nampak gak effort dia

Keknis nak terpaling tapi apa je jadual kendiri anak2
Tonjolkan higher cognitive decision plak nampak seiring dgn style terpaling
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:31 PM | Show all posts
iminidin replied at 23-11-2021 03:20 PM
suka tengok keknis punya posting.. tiap kali share pasal anak..dia tentu show of bahagian dalaman um ...

mana tak turun nasi ke kuahh.. ehhhhhhhhh
nek sinahhhh pun gitu kan flex dlmm rumah dlu.. posting ayat2 tpi gmbor x menggambarkan apa dia nk ckp..
hahahahhaa alahai nk flex tnjuk design dlm rumah jerrr...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:33 PM | Show all posts
nellyberry replied at 23-11-2021 04:08 PM
Memang sejuk sungguh perut Neksinah mengandungkan Keknis nih.
Sampai ada post duit berkepuk-kepuk  ...

ha yeeee ingt lgi posting tuh hahahah flexxx sungguh nek sinahhh kannank kebanggaan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:37 PM | Show all posts
annehuda replied at 23-11-2021 04:23 PM
semua mak-mak ni rasa diorang la yang terpaling. tp diorg ni bukan public figure kalau nak show of ...

sumtimes aku rasa mak mak camni patut di mandulkan jgn beranak dah

otak agar agar
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape ek asal dia sama vivy kuar produk ke kongsi tip mesti kena hencap...macam auto meluat kat diorang sebab nampak know it all gitu..kalau nak ikutkan kontent die tak de pon hazab mcm Kak KM.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 23-11-2021 04:25 PM
ND nampak gitu tapi akademik anak2 berhasil.
Mak non malay ni nampak gak effort dia


yatt dahi melekat sejadah pn bole tewas bab parenting ni kan. takde pulak nd nk share tips2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm anak buah aku... Ikut sgt cara parenting hamis ni... Sekali anak taknak ngan org.... Hazab betul makcik aku jaga anak die... Menangis je keje nye... Makan memilih plak tu. Kite ajar sket, die up status nyindir2...zaman skrg jgn sama mcm zaman dlu.... Sekali semalam aku nampak die mintak tips kat sheikh muzhaphar, mcm mane nk buat dgn anak die yg taknak dkt org.... Aku pon malas layan anak die.... Asek menangis je... Kozerrrrrr...pi la suruh hamis jalikah tu tolong ko... Dh sibuk sgt nk ikut cara die
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 23-11-2021 04:08 PM
Memang sejuk sungguh perut Neksinah mengandungkan Keknis nih.
Sampai ada post duit berkepuk-kepuk  ...

Award terpaling biarkan taik kucing bujibu bersepah dkt atas pasir boleh menang tak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 23-11-2021 06:12 PM
namieamuro replied at 23-11-2021 05:30 PM
yatt dahi melekat sejadah pn bole tewas bab parenting ni kan. takde pulak nd nk share tips2 ni


Yatt ni kategori meroyan. Gila apa kepala anak hantuk merata berkali2
Profesor neuroscience kata boleh rosak sel otak dan low iq

Kalau ikut prof tu tanduk bola pun dia tak bagi termasuk rugby. Ada kat youtube tedtalk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols teringin nak tengok Hamis masuk Wife Swap dengan dia punya terpaling segala tu. Dapat pula family yang jenis keras kepala and free range, no routine parenting style. Macam mana la Hamis nak handle sambil control dagu senduk depan camera
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
mestila kena share..idola couple bbnu..terutama anak sedara aku..cehh..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 23-11-2021 03:25 PM
Terpaling pon... Cer org tanye pasai die breastfeed x anak die.... Diam mengutu ja xjawab... Abes2 ...

Dia x bf anak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rayna90 replied at 23-11-2021 06:15 PM
Iols teringin nak tengok Hamis masuk Wife Swap dengan dia punya terpaling segala tu. Dapat pula fami ...

Dagu senduk dan plainnn lahai rupa sheol…se tak lawa si oktober primrose tu pon stil ada ‘rupa’ dia yg trsendiri…ini plain se plain plainnnn nyaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
TomyamPuteh replied at 23-11-2021 12:09 PM
Apa nk heran. Ada satu kaum kt India sana tu dari lahir lagi tak pakai pampers.Smpai umo 6 thn pun m ...

Adoi...tergelak baca komen nie..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Meleret ayat... Point utama sebenarnya apa?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen dah muak kali
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakej retis dgn mak retis yg feeling ‘terpaling bagus’
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada ke yg tanya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak aq 1y10m dah lama dah minum dlm cawan..pandai pegang sendiri..lepas tu dia tumpahkan air ats lantai..kuak kupu2 ats air
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. Dia tak bf anak ke?
Nasib baik fm
Aku rasa kalau bf sampai cukup umur 2 tahun mesti lagi rasa terpalinggg
Macam2 tips2 lagi untuk bagi susu meriahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2021 12:41 PM GMT+8 , Processed in 0.086452 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list