CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Wartawan Wanita Kena Bertudung, Dilarang Muncul Dalam Drama TV

  [Copy link]
Post time 23-11-2021 01:59 PM | Show all posts
keane.somewhere replied at 23-11-2021 11:51 AM
Kann...geli tengok lelaki Melay dlm fb berdakwah pasal kepala pompuan...padahal kepala bawah dia y ...

halah chuols, dengo je la ceramah masa kursus kawen

set2 setad tu lawak 18sx je manjang.. naik nguap2 je meols dengo

tu dulu lah.. hat sekarang ni tataw le cemaner
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:13 PM | Show all posts
Mohon penyembah2 taliban teroris ni pergi berhijrah ke sana demi kemaslahatan ummah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Malaysia pun x lama lagi camni.. Ke arah telebennnn... Nampak je freehair terus kena tarbiah jahil dosa aurat oleh meleis.. Tgk gambar zaman dolu2 dikata jahil yg korang bbnu konon paling beriman. Tgulah turn anak2 korang berontak maybe fesyen balik semula zaman p ramlee.. Kah kah
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Death to America!

Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai selendang selepang gitu jelaaa ekk kira bwrtudung laah?
Mcm mak iols dulu sekolah arab, org dulu2 panggil sekolah agama tu sekolah arab.
Pakai selendang nampak jambul gitu lah, ada gambo dlm kelas tgh duk masukkan jarum dlm benang.
Sekolah arab tp ada belajor menjahit gituhh.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 23-11-2021 12:49 PM
Kalau setakat bertudung mcm gambar kat atas tu, masih belum mencapai tahap piawaian islam di malaysi ...

Iti memang gaya bertudung di timur tgah..iran..afghanistan dan pakistan
Berbeza dgn di.malaysia
Sana tutup.rambut kira ok dah
Sini..dijaja muka.dan tapak.tangan! Muka.dan tapak tangan sahaja boleh ditayang..????
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-11-2021 01:50 PM
Kat brunei masuk tv kena pakai tudung. Acara istana pakai tudung. Tapi tapi tapi...
Rimas tgk dual l ...

Hipokrit bahasa mudahnya kan
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Tv host telibenn pun pki selendang camtu. Cuba kat sini pakai.. kena tarbiah ngan meleis..aurattttt.. kalau boleh tunjuk muka tapak tangan je. Leher kaki auratttttt kata meleis.. camna tu. Apasal teliben boleh pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 23-11-2021 01:56 PM
undang2 kat rakyat jelata je kan...?

set raja2 kalis neraka katanyehhhh

Iol brcemar duli sbb uol sbut Brunei negeriku.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 23-11-2021 03:08 PM
Malaysia pun x lama lagi camni.. Ke arah telebennnn... Nampak je freehair terus kena tarbiah jahil d ...

Zmn skrg ni bila socmeds dh famous, smua bnda nak d ktakn. Lgi bgus msa zmn socmeds blum wujud lgi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 23-11-2021 01:50 PM
Kat brunei masuk tv kena pakai tudung. Acara istana pakai tudung. Tapi tapi tapi...
Rimas tgk dual l ...

Iol brcemar duli sbb Brunei negeriku.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:27 AM | Show all posts
gideoncross replied at 23-11-2021 08:38 PM
Iol brcemar duli sbb uol sbut Brunei negeriku.

mencemar duli

bercemar tu tapenah dengar

so betui kaaa statement chuols tu?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 PM | Show all posts
Kitty_catz replied at 24-11-2021 08:27 AM
mencemar duli

bercemar tu tapenah dengar

Sorry uol, dh lma tamat skolah, tu yg claru skit hahahaha. Btw mmg btul pun kat sini rmai prmpuan yg free hair, xde pun bising2 psl Hudud.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
acik zuraida dh sampai sane belom?

kalau bole selempang selendang begitu je. tak cukup taliban lg tu. sbb tak  bole lawan ketaliban polis aurat malaysia. ooops
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah tu. suara, gerak badan.wanita tu aurat. Tak macam pompuan molayu isele kat sini, pakai tudung kunun tapi terkinja kinja terjerit jerit atas pentas menyanyi nari bagai. Islam pebende gitu
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-5-2022 08:06 PM GMT+8 , Processed in 0.399217 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list