CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Fazley Minta Maaf Suara Sumbang, Adibah Noor Di Tangga Ke-2 Pun Minta Maaf Kenapa?

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan2 lah kata lebih selesa nyanyi lagu org lain. Ehh misai kontot, kau paham ke tak apa kau ckp tu??
Kau ingat senang ke nyanyi lagu org??
Lagu kau yg mendatar mcm garisan Khatulistiwa tu pun, kau takboleh bawak. Apatah lagi lagu org yg note tinggi, yg mendayu2, yg rock2. Eikhhhhh berangan lah dia ni. Dah lah tembun. Kau sedey2 sgt kat anak2 ko dah kenapa?? Anak ko kena hantar pegi perang ke? Anak ko masuk asmara penuh? Eh, asrama penuh? Motipppp?? Ko ingat ni AF???? Nak pancing airmata?? Hauk lah ko ni. Choi
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:00 AM
kak dibah noor minta maaf sebab memamng masatu agak shaky nyanyian... tapi suara dia tetap meletop.. ...

Still gigi tikus lagi ke ek? Malam masa GV tu tengok macam lain dah rupa gigi Aliff, nampak teratur je. Ke dia ada pakai braces sebelum ni ye, x ingat la pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:07 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:20 AM
ku seru semangat puteri cempaka sari kanjeng kencono roro kidul untuk datang menolong hambat @Acik ...

omak aiii... keturunan bomoh ke yenna ni... ade keris belakang tu... ke keturunan reraja...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgrnya hr tu heols masuk gv sbb anak2 heols x percaya ayah deols penyanyi kan? Nahhhh.. rasain lohhh.. mmg deols x seharusnya purcaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaaaah terhibur baca thread ni lawakla korang
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini najib tgk x menantu sheols nyanyi sumbenggg?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 23-11-2021 01:07 PM
omak aiii... keturunan bomoh ke yenna ni... ade keris belakang tu... ke keturunan reraja...

Bomoh kot, yang pasti lagi power dari jin dewi sri mariamam @acikgomen guna
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
geli lahh kakiahh tgk ponen dida ni.. dgn misai kontot, kening cantas, dress up mcm bbnu. yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:30 PM | Show all posts
LOL apa2 je lah netizen ni. Dah tu ngkorang ingat lepas preparation 6 bulan dak fazley ni vokal cemerlang persis Judika kah? vokal range heshe kan tak luas persis kak ani, jadi gitu aje lah bunyinya. Jenis soft dan mudah terkehel.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:42 PM | Show all posts
kat utube kata maybe dia tertelan macaroon before naik stage tu....astro dah lama rancang...kita yang lalai
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 23-11-2021 11:43 AM
Suara ko 22 tahun yg dulu pun tak sedap nyahhhh... Suara leper , kentut angin setiap hujung ayat...  ...

Tergelak baca yg last
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:43 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 11:20 AM
ku seru semangat puteri cempaka sari kanjeng kencono roro kidul untuk datang menolong hambat @Acik ...

fuhhh mantopss yg part atas tu.. tiberrrrrr putri cempaka sari? kita kena sembah ratu dlu ke camne kaka dud?
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:45 PM | Show all posts
ahhh iols rse next week punya performance pun heols mesti tak bleh, sbb bawak lagu hasnol ala2 sendu juga sbb lagu slow. rsenya lahh ni.. well wait n see laa camne nti.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:48 PM | Show all posts
dan dannn bagi alasan nervous segala
lupa pulak hidup ni kena ada alasan bukan
padahal sore tu mmg tak sedap sejak azali
yihhhh

si dibah pulak gaknye tengok balik VC dia nyanyi macam overdo pun ada time tarik sore tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni kalau anak comel2 gebu mcm retis lain, mesti Guna anak untuk dapat limelight
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:26 PM | Show all posts
Carcosa replied at 23-11-2021 12:29 PM
Dan2 lah kata lebih selesa nyanyi lagu org lain. Ehh misai kontot, kau paham ke tak apa kau ckp tu?? ...

abg asmaraaa hahahahahaha better la dokk kt kitchen sajorkkk
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lgu sendiri pun nyanyi hauk, ni kan pulak selesa nyanyi lagu org
Eh bam misai keli, lagu hasnol tu sedap jangan pulak kau merosakkan lagu tu nnti ye
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang hauk sungguh chep bila dengar kat earphone. Mohon bawa anak siap2 minggu depan risau terkeluar kang tak sempat bawa anak on stage
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:35 PM | Show all posts
nyanyi lagu sendiri pun dah lintang pukang, lagi mau nyanyi lagu org..
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mau si dato tu berdarah telinga dia kalau baca komen kat sini satu persatu

“Kebbenaraaa”
“Asmara ini hanyutkan kitaaaa “

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 04:55 PM GMT+8 , Processed in 0.184833 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list