CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Acah Pro, Macam Dia Seorang Pandai Jaga Anak,"- Ramai Menyampah Dengan Hanis Zalikha?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
ren14 replied at 23-11-2021 02:30 PM
pastu kalau nurtizen comment neksinah sentappppp

Mestilah..sbb keknis adalah anak terbaik yg membuat sejuk perut ibu mengandung, mmg sewajarnya menjadi idola masyarakat. Bila keknis nak menang anugerah wanita berjaya majalah Wanita ke, Nona ke, Ikon Wanita ke? She deserves it haha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama unfollow hamis dan lakinya. Sebab nyampah hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:45 PM | Show all posts
aku belum kawen lg, tp dr pemerhatian aku lah, golongan mak-mak nilah antara golongan paling toksik dan kuat dengki. sesama diorg pun nak dengki.  cth la kan, berlumba2 tunjuk hasil perahan susu ibu, nnt adelah yg up, jangan menunjuk sgt ingat sikit pada ibu2 yg ada masalah tak boleh keluar susu. mak-mak bersalin natural gaduh dgn mak-mak bersalin c-sect, surirumah gaduh dgn ibu bekerja, mak2 yg anak hyper gaduh plak dgn anak yang normal, mak garang gaduh dgn mak jenis suka peluk anak.  pastu bersatu pulak kutuk perempuan bujang, takde komitmen la ape la.

aku speku golongan mak2 ni takde kawan kot, tapi gigih nak membawang, so joinlah jadi netizen. mungkin adalah sesuatu yang mak-mak ni rasa kekosongan walaupun dah ada anak laki. tp takdela semua, aku pun ramai je bini orang dan mak orang yang aman2 je takde nk tinggal komen negatif kt fb orang. setakat komen lawak2 je. tp byk aku tengok komen2 ni yarabbi makcik ooiii ngaku jelah ko dengki sebenarnye kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:20 PM | Show all posts
suka tengok keknis punya posting.. tiap kali share pasal anak..dia tentu show of bahagian dalaman umah nya skali.. iols suka tgk umah dia yg mewah dan cantiksss sgt tuu... posting mengundang.. tp nak show off umah jua.. aaaa iols suka sangattt..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lg respect die kalau die berjaya mengharungi breastfeeding journey... So kalau belom struggle dalam breastfeeding mildstone takyah nak ajet2x good keknis uihhhhh... Sbb struggle yg itu hang x go thru belom layak yachhhh nak educate org pasal child development.. Kahkahkahhhhh.. Kejam x akh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nellyberry replied at 23-11-2021 02:24 PM
Keknis ni kan mmg pro, semua org tanya tips dia.
Tips memasak, tips jaga anak, tips kemas rumah semu ...

Terpaling pon... Cer org tanye pasai die breastfeed x anak die.... Diam mengutu ja xjawab... Abes2x puja karihome... Hahaha.. Agaknye kalau die bfeed anak die mau die kuarkan buku... Journal n mildstone die menetek anak... Terpaling laaaaaa die...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:30 PM | Show all posts
alaaa nurtizen pun, dah tau camtu, xyh laa tgk IG dia. koserrrr!
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:31 PM | Show all posts
Dah semakin menjejaki sifat-sifat Keksinah versi moden sikit nampaknya... Fazley Ikan Keli versi perempuan. Dialah terpaling parents dalam Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:32 PM | Show all posts
aku ada kawan sorg mak ni sejenis terpaling jug apasal anak.. nk anak tinggi.. nk anak besar.. compare2 pula.. letih melayan... adoii janji sihat wfiat sudahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Pro apanya, yang pasti lagi pro la dari si yatt sejadah yang nak mampoih terdampar kat tanah suci tu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:37 PM | Show all posts
kehidupan blogger... biase lah. taip panjang2 semua bau wangi. datang budak kampung ceruk baca, kagoms tanpa prejudis.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah nurtizen dah meluat le tu asik bagi tips je padahal ko sapoo? Kot laki bini educators, betul family bijak pandai macam dr angkasawan tu iya la jugak orang nak dengar kan. Itu pun dia rilex je takde tunjuk terpaling, ada je time they are out of control.. feeling perfect keknis ni mengikut neksinah dok jaja aib suami ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanti jahlop akan guna tips dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Keknis ni selalu try portray diri dia as classy tapi kat event Dior aritu nampak gak perangai rempit low class bila dia dgn kawan2 dia make fun of the food kat situ.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:08 PM | Show all posts
pencintaABC replied at 23-11-2021 02:41 PM
Mestilah..sbb keknis adalah anak terbaik yg membuat sejuk perut ibu mengandung, mmg sewajarnya men ...

Memang sejuk sungguh perut Neksinah mengandungkan Keknis nih.
Sampai ada post duit berkepuk-kepuk yg Keknis bagi, sebelah al-Quran.
Keknis memang layak dapat semua anugerah terpaling yg ada di Malaysia nih.

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:10 PM | Show all posts
Nham22 replied at 23-11-2021 03:25 PM
Terpaling pon... Cer org tanye pasai die breastfeed x anak die.... Diam mengutu ja xjawab... Abes2 ...

Oh Keknis mummy terpaling ni tak breastfeed anaknya ke?
Takboleh dapat award breastfeeding mummy terpaling lah kalau gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 23-11-2021 12:07 PM
Tapi komen2 diorg tu betul
Keknis tak cakna tentang early child development
Tak layak ajar benda bi ...

Macam anak ned nora. Sifir pun dah pandai. Suka tgk neyney tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tips rumah tangga dan tips bela anak ni aku rasa tayah share lah. Lain org lain cara nya.  Sesuai dgn anak ko tak sesuai untuk anak aku. Sama lah dgn rumah tangga, sesuai utk ko belum tentu sesuai nak apply dalam rumah aku...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 23-11-2021 02:45 PM
aku belum kawen lg, tp dr pemerhatian aku lah, golongan mak-mak nilah antara golongan paling toksik  ...

Mak2 terpaling pojaan bbbu ni silap2 belakang camera kepam tengik jah masing2. Baju dlm washing machine berlonggok seminggu sekali baru basuh menggunung tak berlipat. Mak2 terpaling ni dgr boleh percaya lambertt lagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:23 PM | Show all posts
suka2 replied at 23-11-2021 04:15 PM
Mak2 terpaling pojaan bbbu ni silap2 belakang camera kepam tengik jah masing2. Baju dlm washing ma ...

semua mak-mak ni rasa diorang la yang terpaling. tp diorg ni bukan public figure kalau nak show off pun sape nak baca kan? tu yg aku kekdg takleh hadam mcm mana mak2 ni boleh rakam anak ko tengah luka berdarah2 pastu buat posting panjang berjela.  post paling disturbing bg aku sorg mak ni share muka anak die tengah tak sedar diri sebab tercekik. ni aku tau sbb kt fb aku ramai mak2, diorg suka share post mcm tu sebagai ingatan katenye. dulu lglah sebelum org tak tau paedophile tu ape ramai mak2 suka share gambar anak bogel tak pakai baju
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:11 PM GMT+8 , Processed in 0.201500 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list