CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Fazley Minta Maaf Suara Sumbang, Adibah Noor Di Tangga Ke-2 Pun Minta Maaf Kenapa?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 02:50 PM | Show all posts
tah tah anak dia tido time dia perform. apooo
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:06 PM | Show all posts
Panjang lak jwpn dia utk tidak mengaku kekurangan diri.  Terkenang anak pulak dah... Alahai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:17 PM | Show all posts
namieamuro replied at 23-11-2021 06:11 PM
so anak dh purcaye belom hengko tu penyanyi?  geli je nk sedih2 pdhl pegi nyanyi atas pentas je ...

makin tak percaya la anak2 dia dah tgk bapak dia nyanyi gitu ghoperrr
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 24-11-2021 09:41 AM
Kesiannn... hujung2 anak dia tahu lah dia penyanyi.... penyanyi yg bersuara tak sedappp.

Harap ada la anak dia  pujuk suruh tarik diri
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:52 PM | Show all posts
memang dah tau takkan masuk final pun. Peserta bakal tersingkir awal
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:01 PM | Show all posts
irvene replied at 23-11-2021 11:43 AM
mohon ko dukung anak siap2 lah minggu ke-2 ni sebelum tersingkir. kan kempunan sbb tak dapat dukung  ...

hahahahaha. ini iolls terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 23-11-2021 01:42 PM
Bomoh kot, yang pasti lagi power dari jin dewi sri mariamam @acikgomen guna

PATUTLAH LAKI EINA MACAM KENA TUNDUKKKK GITCHEW...
MERTUA BOMOH RUPERNYER..
MERTUA NAIK KAN SERI MUKA ORANG.. ANAK SENDIRI PUCAT LESI SERUPA MAYAT BATAK BERGERAK..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 24-11-2021 12:46 PM
sila beratur yach ambik nombor

MERAWAT SERI MUKA ORANG BILA ANAK SENDIRI DAH SERUPA MAYAT BERGERAK! ????
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ninjago replied at 24-11-2021 04:17 PM
makin tak percaya la anak2 dia dah tgk bapak dia nyanyi gitu ghoperrr

nk sgt jd org terpaling pandai kan. last2 tewas terok tu. lg memalukan tewas kt alep hajis yg penoh kontrobesi

eh iols tak bole la terime penyanyi tu kate punce die mcm tu sbb bwk lagu sendiri. eh choiii btl. lagu sendiri kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 23-11-2021 12:18 PM
dia kan tukang masak nak sebut kebenaran tersebut carbonara..kahkahkah

Ayoooo..... forummers mmg kretip
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 23-11-2021 11:43 AM
mohon ko dukung anak siap2 lah minggu ke-2 ni sebelum tersingkir. kan kempunan sbb tak dapat dukung  ...

Silap hr bolan anak he pun tanya..dida. why u bring me on the stage?
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:15 AM | Show all posts
namieamuro replied at 24-11-2021 04:57 PM
nk sgt jd org terpaling pandai kan. last2 tewas terok tu. lg memalukan tewas kt alep hajis yg peno ...

dia tak patut justify mcm2 sbb dia takleh nak perform elok2. diam2 sudah, cakap sy akan improve next week dahla.

nie gila justify mcm2 jadi serba tak kena dah. ego sgt.

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 12:35 PM | Show all posts
ninjago replied at 25-11-2021 02:15 AM
dia tak patut justify mcm2 sbb dia takleh nak perform elok2. diam2 sudah, cakap sy akan improve ne ...

kan chuolss? ni bakalan apa pulak drama heshe kalau tercorot lagi minggu ni? tapi kan ikut track record gv sebelum ni peserta yang mendiva berdrama bagai tu lah yang bertahan sampai final takpon semi final yachh. kak lina pompom tu jah berdrama tapi keluar awal sebab tarik diri gituhh? seripah masuk final, nora semi final, nek enjut sampai final yachh

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 02:14 PM | Show all posts
doubleharmonic replied at 25-11-2021 11:35 AM
kan chuolss? ni bakalan apa pulak drama heshe kalau tercorot lagi minggu ni? tapi kan ikut track r ...

sbb yg berdrama nie la yg bakalan naikkan rating, naikkan views. astro sukaa walaupun hauk sehauknya performance.

lagu hasnol minggu nie cam senang, kalau itu pun tak perform, mohon tarik diri ya!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 04:48 PM | Show all posts
nampaknya anak2 dia semakin tak percaya la bapaknya penyanyi sebab hauk gitu..baik ko tunjuk video ko nyanyi dulu je kat budak2 tu..kesian budak2 tu dpt kenangan pahit tgk bapak tak perform..belum lagi kawan2 sekolah buat bahan tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
balakkampung replied at 24-11-2021 10:57 AM
mak dia sindir siti apa?..

Malas meols nak ungkit tapi satu je meols cerita dia nak menantu yg bijak dan berpelajaran
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 08:03 AM | Show all posts
Nurul_007 replied at 27-11-2021 10:11 PM
Malas meols nak ungkit tapi satu je meols cerita dia nak menantu yg bijak dan berpelajaran

ooo gituuu....tak berpelajaran siti pon jutawan dah sekarang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:00 PM GMT+8 , Processed in 0.088790 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list