CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: CARI-MRO

Buang Hidung, Telinga, Atas Bibir, Belah Lidah- Teringin Jadi Makhluk Asing

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
uori replied at 23-11-2021 12:28 PM
alien pun seram tengok ko, bang

Tula… silap2 alien pun menbawang kata, eh weoll tak buruk camni la
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:01 PM | Show all posts
rugi pi buat semua ni..kalau nk sgt pon baik pakai topeng je atau customade je ikut yg ko suka then sarung. dh buat / buang mcm ni kompem menyesal gila xleh kembali asal
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit jiwa ni..silap haribulan..jadi gila.tangkap org pstu dera biar nmpk cm dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:07 PM | Show all posts
naina replied at 23-11-2021 08:54 PM
Hahaha. Lawak plak mmbayangkan.
Ya begitulah kalau jumpa benda yang bukan normal dari kita. Asal  ...

Dh tntu iol lari x ckup tnah uol hahahaha, dh lh muka & bntuk fizikal cmtu trjumpa time2 tngh mlm buta, mmg gila lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:09 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 23-11-2021 08:18 PM
iols kali pertama tgk sumer nih..
ingatkan minah iran yg tukar muka jadi angelina jolie dah cukup  ...

Yg ni pun seram, ughhhh. Ada lgi stu ni psl llaki Kokesen yg obses gila dgn plastic surgery smpaikn bliau snggup kluarkn sdikit dri tulang bliau psl nak bntukkn bdn & last2 jdi "prmpuan" sbb kononnya jiwa dia yg sbnarnya adalh prmpuan, yikes. Iol dh x ingt kat title video tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:09 AM | Show all posts
gideoncross replied at 24-11-2021 11:09 PM
Yg ni pun seram, ughhhh. Ada lgi stu ni psl llaki Kokesen yg obses gila dgn plastic surgery smpaik ...

hat ni ka?



six-pack tipu pun tak menjadi sbb masih nampak peyut buncit bersembunyi di sebalik six-pack tipu.
mana dia dpt duit sumer tuh? takkan ada sugadeddi?



prasan idung dia tak? mcm nak runtuh pun ada.. dia nih masih muda. rugi la buat mcm nih.. badan tu nak pakai lama..

kecian kecik2 kena buli, pastu terus weng... patutnya dia dpt pertolongan, bknnya org bg dia ubah semua sampai idung jadi mcm tu.. tapi tak pe la.. dia rasa gumbira.. tapi gumbira utk baper lama yach?

iols still tak paham mana dia dpt duit tu sumer..

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:55 AM | Show all posts

Yg ni lh, iol mmg seram tngok esp bila dia tnjukkn tulang yg dia kluarkn tu, yikes.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 AM | Show all posts
lahhhh dah elok hensem kau ubah segalanya.. dah terus jd buruksss.
yang herannya, byk plak duitnya tu. apa keje dia?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 AM | Show all posts
banyak betul duit diaorg ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:21 AM | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2021 10:55 AM
Yg ni lh, iol mmg seram tngok esp bila dia tnjukkn tulang yg dia kluarkn tu, yikes.

iols rasa mamat tuh ada masalah lain.. sbb tuh tak nampak apa yg dia buat tuh lain drp yg lain.. ke mmg dia nak lain drp yg lain?
iols tgk kejap2 jah.. sekadar nak tau sinopsis cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:04 PM | Show all posts
Jika itu membuatkan dia rasa gembira tiada salahnya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 12:12 PM | Show all posts
Ko dah kepana muka2 ala2 kendu nak jadi alien.. alahai..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:35 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 26-11-2021 11:21 AM
iols rasa mamat tuh ada masalah lain.. sbb tuh tak nampak apa yg dia buat tuh lain drp yg lain.. k ...

Ummah Kokesen pun ada komen "At this point, he didn't need anymore surgeries, he needs a therapist".
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:36 PM | Show all posts
acikku replied at 26-11-2021 11:15 AM
banyak betul duit diaorg ni

Even ummah Kokesen kat YT pun ada komen bnda yg sma psl ni, dri mna dorg ni sng2 dpt bnyk duit utk buat bnda2 camni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:32 PM | Show all posts
gideoncross replied at 26-11-2021 01:35 PM
Ummah Kokesen pun ada komen "At this point, he didn't need anymore surgeries, he needs a therapist ...

tu la.. nnt bila tua, ntah camne dia nak hidup.. ke nak bunuh diri jahh?
la ni muda2 dah rosakkan badan. bila meningkat usia, nak alter apa lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Semasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 02:17 PM GMT+8 , Processed in 0.087607 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list