CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Senyap-senyap Masuk GV8, Upiak Dah Lama Tak Bercakap Dengan Keluarga?

  [Copy link]
Post time 24-11-2021 09:23 AM | Show all posts

kepam nmpak la..pengotor tu idakle nmpak sbb x dok dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 23-11-2021 09:42 AM
Haah kannnn
Muka heshe very the stok2 trisna friska dtg msia nak ngendeng laki orang
Sori hat ...

Acik... Trisna froska tu kan jelmaan bugis dumb...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
chazey replied at 23-11-2021 01:36 AM
Mcm nampak bijak pula jawapan2 sheol.

orang2 seberang / artis2 seberang memang diorang punya cakap memang bolehlah dipuji

cuba la tengok interview2 kat acara gosip diorang

they know how to answer soalan2 wartawan
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:52 AM | Show all posts
baru aku tau dia ni comel rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 03:57 PM | Show all posts
Orangelily replied at 24-11-2021 11:23 AM
kepam nmpak la..pengotor tu idakle nmpak sbb x dok dgn dia.

well..betulla tu...
maybe ko pon set2 jenis xsuka mandi...mmg la xrasa pengotor..

xpela...badan masing2 khuens

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:09 PM | Show all posts
asfaz replied at 23-11-2021 01:43 AM
Suara upiak lagi sedap dari misai keli macaroon

time dia nyanyi la aku tukar tengok F1... mcm semput dah lama x nyanyi, tak cukup nafas, macam nak berak pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:12 PM | Show all posts
Normabaru replied at 23-11-2021 09:36 AM
Sorry tp kaka geli dgn dia ni..

pulak dahh.. bkn sheol comel kaa muka bulat2 gittew?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 24-11-2021 09:50 AM
orang2 seberang / artis2 seberang memang diorang punya cakap memang bolehlah dipuji

cuba la tengo ...

PR/bahasa deol macam bagus kan. Takda la kuar jawapan bodoh manjang macam retis tanahair.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
dia nmpk x happy di minggu pertama hari tu, may be nervous
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 04:50 PM | Show all posts
Normabaru replied at 24-11-2021 07:57 AM
well..betulla tu...
maybe ko pon set2 jenis xsuka mandi...mmg la xrasa pengotor..

haiiiihh sedap je tuduh aku set2 xsuka mandi...aku bertanya mn tau dia pengotor klu setakat nyanyi lgu x mndi tp cantik tu trus cop pengotor
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:53 PM | Show all posts
Orangelily replied at 24-11-2021 06:50 PM
haiiiihh sedap je tuduh aku set2 xsuka mandi...aku bertanya mn tau dia pengotor klu setakat nyanyi ...

ko baru bporum ke?
ada internet tu google laaa..jgn mls!
hujung2 sentap plk
kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
nazurah replied at 24-11-2021 04:09 PM
time dia nyanyi la aku tukar tengok F1... mcm semput dah lama x nyanyi, tak cukup nafas, macam nak ...

Hahaha sama la dia mcam nak berak.
Forumers time dia jom pergi berak
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 24-11-2021 04:37 PM
dia nmpk x happy di minggu pertama hari tu, may be nervous

Maybe baru tersedar, peserta lain suara sedap.
Kak Dib, Azan Scan (suara telan kaset) aweera, shidee , pojaan Kak Dud ,Aliff Aziz, Yasin pun sedap suara
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nie ke yang kena hina dek lopak dlu..? ke org lain..?
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 03:50 PM GMT+8 , Processed in 0.171537 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list